2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
فعلا مهمون دارم سمیه😭😭

چند وقت میمونن؟؟ راهشون دوره؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۴۱روزتاجذابیت#  

🍀الهی ب امید تو🍀

💚گزارش امروز

💚صبحانه نان پیتا۶۸گ +پنیر۲۳گ+۹گرم گردو+۱خیاروگوجه

💚ناهار ۷۵گرم ران مرغ پخته با هویج  وسالاد+۲ ق پلو

💚میانوعده بادوم زمینی

💚 ۲لیوان چای سبز+۱ قهوه

💚دمنوش زنجبیل

💚شام نصف همبرگر

🍀ورزش وکیوم شکم ۱۰ دقیقه، چالش چوب ، چالش روسی+

🍀مجاز۱۱۰۰

🍀مصرفی۱۱۰۰

💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

@سمیه1396  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
سلام خوشگلای من چطورید 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️😍😍😍😍

سلاااام الهه جووونم💋💋💋❤️❤️❤️

عصر خوووشگل شما و‌همه به خوبی و خوشی و پراز اتفاقای ستاره بارونیییی🧿🧿🧿🥰🥰🥰🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بنظرم جای پاپکورن یخ سینه مرغ کبابی بخور، برا همینه من مخالف رژیم کالری شماریم، الان شما از صبح تا ش ...

منم با کالری شماری و ورزش ۱۰کیلو کم کردم در عرض یک ماه و چند روز بسیااااار راحتتر 

سالم خوری ربطی به کالری شماری نداره دوستم بدن فقط به پروتئن نیاز نداره بله کم میشه اما هزار یک کمبود ویتامین داره از همه بدترشم ریزش مو هست 

بهترین روش سالم خوری در کنار شمردن کالری احتیاج بدنته🥰🥰

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلاااام الهه جووونم💋💋💋❤️❤️❤️ عصر خوووشگل شما و‌همه به خوبی و خوشی و پراز اتفاقای ستاره بارونیییی ...

سلام عشقم قربونت عزیزم 😘😘😘♥️♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام عزیزم.😍چطوری؟فکر کردم از تاپیک رفتی من یه قاشق پودر کف دریا با یه قاشق ماست مخلوط میکنم و به ...

سلام قربونت مرسی

تو خوبی😊

اره گزارش نمیدم ولی میام سر میزنم

مرسیی

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

گزااارش#  

@pari95  جووووونه دلم که تا یکشنبه نیست بعدا ببین🥰🥰🥰🥰🥰🥰

خامگیاه‌خواری خیلیییییی باحاااله هر چی میخوری پر نمیشه

کالری محاز ۱۴۰۰ مصرفی ۱۴۰۰

۴۱روزتاجذابیت#   🍀الهی ب امید تو🍀 💚گزارش امروز 💚صبحانه نان پیتا۶۸گ +پنیر۲۳گ+۹گرم گردو+۱ ...

افرین👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اره راهشون دوره تا آخر هفته هستن😳😳

مواظب خودت باش🙃 پرخوری نکنی!

سلام گلم🌸 مرسی از اطلاع ... خوش بگذره

سميه جونم سلام من الان رسيدم خونم انشاالله از فردا روال عاديو ميرمو گزارش ميدم عزيزم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

گزارش#  

@zizigoli  

سلام

ناشتا..ابلیمو زنجبیل ا لیوان

ناهار  املت ۱۵۰ گرم نان لواش ۵ کف دست  ۴۶۷ کالری

شام .ماهی کبابی ۳۳۰کالری

میان وعده.۱ عدد بیسکویت ۱ دونه ویفر کوچیک ‌سیب هلو .شلیل ۱۰ عدد پسته  ۳۳۲ کالری 

اب ۷ لیوان

چای سبز ۳ لیوان

مصرفی  ۱۱۲۹

مجاز ۱۲۰۰

ورزش

چالش روسی  ۳ ست ۱۵ تایی

چالش تناسب اندام 

حلقه ۳۰ دقیقه

هشدار..که آرامش ما را نخراشی.           

گزارش#  

چالش86# روزه لاغری

@سمیه1396  

صبحانه: یه تخم مرغ ابپز:۷۷

ناهار: یه کفگیر ماکارانی+سالاد کاهو با سس کم چرب🤐+دوغ:۳۱۴

شام : ۱/۵ ملاقه عدس پخته+کاهو خام:۲۶۵

میان وعده : ۱۰تا بادام هندی+۱۰ تا پسته خام+سیب گلاب:۱۸۷

مجاز۸۶۰

مصرفی۸۴۵

اب ۸ لیوان 

چالش دمنوش زنجبیل

چالش روسی

دو ساعت پیاده روی

مولتی ویتامین

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹