2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
گزارش_فست#   اولین روزمه ک فست میگیرم نمیتونستم امروزم خیلی سخت بود برام صبحانه:دو ...

عزیزم تو میتونی باریکلا 

تا ۷۰۰ میتونی ببندی گشنته بخور یه چی 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عشقم مصرفيم شد ٩٠٠ دلم نيومد بخورم بيشتر گفتم عصرونه جبران شه بخدا مادرشوهرم ناراحت ميشه چون مريضه ...

نه منظورم این نبود چراا خوردی!

اینکه مگه عصرونه برنج و کباب هم‌میشه؟؟؟ 🧐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@pari95   سلام عزیزم  ورزش ۱۵ دقیقه زومباو۱ساعت پیاده روی چالش چای سبز وگلاب  کا ...

👏👏👏👏👏💛💛💛💛

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@pari95   .. سلام گزارش امشب صبحانه :پنیر نصف قوطی کبریت +نان تیری ۲ کف دست +قند ۳ عدد +چای ...

👏👏👏👏💛💛💛💪💪💪💪

خوبه عزیزم 

اوایل رژیم ک خوب بودی😞😞😞

اره اصلا نمیدونم چرا اینجور شدم انقد خوب کاهش داشتم یبار ک کاهش نداشتم اصلادیگ ادم قبلی نشدم🤦انقد امید داشتم ک لاغر شم الان مثه ..تو گل گیر کردم😐مامانم ک همش میگه چقد لاغر شدی اما الان باید ۸۴میشدم اگ درست رعایت میشد الان۸۹نودم اه چقد بی اراده اخه .باید تصمیم جدی بگیرم

صبحانه نون وپنیر و چایی 

ناهار کتلت مرغ بدون سیب زمینی نون 

شام نخوردم 

میان وعذه چای تخمه سیب 

کالری مجاز و مصرفی۱۶۴۰

اب ۳لیوان

وزن فردا 🎈روزدومش میشه

🌹توکلت علی الله 🌹

گزارش#   @pari95  

سلام گلم... شب خوش...

راستی! شما از نازلی خبر ندارید؟ نگرانشم بی خبر رفت...

گزارش امروز شنبه ۱۸ مرداد

صبحانه: بربری ۵۸ گرم+ مربا۲۵ گرم + ارده ۱۸ گرم + قهوه با شیر ۱ لیوان= ۳۴۸

نهار یک عدد کوفته تبریزی=۱۷۰گرم= ۲۵۵

شام ۱/۵ لیوان سوپ مرغ=۲۶۱

میان وعده= ۲ لیوان کافی میکس بدون شکر + انجیر۶۳۰ گرم=۵۲۶

کالری مصرفی ۱۳۹۰

کالری مجاز ۱۴۴۰

مولتی ویتامین و ویتامین C ✅

۸ لیوان آب✅

Notice

رژیم امروزم در قسمت میان وعده میدونم در نگاه اول فاجعه است!! 🙄🥺 ولی در چند وعده خوردم 😇و حوصله برش زدن هندوانه 🍉و دمنوش درست کردن🍺 و باز شدن یخ شاتوت 🍇و زغال اخته 🍒نداشتم... پس درمورد شکستن بادوم🥜 هم اصلا نگم!😬😐

ورزش هم تو تاپیک خونده بودم روز قبل از وزن کشی قدرتی کار نکنید... انصافا حال بپر بپر نداشتم🥴👀

خداوند مرا ببخشاید🥺

پری جونم ببخشید امروز خیلی استرس داشتم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
عزیزم نون رو خیلی مصرف نمیکنم صبح  ۲ یا۳ کف دسته ظهر و شب یه کف دست بقیه  کالری رو با مواد ...

اگه کم مصرف میکنی اشکال نداره✌❤

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@zizigoli  

سلام عزیزم شب خوش 

گزارش امروز

صبحانه نان سنگ پنیر و گردو ۲۰۰ کالری

نهار زرشک پلو ۱ کفگیر مرغ آبپز ۴۸۰ کالری

عصرانه البالو شلیل ۲۴۰ کالری

شام دوغ سالاد شیرازی فلفل دلمه ای ۱۶۰ کالری

قرص زینک پلاس 

چای سبز دو لیوان

کالری مصرفی ۱۱۸۰

کالری مجاز ۱۴۳۱

تا قبل خواب یک لیوان شیر هم میخورم

برای شادی روح مادرم میشه صلوات بفرستید❤❤❤❤❤
گزارش#   @عروسترکم     ۵/۱۸ سلام عزیزم  ناشتا اب ولرم و سرکه سیب  ص ...

عالیه عزیزممممم👏👏👏❤🥰

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

گزارش#

@zizigoli     

صبحانه👈نان ،حلواارده،پنیر=۱۴۵

ناهار👈کته ۵ ق غ ،گوجه»»۲۰۱  

شام👈سالاد الویه ،نان ۲ کف دست  »»۳۰۲  

میان وعده، 👈انجیر ،شلیل ،بیسکویت =۳۶۸

اب👈۶ لیوان

ورزش=پریود شدم حالم خوب نبود فست هم نتونستم بگیرم 

کالری مجاز=۱۱۶۰

کالری مصرفی=۱۰۱۶

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    

@سمیه1396  

سلام عزیزم عیدت مبارک شرمنده من امروز از صبح جایی بودم نت نداشتم کالری شماری هم نکردم ولی الان اومدم زدم تو اپ حدودی ۸۰۰تا خوردم دیگه به بزرگی خودت ببخش ورزش هم صفر ولی کوهنوردی زیاد کردم 🙈🙈🙈🙈🙈

گزارش#   @pari95     سلام گلم... شب خوش... راستی! شما از نازلی خبر ندارید؟ نگرا ...

سلام سوگل جان نه متاسفانه بیخبرم.

خوبه عزیزم فقط گفتی فست نمیگیری؟ 

اره ورزش قبل وزن کشی سبک باید باشه

عالیه عزیزممممم👏👏👏❤🥰

سلام عزیزم میگم که من اجبارا از امشب باید برم یه جایی که دسترسی به نت ندارم حدودا یه هفته 

حذف میشم از گروه؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
سلام سوگل جان نه متاسفانه بیخبرم. خوبه عزیزم فقط گفتی فست نمیگیری؟  اره ورزش قبل وزن کشی سبک ...

آره صبح گفتم شاید نتونم... گفتید اگه نتونستی کالری مجاز رو داشته باش... چون جمعه بخاطر مشغله ای ک داشتم ۷۸۰ کالری داشتم و امروز دیگه کم اوردم نشد فست بگیرم...

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨
 نه منظورم این نبود چراا خوردی! اینکه مگه عصرونه برنج و کباب هم‌میشه؟؟؟ 🧐

از ظهر پخته بود رفتيم اورد برامون طفلي

راستي من برنجو تقريبي ١٠٠ گرم زدم كمتر خوردما ولي ١٠٠ زدم

كباب تابه اي هم دو بند انگشت خوردم زدم ١٥ گرم

💔🌈