2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288747 بازدید | 36895 پست

@مهربون21  

@abremaman     بچه ها گزارش نمیدید ؟؟؟

@نیلوفر000000‍  نیلو جان دخترت خوبه کجایی عزیزم

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=151196705]نکردم😅😅😅 دخترر عالیییی کم کر 

خب صلاح دونستی دیگه فدات

مرسی عزیزم با چالشا خوب شما

نمیدونم دقیقا ولی خب من اصلا استراحت ندارم وسواس دارم مدام تمیزکاری و دخترمم شیطون ورزش و رفت آمدمم زیاد برنجم هفته ای نهایت  ۳-۲میخورم 

ولی الان درسته هدف ۶۸ولی سایزم هنوز جا کار داره

میخوام یه مدت کربمو زیر ۱۰۰ببندم نظرت چیه 

نوش جونممم اخطارم

@سمیه1396  

[QUOTE=151196705]نکردم😅😅😅 دخترر عالیییی کم کر  خب صلاح دونستی دیگه فدات مرسی ...

😂😂😂😂اخطار دوس دالیااا

واسه سایزت، ورز ش های قدرتی مخصوص همون قسمتایی از بدنت انجام بده که میخواهی کوچیک بشه..

کالری الانت چنده؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الهی عزیزکم😘 اشکال نداره اینجور با هم بزرگ میشن 😍 واسش وقت بذارین یواش یواش رابطشو با خواهرش نزدی ...

الانم همینم تا رها خواب میره بدو بدو میرم بغلش میکنم بازی و این حرفا...ولی خب باااازم وقت براش کمه...خودش انگار اصن متوجه نیست خواهردار شده

😂😂😂😂اخطار دوس دالیااا واسه سایزت، ورز ش های قدرتی مخصوص همون قسمتایی از بدنت انجام بده که می ...

الان سرمنده چند روزه وارد نکردم چون سفر بودیم 

فقط رعایت کردم 

ولی قبل  تا ۱۳۰۰

میخام اون روشه که -۴۰۰برم 

😂😂😂😂😂😂😂😂 ننه جوووونم زندگی با دو تا دختر خیلی صورتی و جذااااااب میشه

خخخخ آره همش تصور میکنم یه اتاق بزارم براشون پر از چیزای صورتی و یاسی کلی اکسسوریای خوشگل😍😍انقده خیالپردازی میکنم شوهرم مسخرم میکنه

سلام @مامان_الیساهستم2  عزیزم 

وقتت بخیر . 

امروز صبحانه ک متاسفانه هیچی 

ناهار پلو و سینه مرغ خوردم .

واسع میانوعده لواشک و ویفر 

شام هم سانویچ ژامبون 😬

ابغوره خوردم و نمک ، 

مجازم ۱۱۰۰ تا 

متاسفنه مصرفی ۱۲۲۰ تا ک فردا کمتر میخورم ۱۲۰تا 

و اینکه الان میرم قرصامم بخورم 

تحرک امروز تقریبا ۲ ساعتی بیرون بودم . و همین دیگه سلامتی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
خیلی عالیه زهراجان افرین.👏👏👏👏 سعی کن حتما تگ بشم.اگه نشد ریپ کن ک ببینم.

گزارش#

ناشتا👈آب ولرم و دارچین و آبلیمو

صبحانه👈50 گرم نان بربری+خرما +کنجد+شیر+پنیر=294

ناهار👈سوپ جو+زیتون=261

شام👈جوجه کباب+زیتون=324

میان وعده ها👈کشمش+10 گرم شکلات تلخ+زغال اخته+شیر کم چرب+ماست+کنجد+خرما=361

اب=7لیوان

ورزش=20 دقیقه چربی سوزی+40 تا دراز و نشست+چرخش روسی

کالری مجاز و مصرفی=1240

فقط ببخشید من چهارشنبه امتحان دارم نمیتونم فردا فست باشم باید خیلی درس بخونم چهارشنبه رو فست می گیرم🌷💙🌷💙🌷

💛💛💛💛👌👌👌👌👌 عالی عزیزم 

🥰🥰🥰🥰♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
نخير سلطان كاهو رقيبه عزيزه منه بي نوا بود كه ديگه نمياد😂😂😂😂 ده كيلو ده كيلو كاهو ميخريد ميخورد ...

سلام عزیزم خوبی 😍منم دلتنگم 

سلطان کاهو😆😆😆

منم خوبم گلم فعلا روی ۶۸.۴۰۰ثابت موندم 🥴🥴ورزشم کم‌شده متاسفانه ولی رژیم را هنوز پایبندم👍👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم