2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
@zizigoli     گزارش#   رژيم فست كالري مجاز :٥٠٠ كالري مصرفي:٦٢٥ چالش ليمو ...

عالیه عزیزم 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عیب نداره عزیزم  شماها منظمید همیشه واسه همین یه شب نباشی چیزی نمیشه😗😗 منم سلامتی از صبح تا ...

فدایی داری ابجی پری گل. 😊😘😘😘

ای جونم ببینم مگه چند تا بچه داری؟؟ 😳😳میگی گودزیلاهام. 

خیلیم عالی قربونش برم گل پسرلذتیه بخدا بزار اب تنی کنی وروجک. 😍

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

سلام عزیزم باشه مشکلی نیست 

عزیزم با700بسام.قبوله فستم؟یافرداروفست باشم؟گزارشم الان میدم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
ماست کمتر میخورم چند روزی هم شیر نتونستم بخورم مهمون بودم امروز و دیروز تازه دو لیوان شیر مجاز شیرده ...

کالریتو تقسیم کن حداقل ۴۰۰ تا صبحونت بشه 

چیزای مقوی بخور 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
فدایی داری ابجی پری گل. 😊😘😘😘 ای جونم ببینم مگه چند تا بچه داری؟؟ 😳😳میگی گودزیلاهام.  خی ...

شوهرمم حساب مبکنم 🤐🤐🤐😂😂😂

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
الهه جون گفتن فقط پیاده روی آهسته اینم برای هردومون😐

عزیزم خب پیادروی شکمو اب میکنه شکمتو بده تو  راه برو خیلی موثر من نتیجه گرفتم 

کالریتو تقسیم کن حداقل ۴۰۰ تا صبحونت بشه  چیزای مقوی بخور

یه چیزی بچه ها اینجا گفته بودن با جو بود یه اسمی داشت یادم‌نیست 😑😑

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
یه چیزی بچه ها اینجا گفته بودن با جو بود یه اسمی داشت یادم‌نیست 😑😑

سوپ جو🤔

حلیم 🤔

خخخ نمیدونم پیدا کردی بگو منم بدونم😁

سوپ جو🤔 حلیم 🤔 خخخ نمیدونم پیدا کردی بگو منم بدونم😁

نه میگفت با مغزیجاتو عسل و اینا شب میداری تو یخچال صبح میخوری 🤣

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
سلام گلم 👏👏👏👏💛💛💛 یکشنبه نزدیک حسابی رعایت کن دیگه دلستر رو چیزای مصنوعی نخور تا کاهشت خوب با ...

باشه عزیزم ممنون از توجهت😍

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰

@هستی،بانو  99/5/21 گزارش#  روز فست

42 روز مانده تا خوش اندامی

خرما 4 عدد+ خیار 2 عدد + گوجه ی عدد+ تخم مرغ 2 عدد + طالبی 2 قاچ + سیب سبز ی عدد

کالری مجاز👈472

کالری مجاز👈500

اب 8 لیوان

مولتی خورده شد

ورزش نداشتم مهمون داشتم 

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
عزیزم با700بسام.قبوله فستم؟یافرداروفست باشم؟گزارشم الان میدم

خوبه تا  ۷۰۰ فست حساب میشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@مامان_الیساهستم2  

@مامان_الیساهستم2‍ 

سلام 

امروز خیلی روز پرکاری داشتم. کالریم رو روی 500 بسته   بودم منتها شب از ضعف سرگیجه شدید داشتم مجبور شدم ماست و شیر و نان و ِِ.. بخورم که خوب بشم. 

مصرفی ام شد: 859 

مجاز فست

برنامه رو هم دارم بیهوش میشم و عکسشو میفرستم با اجازه. 

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه