2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287862 بازدید | 36895 پست

پروفایلتو زرد کن گلم 

منم فعلا برداشتم عکسمو اینجوری بچه ها واسه گزارش راحتن 😙😙😙😙

@فندق_فسقلی  

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚

اقاا ۳۰ روز مانده به خوش اندامی مون.عقب نمونی .. بدو بدو🏃‍♀️

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۵۰

—————————

انگیزشی:

اگه زمین خوردی ، ببین  کدوم قدم را اشتباه برداشتی،  درستش کن ، نه اینکه همونجا دراز بکشی لهنتی 😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@نیلوفر000000 @گل_گلاب4859       @مامانجوجوبودم     @ایده   & ...

سلام عشقم....البته من سرگروه موقت زرد بجای پریناز ماه و مهربون هستم صدالبته ک هیچکس مثل خودش نمیشه اما قول قول مواظب بچه هاش هستم و مراقبشونم تا برگرده 😍😍😍

ممنونم عزیزم

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام عشقم....البته من سرگروه موقت زرد بجای پریناز ماه و مهربون هستم صدالبته ک هیچکس مثل خودش نمیشه ا ...

قول بده تا خودش بیاد،، همه را استخونی کنی😅😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش_سرگروه#   💚💚💚💚 اقاا ۳۰ روز مانده به خوش اندامی مون.عقب نمونی .. بدو بدو🏃‍♀️ ک ...

عاشقانه انگیزشی هاتم یعنی 😂😁

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
عاشقانه انگیزشی هاتم یعنی 😂😁

😁😁😁😁 این جمله هام ، موقع ورزش کردن بهم الهام میشه، که خیلی فشار میاد، به خودم میگم.. بعدش میگم تو تاپیک به بچه ها هم بگم.. 

فکر کنم اینجوری پیش بره تهش یه حکیمی، فیلسوفی از تو ورزشام در بیام😅😅😅

@مامان_الیساهستم2       گزارش# 99/5/31.  جمعه 32 روز مانده ب خوش اندامی صب ...

سلام گلم

الهه جون همه چی عالی و بی نقص بود عزیزم فقط اینکه گالریتو پر نکردی.

چون کالریت زیاده صبحونه رو بیشتر بخور. 

و اینکه خیییلی عالیه ک به خوشمزه های ناسالم نه میگی و مقاومت میکنی. افرررین با اراده جونم. 

رژیمی_نمونه😍#  

قول✋✋✋ 😂😂😂😂😂 پوست و استخوووون😂

استخون.دوس#  😁😁😁

سلام عشقم....البته من سرگروه موقت زرد بجای پریناز ماه و مهربون هستم صدالبته ک هیچکس مثل خودش نمیشه ا ...

بهترینی عزیز دلم 😙😙😙😙

ازت ممنونم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
باشه گلم تو فقط یدونه ای سرگروه زردها هستی و بس😍

وییی ننه 😁 فداتشم  😊😙😙😙😙