2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست
روزاي فست هم ميشه گرفت مثلا پروتعين رو ولي بيشتر واسه اونايي ك پنج كيلو تا هدف دارن و ميخوان زود كم ...

گفتم هر کس دیگه هم اطلاعات داره خوشحال میشم ممنون

یعنی اونایی ک استپ میشن پروتعین بگیرن ی هفته درسته؟؟؟؟ غیر از رژیم شوکه؟؟؟؟

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روزاي فست هم ميشه گرفت مثلا پروتعين رو ولي بيشتر واسه اونايي ك پنج كيلو تا هدف دارن و ميخوان زود كم ...

بدرده تو هم میخوره پس😁😁😁

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
من حس ميكردم ب خاطر چاقي بيش اندازه بعد از زايمانم اينجوري افسرده شده بودم  تو ك مامان باربي ه ...

شوهرمم همینو میکه ولی دست خودم نیست...گاهی حس  پشیمونی بهم دست میده الان ۱ ساعته تو اتاقم واسه خواب کردن آوا رها رو گذاشتم پیش مامانم همش میگم مامانم بره چه غلطی کنم 

@مامان_الیساهستم2     صبحانه: 4 کف تافتون+ پنیر خامه ای+ کاچی 4 ق ناهار: 2 فلافل+ 2 ق گو ...

نوش جونت چیییت ولی عزیزم با چیت مجازت کمتر میشه.

وزنت رو باید در20 ضرب کنی و منهای400. یعنی حدود 800تا باید بخوری.

چیت ها هم سعی کن ناهار بذاری.اونم پلو.

اخه وزن هدفم۴۶بود گفتم شاید زشت بشم بعد بی هدف شدم😂😐

46 خیلی زیاده ننه 20 شو رنده بابا از اون ور بوم نیفتیم دیگه😄😄😁😁😁البته ببخشید فضولی کردم😘😘😘

@مامان_الیساهستم2  

سلام عزیزم. من امروز خونه ابجیم بودم و تا عصر حسابی رعایت کردم. متاسفانه شام کالباس خوردیم و  206 کالری از مجازم بالا زد😞😞

گزارشم بده. ارسال نمیکنم. ببخشید

اگه از کالری مجاز فردا کم کنم جبران میشه؟؟ 

یا اینکه میشه فردا خامگیاهخوار باشم؟

شوهرمم همینو میکه ولی دست خودم نیست...گاهی حس  پشیمونی بهم دست میده الان ۱ ساعته تو اتاقم واسه ...

بابا تو ك خودت اوستا شدي ديگه 

بچه دوم ب نظر من خيلي راحتتره 

همه چي بلدي ديگه

راستي موفق شدي اول رو از جيش بگيري

شوهرمم همینو میکه ولی دست خودم نیست...گاهی حس  پشیمونی بهم دست میده الان ۱ ساعته تو اتاقم واسه ...

درست میشی کم کم ب چیزای خوب فک کن همه بعده زایمان اینجوری میشن....موزیک بذار برقص شادی کن ب شوهرت بگو شبا زودتر بیاد خونه با هم ب بچه برسید بیشتر با هم صحبت کنید....درست میشه عزیزم😘😘

@مامان_الیساهستم2     سلام عزیزم. من امروز خونه ابجیم بودم و تا عصر حسابی رعایت کردم. مت ...

سلام گلم.

تو دیگه چراااااا. تو ک عالی بودی همیشه. دوست نابابه همش😄

اره عزیزم از مجازت کم کن جبران میشع

@pari95  گزارش#

سلام مهربونم😘🥳😍

گزارش امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد

صبحانه: نان سبوس دار ۶۲ گرم+ ارده ۳۰ گرم + مربا ۲۳ گرم =۳۹۸
نهار: آلبالو پلو  ۷ق.غ + ماست کم چرب=۴۰۷
شام: ماست خیار=۶۴
میان وعده ها: انجیر ۱۵۰ گرم+ بادام درختی ۲۵ گرم+ برگه زرد آلو ۱۰۰ گرم + شاتوت ۱۵۰ گرم=۵۹۹

کالری مصرفی ۱۴۲۸
کالری مجاز ۱۴۴۰

چالش آب✅
آب ۸ لیوان✅

مولتی ویتامین+ ویتامین C✅

ورزش✅

ورزش شامل: دراز نشست + چالش چوب + چرخش روسی + کرانچ ایستاده + دوچرخه خوابیده + شنا دیوار+ موشن کلایبر

من از خدا خواستم رشد کنم،پخته تر بشم،صبور بشم، قوی بشم و... بخاطر همین خدا بهم دوقلو داد🤗🌤✨