2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست

سلام هیشکی حالی از من نمیپرسه😔نامردا منو نیست ها😐 من همچنان در حال مریض داری ام...رژیم و ورزش و همه چی تعطیله....ولی فکر نکنم اضافه کنم چون مثل کوزت در حال کار و ضدعفونی کردنم...مادرشوهرکروناییم پیش منه شوهرمم ک کم و بیش علایم داره اونم فک کنم گرفته خفیفه...‌اطرافیانم همه یکی یکی دارن مبتلا میشن دعا کنین برامون....خدا فقط رحم کنه....

@بامدادخمار  

@sepiiiiiideh  

@pari95  

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

سلام هیشکی حالی از من نمیپرسه😔نامردا منو نیست ها😐 من همچنان در حال مریض داری ام...رژیم و ورزش و همه چی تعطیله....ولی فکر نکنم اضافه کنم چون مثل کوزت در حال کار و ضدعفونی کردنم...مادرشوهرکروناییم پیش منه شوهرمم ک کم و بیش علایم داره اونم فک کنم گرفته خفیفه...‌اطرافیانم همه یکی یکی دارن مبتلا میشن دعا کنین برامون....خدا فقط رحم کنه....

@بامدادخمار  

@sepiiiiiideh  

@pari95  

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش# شیردهی#  

صبونه شیروعسل۱۷۰

ناهار خوراک ران مرغ ۲۹۵

شام ماهی قزل سرخ شده زیتون۳۰۲

میانوعده هندوانه ماست سویاخشک ۱۹۵

مصرفی۹۶۲

مجاز۹۰۰

این هفته کلا شیر و ماستی که باید برای شیردهی میخوردم کالریشو حساب میکردم تا جبران اون هفته ی مسافرت رفتنمو بکنم خداکنه یکشنبه خیت نشم🤲🤲🤲

ورزش

حلقه.پروانه.اسکات با دمبل.درازنشست.زیرشکم.پهلو بغل.شنادیواری.چرخش روسی. 

چالش گلاب گلیسیرین

آب قبل غذا

چای سبز 

مولتی ویتامین

@سمیه1396  

سمیه جون ممکنه ازین ب بعد یه وقتایی نتونم گزارش بدم ولی با گروه هستم

دعام کن سمیه😭😭😭

وای ندیدم بخدا مال سایزو الان گفتی چک کردم😭 میخاستمم بدم نمی تونستم متر پارچه ای ندارم که 😩 مرسی ...

ایندفعه اشکالی نداره . از این به بعد حواست باشه✋

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ب خاطر اينكه اين دو روز خيلي لومبوندم ميگم فردا ديگه حتي اب هم نميخورم😂😂 فدات مرسي عزيزم

نمیدونم چرا همه زورشون فقط به اب میرسه...😂

نوبت اب که میشه همه یهوو یاد رژیمشون میفتن

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اوه مای گاد🤦‍♀️

دفعه ی بعد😅

@سمیه1396   سلام عزیزم 🤗💚💚💚💚💚💚💚 ۵۲روز تا هدف   صبحانه👈شیر+موز نهار👈 ...

سلام گلم..

حرف.نداری#  👌👌👌👌کامل و‌عالی

دیروزم، ورزش  استراحت بودی؟ فردا را حسابی سالمخوری کن. ورزش هم داشته باش..

ن عزیزم ورزش داشتم 👍

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

خانما از @عروسترکم   خبر دارین چند روزه نیست

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام خوبی سهیلاجان ببخش عزیزم گزارش نمیتونم بدم اگه ازفردانت نیشابوردرست شه بتونم بفرستم سه روزقطع و ...

@مامان_الیساهستم2  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام گلم.. حرف.نداری#  👌👌👌👌کامل و‌عالی

عزیزم سر گروه بنفش کیه ؟ اونو اسمش بهم ندادن

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
فدا داااا❤️ منم خودم کمر درد دارم.. اول ورزشا را رو‌خودم تست میکنم ببینم چقدر تاثیر داره و ایا ر ...

سلام عزیزم من دیروز خونه خودمو بعد دستشویی صبح وزن کردم 

شبش هم غذای شور نخوردم فردا و امروز احتمالا تخم گذادپریمه

وزنم ۵۴.۹۰۰ بود

الاندبا این ترازو دیجیتالی بزرگها تو ابن سینا با کفش و مانتو و روسری وزن کردم ۵۵ کیلو بودم

اصلا ۵۰۰ گرم وزن کفشها مانتو و و روسری هم مثلا ۳۰۰ گرم

یعنی وزنم ۵۴.۳۰۰ هست

یا همون ۵۴.۹۰ دیروز؟

😯🤔🤔🤔🤔