2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287280 بازدید | 36895 پست
@هستی،بانو      ندیدی گزارشمو نفسی؟؟؟؟

هستی جون فکر کنم دیر میاد

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تو 😍 چقد عالی دور شکمت کم شده 💪 ببین این منقبض کردن شکم خیلی تاثیر داره منم ۲ تا سزارین داشتم ...

منم عمل کردم البته شکم نه با س ن و ران لیپوماتیک دردش خیلی زیاد بود مردم و زنده شدم راضیم ولی پوست رو نمی کشن فقط چربی خارج می کنن پوستم آویزون بود الان با ورزش باز بهتره ولی خوب نیست

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
قربانت عزیزم😘😘😘 اتفاقا گزارشهای بهارکو دوس دارم و دنبال میکنم😉 راستی شما تو ورزشات ۲ ست انجام ...

من از کم شروع کردم و یواش یواش بالا اوردم، ورزش باید بدن را به چالش بیاره تا تاثیر کنه😉ولیی به اندازه، نه کم، نه زیاد

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396     سلام سمیه جون  ۴۱روز مانده تا هدف  صبحانه شیرقهوه و خر ...

سلام‌گلم🌸

دمت_گرم#  👌👌👌👌مث‌همیشه عالییی هستی

ماشاالله ۱۰ کیلومتر ... ورزشکار هستیاا

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ممنون عزیزم ،من دور شکمم تو دو ماه ۱۲-۱۳ سانت کم شده ولی باز اویزونه دوست ندارم سه تا سزارین نابود ک ...

عزیزم ورزش هات توی اون دو ماه چی ها بود؟؟ 👏👏

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
منم عمل کردم البته شکم نه با س ن و ران لیپوماتیک دردش خیلی زیاد بود مردم و زنده شدم راضیم ولی پوست ر ...

عههه خب باید حتما پوستو جم میکردی عزیزم شکم که واجبتر بود😉 واقعا اینقد درد داشت☹

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
من از کم شروع کردم و یواش یواش بالا اوردم، ورزش باید بدن را به چالش بیاره تا تاثیر کنه😉ولیی به اندا ...

خیلی خوبه😊😊😊من ست ۳ تایی میرم ورزشای شکم و پهلو رو برای بالاتنه و پایین تنه ست دوتایی

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   

@مامان_الیساهستم2  سلام سهیلا جون روزت بخیر

صبحانه:شیر.خرما.۲۱۰ کالری
نهار:ماهی.۱۹۰ کالری
شام:ماست.۸۴ کالری
میان وعده:چای سبز.خربزه.۸۰ کالری
کالری مصرفی:۵۵۴
کالری مجاز:۱۰۰۰
۹ لیوان آب
ورزش"چالش شکم.پلانک.چرخش روسی‌شنا دیواری.طناب.چالش چوب.حلقه

خدایا شکرت 🌸
پری بچه ها کجان🥺🥺🥺🥺🥺🥺تاپیک مثه قبل نیس

گزارش#  

صبحانه:3 خرما

ناهار:3 خرما.1 گردو.2 کف تافتون.نصف ق کبریت پنیر

شام:2 کف تافتون.نصف ق کبریت پنیر.1 لیوان سبزی

میان وعده 6ا:نصف ق عسل.خربزه و احتمالا کمی مغز

کالری مجاز و دریافتی 700

اب 8 لیوان

چالش زنجبیل

پری بچه ها کجان🥺🥺🥺🥺🥺🥺تاپیک مثه قبل نیس

گزارش#  

صبحانه:3 خرما

ناهار:3 خرما.1 گردو.2 کف تافتون.نصف ق کبریت پنیر

شام:2 کف تافتون.نصف ق کبریت پنیر.1 لیوان سبزی

میان وعده 6ا:نصف ق عسل.خربزه و احتمالا کمی مغز

کالری مجاز و دریافتی 700

اب 8 لیوان

چالش زنجبیل

سلام عزیزم ممنون پری جون رفتم تو تاپیک ورزش خب ؟برا اب شدن بازوم حرکت دایره ای یا قیچی رو با دمبل ا ...

بنظرم گروه زرد یا نارنجی رفتی دمبل کار کن الان بدون دمبل اون ورزشارو برو 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام وری جان ، یه سوال ، روزی چقدر هوازی باید داشته باشیم . کمترین زمانش چقدر باید باشه

سلام گلم خوبی😚

روزی ۲۰ دقیقه مناسب تو این وزن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
خیلی خوبه😊😊😊من ست ۳ تایی میرم ورزشای شکم و پهلو رو برای بالاتنه و پایین تنه ست دوتایی

👌👌👌