2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
سلام به روی ماهت مرسی عزیز دلم اوکی شد گلم دستت درد نکنه ممنون  که جواب دادی  زنده باشن ب ...

فدااات بشم مهربونم...

ان شاءالله خودت وبچه هاات همیشه سالم وخوش باشید 😘😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
نه اصلا نزن...مخصوصا ۳ روز اول... 

عزیزم روزی چقدنون مجازیم بخوریم؟😄 چندگرم؟😏

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همیشه یا از تلویزیون میدیدم یا با شوهرم میرفتیم بیرون صدا عزاداریها رو میشنیدم😢😢😢 حیــــــــ ...

بنظرم عاشورا مردم طاقت نميارن ميان بيرون هيعتا

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

❣خواستند یوسف را بکشند، یوسف نمرد!

خواستند آثارش را از بین ببرند، ارزشش بالاتر رفت.

خواستند او رابفروشند که برده شود،پادشاه شد.

خواستند محبتش از دل پدرخارج شود، محبتش بیشتر شد!

از نقشه های بشر نباید دلهره داشت؛

چرا که اراده ی خداوند بالاتر از هر اراده ای است..

یوسف میدانست، تمام درها بسته هستند، اما به خاطر خدا، حتی به سوی درهای بسته هم دوید

و تمام درهای بسته برایش باز شد.

اگر تمام درهای دنیا هم به رویت بسته شد، به دنبال درهای بسته برو

چون خدای "تو"و "یوسف" یکی ست...🍃🍃🍃

انگیره#  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
فدااات بشم مهربونم... ان شاءالله خودت وبچه هاات همیشه سالم وخوش باشید 😘😘

قربونت برم گلم 😙😙😙

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربونت برم گلم 😙😙😙

زنده باشی😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
@شب_بیدارم    عشقم شما نظرت چیه میتونی دائم سرگروه بشی؟  وقتشو داری؟  من هم ...

من مشکلی ندارم پری جونه دلم 

اگر الهه اکی هست

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
مرسی عشقم پیدا کلدم😍😍😍😍

خوب خداروشکر 

ولی چ‌حیف که نیستی  خودت 

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
خوو من از کجاا بدونم اینجا کی با کی فامیله😆😆😆😆 خوبی گلم؟ کارای اسباب کشی تموم شد؟؟😂😂😂😂

عه نمیدونستی اجی من زیتونپروردس😜😜😜

چون تو بوق و کرنا کردم تین قضیه رو 

فکر کردم میدونی عزیزم

مرسی اره ممنون

تو چطوری

چای ماسالا لطفا

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عه نمیدونستی اج ی من زیتونپروردس😜😜😜 چون تو بوق و کرنا کردم تین قضیه رو  فکر کردم میدون ...

اسمتونم الهه هست دیگه 

؟؟😁

عزیزم روزی چقدنون مجازیم بخوریم؟😄 چندگرم؟😏

در‌کل ۶ واحد غلات مجازید..

هر ۳۰ گرم نون یه واحد میشه(یه کف دست نون سنگگ یا ۳ کف نون لواش)

سعی کنید که واحدها همش از نون نباشه..

نصف برنج یا ماکارانی پخته شده هم ۱ واحد حساب میشه

۳ تا بسکوییت سبوسدارم ۱ واحد هست.

بستگی به نونت هم‌داره  تا ۴ واحد میتونی نون بخوری.. بقیش هم مابقی غلات های دیگه..

ولی هر روز به یه اندازه نخور نونت را.. و اینکه بستگی به مقدار کالری مجازت داره، یکی که کالریش کمتره، نون کمتری میتونه بخوره تا اونی که کالریش بیشتره.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عه نمیدونستی اج ی من زیتونپروردس😜😜😜 چون تو بوق و کرنا کردم تین قضیه رو  فکر کردم میدون ...

😃😃😃😃😃

گلم من چای ماسالا نمیخورم ،، شیر چای میخورم😁

شیر داغ میکنم داخلش یه پاکت چای میزام ، هم میتونی خود هل را بندازی و برای طعم و بوی بیشترش کمی هم پودر هل و در اخر با عسل قاطی میکنم... 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام گلم...آره بهشون هم گفتم اگر بقیه هم میخوان فرقی نمیکنه...ولی آره آزادم خوشحال میشم کمکتون باشم ...

الحق ک برازنده ای  نفس

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست