2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست

سلام اعضای محترم گروه 

من یه سوال داشتم 

اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم 

مادر من 70 سالشه و زانو هاش آرتروز داره 

دکتر گفته 5 کیلو باید وزن کم کنه 

الان فیزیوتراپی میره 

حالا سوال اینجاس چجوری میتونه 

در ضمن فقط از ناحیه شکمی چاقه 

استخر و اینا هم که تعطیله 

کلا چجور ورزشی میتونه کمک کننده باشه 

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه- با احترام، درخواست دوستی رد میشه. یه دوست برام کافیهب مثل تو😚اره تو خوبی! اینو بگو و خودتو خلاص کن

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡گروه زرد توجههههههه کنید لطفا 🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡

1. رهام97        

2.قرمزی78      

3.دخیناز         

4.ایده            

5.گل‌کادو پول    

6.ابرمامان        

7.یلداهستم     

۸مهربون۲۱

۹ مهربانی  

۱۰ سوگل ۱۵۵ 

و اگه کسی جدیدا اومده تو گروه زرد یا اسمش جا مونده و ننوشتم 

سرگروه جدیدتون @pari95 هستن لطفا وقتی تاپیک رو باز کردم سرگروهتون رو تگ کنید و وزنتون رو بگید که بنویسه تو لیست 

هر کی از گروه زرد دید به بقیه هم بگه لطفا 

دوساعت قفل میکنم همه ببینن 🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡گروه زرد توجههههههه کنید لطفا 🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 1. رها ...

@رهام97 @قرمزی78 @دخیناز @ایده @گل_کادوپول  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡گروه زرد توجههههههه کنید لطفا 🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡🟡 1. رها ...

@abremaman @یلداهستم @مهربون21 @مهربانی @سوگل155  

@abremaman   @یلداهستم   @مهربون21   @مهربانی   @سوگل155   &nb ...

سلام الهه جونم خوبین؟ من خوندم ونوشتم قربونت. 

الهه جان من به کمکت احتیاج دارم میخوام دوماه بعد برم ای وی اف دوباره گرمیجات چیابخورم؟ شماراهنمایی کن. 

سلام اعضای محترم گروه  من یه سوال داشتم  اگه کسی راهنماییم کنه ممنون میشم  م ...

سلام 

میتونن رژیم رو بگیرن و برای ورزش بیشتر ورزش های بالاتنه انجام بدن که پاها خیلی درگیر نشه مثل انواع دراز نشست ها حرکات شکم و پهلو حرکات بازو و ...

من پست شنا رو ندیدم ک به آبجی توضیح دادی  اگر دیده بودم مرض نداشتم دوباره سوال کنم؟؟؟؟؟؟ از ش ...

حالا عب نداره بیا ماچت کنم اگه از من ناراحت شدی یا چیزی گفتم ببخشید 🙏🏼😘😘♥️

سلام خانومی منکه شما رو لایک کرده بودم که ببینی من سرگروهت هستم  چرا گزارش نمیدی 🤔 کلیدصفحه ...

سلام عزیزم خوبی

ببخشید دیشب من انقدر خسته بودم دیگه اصلا نتونستم بیام سایت

ان شاءالله از امشب بهت گزارش میدم😍دو سه روزه کالری نشمردم ولیدرعایت کردم ورزشمم داشتم دلی فک نکنم کم کرده باشم تو این چند روز ولی حتما از امشب بهت گزارش میدم💖

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
سلام الهه جونم خوبین؟ من خوندم ونوشتم قربونت.  الهه جان من به کمکت احتیاج دارم میخوام دوماه بع ...

سلام عزیزم به سلامتی انشالله نتیجه ش عالی باشه 

گرمی جات بخور با حساب کالری اشکالی نداره کلا بجای چیزایی که سرد هستن گرمی جات رو جایگزین کن ممکنه یکم مقدارش کم بشه اگه میخوای میتونی کالری تثبیت رو بگیری ولی حتما ورزش کن 

سلام عزیزم به سلامتی انشالله نتیجه ش عالی باشه  گرمی جات بخور با حساب کالری اشکالی نداره کلا ب ...

سلام عزیزم چشمم تموم سعیمومیکنم دعاکن دلهره دارم اینبار سری قبل که نشداینبارنتیجه خوبی بگیرم. میشه خواهش کنم شمام کنترل کنی منو؟ این دوماهه بنظرت چندکیلومیتونم کم کنم اگرکامل رعایت کنم همه چیو؟ چون وزنم کم بشه دیگه باید الان75هستم باقد159

@هستی_بانو  

گزارش#  

سلام عزیزم ببخشید من گزارش دیروزم رو الان میفرستم آخه امروز آزمون کارشناسی ارشد داشتم و خیلی استرس داشتم و کلا از گزارش یادم رفت شرمنده

کالری مجاز۱۷۰۰

کالری مصرفی ۱۶۴۰

صبحانه نان و پنیر و گردو۳۵۰ کالری

ناهار برنج و مرغ و سالاد۵۵۰

شام یک لیوان شیر و سه خرما۱۷۲

میان وعده آجیل مغز سیب گلاب دوتا ۵۷۷

۶ لیوان آب

ورزش متاسفانه وقت نکردم

چالش چای سبز و چالش آب قبل غذا

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        
حالا عب نداره بیا ماچت کنم اگه از من ناراحت شدی یا چیزی گفتم ببخشید 🙏🏼😘😘♥️

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

@دیانا24  

ماچ  قبول نی... فقط لب به لب😂😂😂😂😂😂

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸