2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287085 بازدید | 36895 پست

سلام گلم @pari95  

امروز ۷۰۰ خوردم اخه دیروز رعایت نکردم خوب 

کالری مجاز ۷۰۰

کالری مصرفی ۶۸۰ 

ورزش فعالیت زیاد  

چالش گلاب وچای سبز

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ب همگی🤗🤗🤗🤗بچه ها کجایین اخه..چرا دیگه نیستین حالا من نبودم..بقبه چرا نیستن بیاین مثه قبل ...

سلام گلم🌸

بابا من هستم از کله ی صبح تاا پاسی از شب..

فقط دقیقاا  اوووون موقع هایی که میام، تو‌نیستی... تو‌میایی، من نیستم😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام میشه بمنم رژیم بدید لاغر بشم    

سلام

توضیح جامع صفحه ی اول را بخون و‌شروع کن..

ولی اول مهر‌میتونی عضو‌بشی!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@pari95     گزارش#   سلااااااااااااامم بانو🥳 گزارش امروز دوشنبه ۲۰ مرداد ...

سلام‌گلم خوبه👏👏👏💛💛💛

بجز اون نوبابه😝

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام گلم @pari95     امروز ۷۰۰ خوردم اخه دیروز رعایت نکردم خوب  کالری مجاز ۷۰۰ ک ...

سلام گلم 👏👏👏💛💛💛💛

فقط چون فردا فست اشتباه کردی کم بستی کالریتو

ضعف میکنی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی عزیزم. کرفس نخودچی ک نداره. فقط نخود داره اونم ب گرم.

خواهش میکنم مانکن هم گرم هم عدد هم لیوان

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام عزیزم  پلو زیاد خوردیااااا😀املتم ترکوندی جیگر  بقیش اکی عزیزم

عدس وماش بود با کمی برنج املتم کدو وگوجه فلفل دلمه با یک دونه تخم مرغ بدون روغن درست کردم  

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد
سلام ب همگی🤗🤗🤗🤗بچه ها کجایین اخه..چرا دیگه نیستین حالا من نبودم..بقبه چرا نیستن بیاین مثه قبل ...

سلام عشقم 

من یه مدت نبودم مریض بودم برگشتم دیدم خیلیا دیگه نیستن😢

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
الهی  قدت چند هس مگه

عزیزم تثبیت چطوره؟چندکالری بایدمصرف کنم.توضیحات تثبیت روپیدانمیکنم ک بخونم

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
گزارش# @zizigoli ‍  سلام چالش زنجبیل  اب لیمو ناشتا ناه ...

آفرین عزیزم واقعا گزارشت بدون نقصه 

بهترین#  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣