2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289049 بازدید | 36895 پست
سلام سمیه جون من امروز روز دوم رژیم شوک ام وای چقدر دیروز خوب بود ها😂😂😂ی دلی از عزا در آوردم🤣🤣م ...

سلام گلم

ههه.. اره روز اول خیلی حال میده.. فقط بخوره بخوره

فستت را چند بستی؟؟ ورزش حتما داشته باشیاااا، وگرنه زیاد میکنی!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام همه ی باربیا 

میدونین چه ریاضتیه لازانیاا درست کنی با سالاد سزار بعد مهمونات نوش جان کنن و تو فقط نگاه کنی😐 البته منم برا خودم غذای خوشمزه داشتم  نصف سینه مرغ با قارچ و نخود فرنگیه آبپز😂😂😂😂 

من واقعا دوسش داشتم 

@pari جووونه دلم

گزارش#  

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
اره دقیقا ۸ سال دارم بهشون همه چیو میفهمونم🤣🤣🤣ریپ نزن لطفا

دوست عزیز مثکه شما با ما تورکا مشکل درای، خاننده خاموش بودم چند بار توهیناتو دیدم طاقت نکردم خاموش بمونم. انگار نمیخای دهنتو ببندی ، لطف کن دعوای شخصیتو به ما ربط نده

اره دقیقا ۸ سال دارم بهشون همه چیو میفهمونم🤣🤣🤣ریپ نزن لطفا

دوست عزیز مثکه شما با ما تورکا مشکل درای، خاننده خاموش بودم چند بار توهیناتو دیدم طاقت نکردم خاموش بمونم. انگار نمیخای دهنتو ببندی ، لطف کن دعوای شخصیتو به ما ربط نده

دوستان عزیز لطفا کسی جواب پیام های متفرقه رو نده 

ممنون از رژیمیهای نمونه😊😊😊😊😊😊😊😊

بحث زیاد میشه از حوصله تاپیک دیگه خارج میشه🌹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

سرعت غذاخوردنتان را کم کنید

👈زمانی که آرام غذا می خورید 70 کالری صرفه جویی می کنید که منجر به کاهش یک کیلو در ماه می شود.

برای درمان افسردگی، پیاده روی کنید !🚶‍♂

طبق تحقیقات، افرادی که بیش از ۴ ساعت در هفته‌ پیاده روی می‌کنند، ۴۴٪ نشانه‌های افسردگی کمتری دارند. مطالعات مختلف نشان داده که ورزش به اندازه داروهای ضد افسردگی تاثیرگذار است. همچنین ورزش تغییراتی در مغز ایجاد می‌کند که می‌تواند بر نشانه‌های افسردگی تاثیر بگذارد

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

واي كلي تايپ كردم نيومد😱😱😱😰😰😡😡

گزارش#  

٣٦روز.تا.خوش.اندامي#  

صبحانه و ناهارم يكي شد خواب بودم صبحانه:املت+لواش

عصرونه:انجير+گلابي+انگور

شام:پلو+مرغ+بادمجون+سبزي خوردن+فلفل سبز+دوغ

ببخشيد خونه مامانمم 

كلا كم پيش مياد شام برنج بخورم بنظرت چاق ميشم الان برنج خوردم؟

مصرفي:٨٥٠ اگه قبوله واسه فست كه هيچ اگه نه با بقيه ميوه بخورمو چاي اينا كه پر شه

مجاز:١٢٣٠ فرمول بدون فست

ورزش:يك ساعت

اب:١٠/١١ ليوان

@سمیه1396