2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289205 بازدید | 36895 پست
سلام عالیه 

سلام عزیزم شب بخیر

گزارش#  

چند روز مونده تا موفقیت

صبحانه:یک قاشق کره بادام زمینی+یک قاشق عسل+دوکف دست نان سنگک=۳۱۴کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

نهار:نه عدد دلمه=۳۶۰کالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

میان وعده:چهارعدد هلو+سی گرم بیسکوییت=۳۹۶کالری

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

شام:یک برش هندونه=۱۵کالریکالری

🍍🍓🍒🍑🍐🍉🍈🍇🍆🍅🍄🍋🍊🍏🍎🍌🍠

ورزش:_

🍠🍌🍎🍏🍊🍋🍄🍅🍆🍇🍈🍉🍐🍑🍒🍓🍍

چالش هشت لیوان آب👌👍✔
چالش چرخش روسی👌👍✔

کاالری مجاز:۱۱۰۰کالری
کالری مصرفی:۱۰۷۵

اخرشبم بالاخرخ یه خرمایی با چای چیزی میخورم پرش میکنم ببخشید دیر شد

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
ممنون گلم بابت همدردی. من پستی بلندی زیاد داشتم الان یعنی خوب شده عزیزم

دورت بگردم 

خداروشکر

بهتر ازاینم میشه 🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

@مامان_الیساهستم2       گزارش# 99/5/30 پنجشنبه خگخ 33 روز مانده تا خوش اندامی خ ...

سلام عزیزکم

مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و

@فندق_فسقلی  

و

@آیلین_خانوم  

ازتون راضیم حساااابی. دمتون گرم.

👌👌👌👌👌.

عالی بودی مث همیشه. خگخ هم محشششر رعایت کردی

🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پنیر و گوجه+۱تخی آبپز +گردو 💚ناهار پلو ۱ کفگیر + ر ...

سلام گلم🌸

واسه مهمانی، بازم خوب کنترل کردی👌افرین

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

@هستی،بانو   گزارش#  

سلام عزیزم

کالری مجاز ۱۳۰۰

کالری مصرفی ۱۲۳۹

مولتی ویتامین و ویتامینC⁦☑️⁩

ورزش: چالش چوب و چرخش روسی و اسکات ⁦☑️⁩

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
سلام عزیزکم مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و @فندق_فس ...

الان این دوستمون کالری خگخ رو پایین از مجازش بسته . مشکلی نداره؟ 

من خگخ نمیگیرم چون میمونم ۱۷۰۰ کالری رو چطوری پر کتم

گزارش#   صبحانه:خربزه ناهار:كوفته+ابه كوفته+لواش عصرونه:چاي+شليل+اجيل شام:سوپ جو+كوفته+سنگ ...

عی بابا.. من فکر کردم به راه مستقیم هدایت شدی😅چالش لقمه با سبزیجات را هم به فنا دادی...

حداقل شامتوو نون نمیخوردی،، یه سوپ خالی میزدی تو رگ،بس‌نبوود🤕 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@pari95     گزارش#   صبحانه=40 گرم نیمرو + 1ق غ ماست و خیار ناهار = برنج100 گرم ...

چالش کاهو رو انجام نمیدی ؟ 

خیلی خوبه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
👍👍👍😀

سلام هستی جون خوب هستی بهتری عزیزم امیدوارم همیشه حال دلد خوب باشه 

گزارش ۳۰ مرداد  

صبحانه یک کف دست نان و یه کم پنیر و هندوانه ۵۱ کالری 

ناهار  عدس پلو ۸ قاشق با سبزی خوردن ۳۲۰ کالری 

شام دو کف دست نان و پنیر و سبزی خوردن۱۲۴ کالری 

میان وعده .هندوانه.خربزه.هلو .بادام . خرما و کشمش .دلستر یه لیوان🤦‍♂️🤦‍♂️ با شیرینی رولت یه دانه انتحاری زدم تولد مادر شوهرم بود فقط شیرینی گرفته بودن یه دانه رو دیگه خوردم نمخوردم شوهرم مگفت ادا درواردی و اینا 🤣کالری میان وعده ۷۲۳ کالری 

کالری مجاز ۱۲۰۰

کالری مصرفی ۱۲۱۸�🤦‍چالش گلاب و گلیسرین 

ورزشم امروز و فردا خانه مادر شوهرمم انجام ندادم

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
@pari95   . سلام گزارش امشب . صبحانه:تخم مرغ۱ عدد+نان لواش ۳ کف دست +رطب ۱۲ عدد +چای+قند ۲ ...

سلام عزیزم نونت زیاد بودچالش کاهو ؟؟؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام عزیزکم مگه جای حرفی هم میذارین توی گزارشاتون.مگه جای اعتراض و ایرادی میذارین شما. و @فندق_فس ...

فدای شما....همش بخاطر پیگیری خودته انرژی خودته لطف خودته 😍😍😍😍😍😍

به حکمتش دل بسپار 🌿

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

بریددد کنار جیزهههه...کالری سوزیم ، زده بالااا🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

😆😆😆😆😆😆😆

کالری مجاز ‌‌مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی 💪۱۰۰۰

——————————

خدایا ما را یکشنبه مورد عنایت خودت قرار بده.. بلند بگووو آمین

😁😁😁😁

@sepiiiiiideh  سلام خوشگل خانوم🌸