2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289075 بازدید | 36895 پست
مهدیس جون گروهت  عوض میشه  میری نارنجی   ۱۰۰ تا از کالریت کم کردی ؟  هر ۵ کیل ...

مرسی فداتشم خیلی چیزا ازت یاد گرفتم مرسی که تحملم کردی واقعا این مدت اذیت شدی بابت من فداتشم .اره عزیزم از کالریم کم کردم.

شادی روح پدر جوانم صلوات ممنونم از همگی🌷
مرسی فداتشم خیلی چیزا ازت یاد گرفتم مرسی که تحملم کردی واقعا این مدت اذیت شدی بابت من فداتشم .اره عز ...

قربونت گلم کاری نکردم 😙😙😙

اینقدر دوستون دارم ک دوست نداشتم بفرستمتون گروه دیگه ببخشید یکم بدجنسی کردم نگهتون داشتم😄🤗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=148878790]@pargol۱۹۹۱     @فریماهی     نهلتیا 😢😢😢😢 عادت کرده بودم بهتون 

ماهم همینطور عزیزم 😓😓😓😖☹😘😘😘😘

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
[QUOTE=148878790]@pargol۱۹۹۱     @فریماهی     نهلتیا 😢😢😢😢 عادت کرده بودم بهت ...

😙😙😗😗😗

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
قربونت گلم کاری نکردم 😙😙😙 اینقدر دوستون دارم ک دوست نداشتم بفرستمتون گروه دیگه ببخشید یکم بدجنسی ...

منم بخدا خیلی گروهتون رو دوست دارم خودمم خیلی دوست داشتم توگروهتون بمونم امروز ظهر که گروهم روعوص نکردی گفتم خداروشکر پری جون منو پرتم نکردگروه دیگه.هرچند بازم کنار همیم واز صمیم قلب بهترین ها روبرات ارزو دارم😍😉😘

ممنونم عزیزم ایشالا بتونم بقیه راه رو هم با قدرت برم 💪💪💖💖💖

عزیزم گزارشاتون تا ساعت ۱۲ بزارید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
منم بخدا خیلی گروهتون رو دوست دارم خودمم خیلی دوست داشتم توگروهتون بمونم امروز ظهر که گروهم روعوص نک ...

چرا دوست نداری بری یه گروه دیگه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
❤❤❤😘😘

سپیده جونم من گزارش گذاشتم ولی از بس حواس پرتم گزارش# یادم رفت بنویسم 

@sepiiiiiideh  

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
اره گلم هر 5کیلو کاهش باید100تا کم کنی از مجازت

سلام عزیزم گزارش:کالری مجاز:۱۳۳۳کالری مصرفی:۱۳۱۳

صبحانه:کره +پنیر+دوکف دست نان لواش+دوعددخرما+چای کالری:۲۴۸

ناهار:املت ۶قاشق+سه کف دست نان لواش+فلفل دلمه+سبزی کالری:۳۶۳

میان وعده:انجیر+شلیل+گلابی+بیسکوییت کالری:۲۹۱

شام:کته ۶قاشق(ببخشیدشب برنج خوردم ناهارشوهرم نبودمجبوری شب برنج درست کردم)+سینه مرغ سرخ شده+سالادکالری:۴۱۱

ورزش:حلقه:۱۵دقیقه +چالش بالاتنه وپایین تنه وبایدبگم پلانکوخیلی راه افتادم ذوق دارم😍😍

منم بخدا خیلی گروهتون رو دوست دارم خودمم خیلی دوست داشتم توگروهتون بمونم امروز ظهر که گروهم روعوص نک ...

قربونت برم عزیزم 😙😙😍😍😍😍

انشالله زودتر به هدفت برسی منم خوشحال کنی گلم 

مواظب خودت باش  

قربونت برم عزیزم 😙😙😍😍😍😍 انشالله زودتر به هدفت برسی منم خوشحال کنی گلم  مواظب خودت باش & ...

فداتم😍😍😍😘😘😘😘😘😘😘😘😚😚😚😚