2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288731 بازدید | 36895 پست

گزارش#  

@zizigoli    

سلام

صبحانه..۲ کف دست نون ۲ قاشق املت  ۱۳۲ کالری

ناهار..۵ قاشق کته گوجه  ۱۷۵ کالری

شام...کباب کوبیده.گوجه کبابی ۱ لیوان دوغ ۵۹۵ کالری

میان وعده..سیب.غوره. فلافل ۲ عدد  ۳۵۹ کالری

مجاز ۱۲۰۰

مصرفی ۱۲۶۱

آب ۱.۵ لیتر  خوردم 

چلی سبز ۲ لیوان

ورزش

۲۰۰ تا دراز نشست

چالش روسی ۳ ست ۱۵ 

چالش شکم صاف .. ۱۶۹ کالری سوزانده

چالش ۳۰ روزه تناسب اندام

چالش ۳۰ روزه 

ایدا جون پری  هستم بیشتر از این نتونستم ورزش کنم

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           
عزیزم ببخش هی سوال میپرسم اخه گیج شدم.پس مثلا60گرم نون صبحانه بخورم.7قاشقم برنج نهار.شبم ی لیوان شیر ...

نه گلم اشکالی که نداره...ولی بستگی به نونت هم داره! اگه سنگگ باشه که چه بهتر میشه دو کف دست..

ولی اگه لواش‌بود ۲ واحدمیشه،  ۶ کف دست که حجمش واسه صبحانه زیاد میشه، ۳ کف دست هم از لواش‌کافیه‌واسه صبحونه...بقیش را میتونی بعدا بخوری، یا اینکه حذفش کنی!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خداروشکر. خدایی لایقه. میگم بچه هاتو تگ کن فاطمه جون رو معرفی کن بهشون. 

اره گلم نت ندارم بخرم بعد بیام لیستو بدمو تگ کنم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نمیدونم والا. سلام به روی ماهت پری جونم میشه تایکشنبه برام مرخصی بزنی؟ مریضم شدید الانم به زور اومدم ...

سلام باشه عزیزم مواظب خودت باش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم ورزشم نداشتم پریودم.6لیوان اب و2لیوان دمنوش گیاهی

ناهار فقط نون خوردی😅کو غذات؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
 سلام گلم🌸 چه خبر خوبیی.. خدا را شکر که خوب شده😃 منتظر گزارشاتت هستم💪💪💪

راستی سمیه جون من یکشنبه وزن نکنم دیگه؟چون روز آخر رژیم شوک ام میشه دوشنبه صبح استثنا وزن می‌کنم اینهفته ببینم چه کردم

ناهار فقط نون خوردی😅کو غذات؟؟

گشنم نبودطالبی زیادخوردم عزیزم.شامم قراربودمهمون بیادبرام گفتم ممکنه مجبورشم بیشتربخورم دیگ یذره تافتون روغنی خوردم یه لقمه بود.کنسل شدمهمونیم وپنیرسبزی میخام بخورم😆

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
نه گلم اشکالی که نداره...ولی بستگی به نونت هم داره! اگه سنگگ باشه که چه بهتر میشه دو کف دست.. ...

نونم لواش محلی.اردش سالمه.ازاین اردسفیدانیس.گندم دیمه😄

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
آخه من چون با مادربزرگم میرفتم پیاده روی بعد الان دستشا دو هفتس رباتش پاره شده نمیتونه بیاد منم نرفت ...

عزیزم شما تو خونه برو منم الان چند ماه که توی خونه میرم 

بهونه نیار بخاطر خودته

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
گزارش#   @zizigoli       سلام صبحانه..۲ کف دست نون ۲ قاشق املت   ...

عالیه عزیزم خسته نباشید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
راستی سمیه جون من یکشنبه وزن نکنم دیگه؟چون روز آخر رژیم شوک ام میشه دوشنبه صبح استثنا وزن می‌کنم این ...

فردا صبح می خواهی وزن کنی؟

اره بخدا باباش راحت شد از بس پول پوشک داد😂😂😂😂😂 بهش میگم حالا هفته 80 تومن به جای پول پوشک به ...

حرف حقه دیگه خواهر جواب نداره😂😂😂

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
خدا الهی حفظشون کنه و خوب ببین طبیعی زبونم لال زیونم لال خدا اون روز و نیاره فک کن مثلا برای خودم اس ...

اره واقعا تنها چیزی ک هیچ چاره ای نداره همین قضیه اس☹انءشالله تنت سالم باشه خواهری نزن این حرفو❤

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!