2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288731 بازدید | 36895 پست
فقط ناراحت سادگیم ک زود باورش کردم..گفتم زندگیشو دوست داره😤😤😔😔

اشکالی نداره عزیزم از حالا به بعد بهش اعتماد نکن.

ببین همین خودتو زدی به بی تفاوتی بدترین تنبیه براش.

مطمئنم یه روزی میاد به دست و پات میوفته .

حاضرم باهات شرط ببندم که عاشق اون دختره عنتر نیس 

اون دختره شاید فقط خوب تونسته خرش کنه.

تا خرش از پل بگذره و ذات واقعی دختره را بفهمه یا بر عکس دختره به خودش بیاد بگه بابا این زن داره داره به زنش خیانت میکنه پس ممکنه به منم خیانت کنه .

ولش میکنه سرش و میزاره جاپاشو برمیگرده پیشت.

اون موقع تو نباید دیگه کوتاه بیای .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

@هستی،بانو گزارش#  

سلام هستی جون عزیز   

صبحانه: پنیر 30گرم+گردو 1عدد+انگور 1لیوان. کالری:157

ناهار: ماهی گریل 200گرم+سالاد با روغن زیتون+سبزی پلو 2قاشق غذاخوری. کالری:473

شام و میان وعده: تخمه کدو 30گرم+آلو قرمز 1عدد+شکلات تلخ 1عدد+گیلاس 10عدد+ بیسکویت ساده 1عدد کوچک. کالری:476

آب 8لیوان

چالش آب قبل از غذا

چالش چای سبز

چالش لقمه با کاهو

کالری مجاز:1100

کالری مصرفی:1106

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
@هستی،بانو     چیکار کردی؟ فقط اینو بگم ک بازم برای من تکرار شد🤐🥺 درست با همون شخص ...

هیچی فعلا دارم موضوع رو تو خودم حلاجی میکنم وگرنه حالم خوب نیست 

تازگیااا.یعنی بعد اینکه به من گفتی بیخیالش شدم کمی به زندگیش برگشت 

قربون خدابرم هوای منم داره و نمیزاره ماه پشت ابر بمونه و کثلفت کاریشو زود برام رو میکنه 

من دیگه حالم از خودن بهم میخوره که چرا انقدر مراعاتشو کردم 

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
 سلام گلم.. اسم خودت دیانا هست؟؟؟ یاااا منظورت اینه که کاربر دیانا هستی؟؟؟ عای عم قاط ...

کوفت کاربر دیانا هستم خنگول

از گوشی اجی پیام میدم

اونکه اسباب کشی داشت خخخخخ

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
تو هم بلغوری شدی😀😀😀نوش جونت

صبحانه:خرما،پنیر،چای،نون(۲۷۲) نهار:املت ،نون ،پیاز(۳۷۲٫۵) شام:ماکارونی آب پز(برا آبکش کردن ۳_۴ تا خوردم )(۴گرم) م و:سیب،خیار,هلو،خرما ۴عدد،شیر قهوه با یه کوچولو نبات،بیسکویت ساقه طلایی۲۵ گرم ۲تا(۵۰۱٫۱)

کالری مجاز (۱۲۹۰) کالری مصرفی(۱۱۵۰٫۳)

ناشتا اب وابلیو وشب هم سرکه سیب

چالش آب قبل غذا

۱۰ لیوان آب و ۴ لیوان چای سبز

ورزش ۳۰ دقیقه پیاده روی ،۲۵ دقیقه پلاتس ،۲۰۰۰ قدم پیاده رویی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
روز قبل خیلی کاهو خوردم ولی خبر از چالش کاهو نداشتم دیروز اتفاقا یه بشقاب پر خوردم عصرانه یادم رفت ب ...

چالش لقمه کاهو به جای نون از کاهو استفاده کن 

اگه نمیتونی دوتا درمیون بخور  از نونم استفاده کن .

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
پریناز میگم از گروه طلایی یکیو انتخاب کن . یا فاطمه جون هم خوبه برای سرگروهی هم وزنش زیر 60 کیلوئه. ...

تگشون میکنی اسماشونو نمیدونم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم من دیشب برگشتم خونه خودم وامروزرژیمموکامل،رعایت میکنم.فقط دیشب،پریودشدم ورزشاموبرم یالازم نیس ...

میتونی تو دورانت فقط پیاده روی بری و ورزش هایی که به شکمت فشار نمیاره..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     @هستی،بانو     @عروسترکم     @مامان_الیساه ...

اول که مسافرت خوش بگذره گلم

به نظرم  کاربری فندق فسقلی  برای سرگروهی خوب باشه😉 میتونی موقت بزاری تا وقتی بیایی...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کوفت کاربر دیانا هستم خنگول از گوشی اجی پیام میدم اونکه اسباب کشی داشت خخخخخ

خوو من از کجاا بدونم اینجا کی با کی فامیله😆😆😆😆

خوبی گلم؟ کارای اسباب کشی تموم شد؟؟😂😂😂😂

@عروسترکم‍ 

@pari95  

گزارش#   ۳۰ مرداد

🚩اینک ۳۳ روز مانده 

📆 روز ۶۱ رژیم 📆

سلام پری جون  😘  

سلام مینا جون 😘

🍴 صبحانه 👈  نیمرو ، نون ، گوجه ، یه لقمه ارده و شیره  ( ک ۳۵۴  )

🍴 میان وعده 👈   ( ک ۰ ) 

🍴 ناهار 👈   الویه ، نون ، سوپ ( ک ۷۱۱ )

🍴 میان وعده 👈 هندوانه ، سیب  ( ک ۱۲۷  ) 

🍴 شام 👈 اسموتی انبه و موز  ( ک ۲۲۲  )

🍴 میان وعده 👈 

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۰۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک ۱۴۱۵ )

🔫 تخلفات 👈  ناهار تو دیگ بودم

👏 نه گفتم 👈 پوف ، لامصب به هیچی نه نگفتم😀 البته چیپس و هله هول هم بقیه خوردن ، اما اصلا تمایلی نداشتم که حالا بخوام مقاومت کنم و نه بگم

🏃 ورزش 👈 یک ساعت و چهل مین

🍃 پیاده روی ۳۰ مین 🍃

🍃 چالش کل بدن ۱۰ مین 🍃 

🍃 چالش بازو با دمبل ۱۰ مین 🍃

🍃 کشش با سن ۵۰ تا 🍃

🍃 چرخش چوب ساده ۵۰ تا 🍃

🍃 چرخش چوب در حالت اسکات ۱۰۰ تا 🍃

🍃 دراز نشست ایستاده با چوب ۱۰۰ تا 🍃

🍃 چرخش روسی ۵۰ تا 🍃

🍃 یوگای صورت ۵ مین 🍃

🍃 ماساژ صورت با روغن بادام ۵ مین 🍃

🍃 آب بین ورزش ۴ لیوان 🍃

ناهار که زیاد خوردم دیگه تا شب اشتها نداشتم ، انگار گاو خوردم . اللته در حد گاوم خورده بودم ها😰 

یکم ادا معده تنگارو در بیارم😁 اشتهام خیلی کم شده . چند روزه خیلی میلم به غذا نمیره . زور زورکی میخورم ، گاهی میتونم کالریمو پر کنم ، گاهی هم نه. چه کنم؟ 

مخصوصا وقتی ورزشم زیاد و سنگین باشه . دیگه اشتهام سرکوب میشه

میتونی تو دورانت فقط پیاده روی بری و ورزش هایی که به شکمت فشار نمیاره..

حلقه نمیشه بزنم؟

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏