2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست
خوب کردی ایسون ول کرده رفته عزیزم شما پستشو ریپ میکنی که بیاد تاپیک دوباره شروع کنه؟؟؟؟؟ پیامای اولش ...

دیرم حق با بامداد بود واقعا 

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
چ جوری حذف میکنی پستتو عزیزم ب منم یاد بده پلیز

اون سه نقطه ای ک پایین پستت هست رو بزنی زیر ۳ دقیقه باشه گزینه حذف پست رو برات میاره و میتونی حذف کنی

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اون سه نقطه ای ک پایین پستت هست رو بزنی زیر ۳ دقیقه باشه گزینه حذف پست رو برات میاره و میتونی حذف کن ...

اوکی یاد گرفتم ممنون عشقولم

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

@هستی،بانو  

گزارش#  

امروز فست نگرفتم 🙈

کالری مصرفی۱۷۰۰

کالری مجاز۱۶۰۰

آب ۶ لیوان

صبحانه نان و پنیر و گردو۳۵۰

ناهار عدس پلو ۷ ق پ و کلم و سالاد شیرازی۳۸۰

شام کوکو سبزی و یک ناگت۲۸۰

میان وعده انگور شلیل کشک خشک خیار سیب ۵۹۰

ورزش ۲۰ دقیقه حلقه زدم

چالش چای سبز 

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
اوکی یاد گرفتم ممنون عشقولم

فدات😙

داريم فيلم بچرو ميبينيم اين تموم شه ميريم حيفه نصفه ولش كنم😂😂😂😂

😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اوه سميه باز چي سرهم كردم زهر(ظهر) نزه چندش ميگرفتو خودمم نفهميدم منظورم چي بوده😂😂😂😂😂 @سمی ...

😆😆😆بازم شوهرت اذیتت کرده؟؟؟

من فکر کردم منظورت یه چیز دیگه هس،،فکر کردم منظورت اینه:(البته دور از جونت)

👇👇👇👇

به تخم مرغ ، زهر هم بزنن، میخورم  ولی با کاهو چندشم میشه😣😣😣

😅😅😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش#  

@sepiiiiiideh  

سلام عزیزم 

صبحانه نان سنگک و چای و پنیر گردو و شکر ۲۴۸ کالری 

ناهار ۱۰۰ گرم کباب کوبیده ۷۶ گرم و ماست و گوجه فرنگی ۴۱۸ کالری 

شام ۷ ق لوبیا پلو ۲۰ گرم گوشت توش تقریبی زدم نیم لیوان ماست ۳۹۷ کالری

میان وعده هلو موز انگور ماست و دوغ و ۲ تا ساقه طلای ۶۰۸ کالری 

مجاز ۱۶۸۰ مصرفی ۱۶۸۰ 

دولیوان شیر مجاز و نیم ساعت ورزش کردم 

تمام 😚😚

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
من گشنممممممممه ایهاالناس😫😫😫😫😨😨😨😨

یه اب بخور و بخواب ، به صبحانه ی فردات فکر کن😎 

من گشنممممممممه ایهاالناس😫😫😫😫😨😨😨😨

بخواب گشنگی یادت بره 😁😁

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
@pari95   . سلام گزارش امشب . صبحانه : هیچی نخوردم چون آزمایش داشتم باید ناشتا میبودم... ...

سلام عزیزم چالش کاهو کلم ؟

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😂😂😂😂😂

سلام عزیز دلم خسته نباشی

گزارش#  

ناشتا اب

صبحانه:۱۵ گ لواش. املت (۱۳۱ ک)

م.و:زردالو.انگور (۴۹ ک)

ناهار:کتلت.کاهو.سالاد کاهو و کلم.گوجه (۱۸۰ ک)

شام:کتلت ۳۰ گ (۶۰ک)

م.و:اب طالبی.شلیل(۹۲ کالری)

کالری مجاز ۵۰۰

کالری دریافتی ۵۱۱

چالش زنجبیل 🖒اب ۸ لیوان

چوب پهلو ۲۰۰ تا

۱۵ دقیقه ورزش🙈

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/
😆😆😆بازم شوهرت اذیتت کرده؟؟؟ من فکر کردم منظورت یه چیز دیگه هس،،فکر کردم منظورت اینه:(البته دو ...

باز خوبه اينو فهميدي بخدا

من خدايي نفهميدم منظورم چي بوده

داشتم فيلم ميديدمو حرف ميزديم نفهميدم چي تايپ كردم😂😂😂😂

💔🌈

@pari95     سلام مجدد پري جون من امشب گزارش نميدم فست كه نبودم هيچ خيليم قاطي پاتي خور ...

سلام چرا فست نبودی عزیزم یکشنبه نزدیک ها 

حتما رعایت کن 💛💛💛👌

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم