2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست
سلام عالیه 

سلام عزیزم شب بخیر

گزارش#  

چند روز مونده تا موفقیت

صبحانه:یک قاشق کره بادام زمینی+یک قاشق عسل+دوکف دست نان سنگک=۳۱۴کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

نهار:نه عدد دلمه=۳۶۰کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:چهارعدد هلو+سی گرم بیسکوییت=۳۹۶کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

شام:یک برش هندونه=۱۵کالریکالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش:_

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

چالش هشت لیوان آب👌👍✔
چالش چرخش روسی👌👍✔

کاالری مجاز:۱۱۰۰کالری
کالری مصرفی:۱۰۷۵

اخرشبم بالاخرخ یه خرمایی با چای چیزی میخورم پرش میکنم ببخشید دیر شد

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
ممنون گلم بابت همدردی. من پستی بلندی زیاد داشتم الان یعنی خوب شده عزیزم

دورت بگردم 

خداروشکر

بهتر ازاینم میشه 🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مامان_الیساهستم2       گزارش# 99/5/30 پنجشنبه خگخ 33 روز مانده تا خوش اندامی خ ...

سلام عزیزکم

مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و

@فندق_فسقلی  

و

@آیلین_خانوم  

ازتون راضیم حساااابی. دمتون گرم.

👌👌👌👌👌.

عالی بودی مث همیشه. خگخ هم محشششر رعایت کردی

🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پنیر و گوجه+۱تخی آبپز +گردو 💚ناهار پلو ۱ کفگیر + ر ...

سلام گلم🌸

واسه مهمانی، بازم خوب کنترل کردی👌افرین

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو   گزارش#  

سلام عزیزم

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی ۱۲۳۹

مولتی ویتامین و ویتامینC⁦☑️⁩

ورزش: چالش چوب و چرخش روسی و اسکات ⁦☑️⁩

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزکم مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و @فندق_فس ...

الان این دوستمون کالری خگخ رو پایین از مجازش بسته . مشکلی نداره؟ 

من خگخ نمیگیرم چون میمونم ۱۷۰۰ کالری رو چطوری پر کتم

گزارش#   صبحانه:خربزه ناهار:كوفته+ابه كوفته+لواش عصرونه:چاي+شليل+اجيل شام:سوپ جو+كوفته+سنگ ...

عی بابا.. من فکر کردم به راه مستقیم هدایت شدی😅چالش لقمه با سبزیجات را هم به فنا دادی...

حداقل شامتوو نون نمیخوردی،، یه سوپ خالی میزدی تو رگ،بس‌نبوود🤕 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@pari95     گزارش#   صبحانه=40 گرم نیمرو + 1ق غ ماست و خیار ناهار = برنج100 گرم ...

چالش کاهو رو انجام نمیدی ؟ 

خیلی خوبه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
👍👍👍😀

سلام هستی جون خوب هستی بهتری عزیزم امیدوارم همیشه حال دلد خوب باشه 

گزارش ۳۰ مرداد  

صبحانه یک کف دست نان و یه کم پنیر و هندوانه ۵۱ کالری 

ناهار  عدس پلو ۸ قاشق با سبزی خوردن ۳۲۰ کالری 

شام دو کف دست نان و پنیر و سبزی خوردن۱۲۴ کالری 

میان وعده .هندوانه.خربزه.هلو .بادام . خرما و کشمش .دلستر یه لیوان🤦‍♂️🤦‍♂️ با شیرینی رولت یه دانه انتحاری زدم تولد مادر شوهرم بود فقط شیرینی گرفته بودن یه دانه رو دیگه خوردم نمخوردم شوهرم مگفت ادا درواردی و اینا 🤣کالری میان وعده ۷۲۳ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۲۱۸�🤦‍چالش گلاب و گلیسرین 

ورزشم امروز و فردا خانه مادر شوهرمم انجام ندادم

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@pari95   . سلام گزارش امشب . صبحانه:تخم مرغ۱ عدد+نان لواش ۳ کف دست +رطب ۱۲ عدد +چای+قند ۲ ...

سلام عزیزم نونت زیاد بودچالش کاهو ؟؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام عزیزکم مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و @فندق_فس ...

فدای شما....همش بخاطر پیگیری خودته انرژی خودته لطف خودته 😍😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

بریددد کنار جیزهههه...کالری سوزیم ، زده بالااا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😆😆😆😆😆😆😆

کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی 💪۱۰۰۰

——————————

خدایا ما را یکشنبه مورد عنایت خودت قرار بده.. بلند بگووو آمین

😁😁😁😁

@sepiiiiiideh  سلام خوشگل خانوم🌸

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز