2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288730 بازدید | 36895 پست
@مامان_الیساهستم2     سهیلا جون سلام گلم تکلیف من الان چیه😊🌷

خوش اومدی به گروه سبز🌸💚

هر یکشنبه وزن

۱۰ ام هر ماه سایز کشی

اعلام کن.. وگرنه اخطار میخوری.چالشها را هم رعایت کن..

موفق‌باشی💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@مامان_الیساهستم2    گزارش# 99/6/2.  یکشنبه

29 روز مانده ب...

صبحانه👈نان سنگک کنجدی دو کف دست + پنیر ی قوطی کبریت+ گوجه ی عدد+ خرما 3 عدد + شیربرنج 7 ق غ(عاقا تقصیره خودت بود گفتی بیشتر صبونه بخور😈🙈🙈)

کالری👈483

میان وعده صب👈خربزه 1 قاچ + طالبی 1 قاچ + انگور 1 لیوان.    کالری👈140

ناهار👈ماست کم چرب ی لیوان + سبوس برنج ی ق غ (خودم و تنبیه کردم ناهار لوبیاپلو بود ب خاطر شیر برنج صبونه نخوردم دیگه پلو😁😁)     کالری👈180

شام👈تخم مرغ آب پز 2 عدد + نان تست 1 عدد + ماست 12 ق غ + طالبی 2 قاچ(ساعت 8شام خوردم طالبی رو ی ساعت و نیم بعدش خوردم)       کالری👈488

کالری مصرفی👈1534

کالری مجاز👈1540

آب فراوان

ورزش👈40 دقیقه رقص ترکیبی(همراه با پیاده روی سریع زومبا ایروببک بندری خارجی رقص مدل عقب مانده های ذهنی😂😂😁😁)بعدش چالش کاهش چربی های شکم اپلیکیشن بود....

چالش سرکه و دمنوش دارچین و زنجبیل و عرق رازیانه انجام شد

سلام ملکه سهیلا جونی ایسالا ک راضی باشی ایرادی هس بگو نفس خوشحال میشم🌷🌷❤❤🌷🌷

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش#   سلام عزیزم اولین شب گزارشم فاجعه ست از بس خوردم بیشترم به خاطر اینکه گول ساقه طلایی ...

اضافه های کالری امروزتو از مجاز فردات کم کن نوش جونت😁

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@honamik29192  

@هستی،بانو  

ص ۱ کف دست بربری ۱ قاشق غ مربای هویج

م و چای و ۲ تا خرما

ن خورشت گوشت و بادمجان ۵ ق غ +۳ کف دست بربری+۲۰گ ریحان

م و ۳ تا خرما و چای +نصف سیب و نصف شلیل

ش ۲ کف دست سنگک و ۲ ق غ گوشت و بادمجان ۱۰ گرم ریحان و نصف لیوان ماست پرچرب

م و ۱ سیب

آب ۵ لیوان 

چالش معذورم

مجاز و مصرفی ۱۲۶۰

میشه لطفا واسه سلامتیم و سالم بودن آزمایشام ی صلوات مهمونم کنید. خیلی احتیاج دارم😔ممنون خواهر گلم                         اگر مستاجری بعد از هر نماز ۱۴ بار بگو یا جواد و یا بعد از نماز صبح یا نماز ظهر ۷۰ مرتبه تا ۴۰ روز  آیه ی ۲۹ سوره ی مومنون رو بخون .سر نمازات منو هم یاد کن😘
فدات گلم. چالش کاهو بخورم حالم بد میشه به جاش سبزی میخورم تا ظهر داشتیم که خوردم ولی دیگه شب نداشتم ...

خسته نباشی گلم

این هفته چالش دمنوش رازیانه هستش تونستی حتما انجام بده اگ مشکلی نداری بخور خوبه

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش#  

٣٢روزتاپايان.چالش#  

صبحانه:سنگك+نيمرو+چاي

ناهار:كوكو سيب زميني+نون باگت+گوجه خيارشور پياز

عصرونه:اناناس

شام:كوبيده

مجاز و مصرفي:١٢٣٠

نيم ساعت پياده روي داشتم كلا به جاي ورزش 

@سمیه1396  

💔🌈

@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم . عزاداری هاتون قبول باشه ان شاالله.التماس دعا گزارش ا ...

سلام گلم

خیلی خوب بود گزارشت فقط اون نوشابه. دیگه نخور.اگه خیلی هوس کردی چند وقت دیگه ی ذره بخور.مثلا یک ماه دیگه

اسامی گروهمون @لاغرمیشم     @زیتونپرورده     @گل_کادوپول     ...

سلام گزارش ۲ شهریور 

صبحانه نخوردم 

ناهار کته ۳ قاشق و ۳ تا کباب تابه ای ۴۴۱کالری 

شام عدسی .رطب .و یک کف دست نان تافتون ۲۲۴ کالری 

میان وعده آب هندوانه‌.هلو.شیر .بستنی .۴۸۰ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۱۶۵

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
فدات شم  مرسی ازت بابت این مدت  هنوز نرسیدم عکسمو امضامو عوض کنم  درگیرم گزارشمم ک ...

سلام عزیزم خیلی خوش اومدی فرزندم😍😍😍

منزل نو مبارک😂💛

باشه عزیزم

پروفایلتو عوض کن امضاتم درست کن 😚😚

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم خیلی خوب بود گزارشت فقط اون نوشابه. دیگه نخور.اگه خیلی هوس کردی چند وقت دیگه ی ذره بخور.مث ...

سلامت باشی عزیزم .ببخش عزیزم این چند روز نوشابه رو بخاطر ببخشید سفت شدن دلم میخوردم . البته ببخشید. 

عزیزم پسته نخورم دیگه؟خیلی پر کالریه انگار

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
گزارش#   سلام عزیزم اولین شب گزارشم فاجعه ست از بس خوردم بیشترم به خاطر اینکه گول ساقه طلایی ...

نوش جان عزیزم😍

از کالری فردات ۱۰۰ تا کم کن😉 یرب بیشتر ورزش کن

سعی کن ساقه طلایی و حلوا تو یه روز نخوری فرزندم😨

چالش رازیانه و چالش چرخش روسی و چوب انجام دادی؟

به حکمتش دل بسپار 🌿