2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287959 بازدید | 36895 پست
گزارش#   چالش# ۸۶ روزه  @سمیه1396     سلام عزیزم خوبی صبحانه : خامه +ن ...

سلام‌گلم🌸

کارت.بیسته#  👌👌👌👌👌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اعتیاد اوره.. مواظب باش...عوارض زیاد داره... سرتو ماساژ اروم  بده خیلی واسه سردرد خوبه..طری ...

متاسفانه میدونم

امشی دوش اب گرم گرفتم ک قرص نخورم.ممنونم ک یاداوری کردی

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@tamana366  

سلام گلم.. خوبی؟؟؟

گوشیت  درست نشد؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
متاسفانه میدونم امشی دوش اب گرم گرفتم ک قرص نخورم.ممنونم ک یاداوری کردی

فدات گلی🌸

@مامان_الیساهستم2     ببخشید سهیلا جون من تا الان  15 کیلو کاهش وزن داشتم و میخوام ...

گلم اولا چون ما چندسال با قیافه و اندام دیگه ای بودیم و الان تغییر کردیم هنوز جا نیفتاده .پس کار خودتو بکن و اهمیت ب حرف دیگران نده ک باعث بشه از هدفت دست بکشی.

اصلا نگران صورتت نباش چون ایشالا تثبیت بری درست میشه.

بیشتر ب صورتت برس.

ماسک گلاب و گلیسیرین ک گفتم بزن.

الوورا بزن

ماسک خاک رس بزن

قرص ویتامین e  رو بشکاف و بمال ب دور چشمات.ژله ایه قرصش.

ورزش صورت و ماساژ رو از نت بگیر و انجام بده

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۹۰۰

—————————

🌸به نام خدا🌸
🌸پنجشنبه ۱۶ مرداد 🌸

- [x] ۱۵ مین پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
- [x] ۱۵ مین رقص💃
- [x] -درازنشست  ۲*۴۰
- [x] زیر شکمی ۲*۳۰
- [x] چرخش پا  ۲*۳۰🦵
- [x] شنای دیوار ۲*۵۰🏊‍♀️
- [x] چالش بازو💪
- [x] چالش چوب  ۲*۳:۳۰دقیقه 🥢
- [x] چالش چرخش روسی ۲*۵۰
- [x] طناب ۱۰۰ تا
- [x] پروانه ۱۰۰ تا 🦋
- [x] چالش تنفس عمیق🗣
- [x] صبحانه: شیرچای☕️🥛🍯
- [x] میان وعده: میوه🍓
- [x] ناهار: کوکوسبزی+ نان+ کلم🧆🍞🥬
- [x] میان وعده: آجیل 🥜
- [x] شام: خوراک لوبیا🍲
- [x] ۸ لیوان اب 💦
- [x] دمنوش زیره🍸

🌸 گاهی وقتا نباید به عقب برگشت، به سمت جلو باید رفت،، مث‌سیندرلا که اگه برمیگشت دنبال کفشش، الان دیگه پرنسس نبود😜🌸

سلام عزیزم گزارش# امروز....

ناهار=خوراک لوبیا=۱۷۰کالری
میانوعده=انجیرتازه ۱۵عدد+شلیل۱۰تا=۱۰۰۵ کالری
صبحانه و شامم نخوردم
مصرفی=۱۱۷۵/مجاز=۱۱۰۰(طبق اون فرمول که بامداد گفت مجازمو حساب کردم امروز)
۳۵دقیقه حلقه لاغری/۲۰ دقیقه قدرتی(۲۰۰کالری)

آب=۶لیوان/چالش گلاب

@مامان_الیساهستم2  

قد=۱۷۰   وزن شروع👈۷۸  وزن فعلی👈۷۰  وزن هدف👈۶۵  
چ میدونم چ میکنه اخه. 😁😁. ولی صرفا با ی میوه خوردن کسی باربی نمیشه😀

اونو ک نمیگم 

از تجربیاتت بگو

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
سلام عزیزم  میخواستم قواعد وقوانین اصولی پیاده روی رو بهم بگه  البته اگه شماهم میدونید م ...

کفش مناسب

لباس راحت و مناسب

باشکم خیلی پر نباید بری.

ده دقیقه اول  رو باسرعت متوسط باید راه بری. ی ربع تند . ده دیقه اخر هم متوسط روبه ارام.

قبلش بدنتو ی مقدار گرم کن.

اب وسطش بخوری خیلی خوبه.

سعی کن شکمت رو داخل بزنی .سینه جلو و سرشان عقب. ک اندامت اینحوری شکل بگیره دیگه.

قبلش چای سبز یا قهوه بخوری عالیه.

بعدش تا ی ساعت چیزی جز اب نخور.

بعدش دوش بگیر.

بازیگرا ورزش💪💪💪 برنج چند قاشق خوردی؟ 

نميدونم كفگيري كشيدم كم كشيدم ولي ٢٠٠ گرم حساب كردم

مطمعنم انقدر نخوردماا چشمي حساب كردم اضافه ام زدم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز