2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287114 بازدید | 36895 پست
@عروسترکم     سلام گلم🌸 خوبی؟؟؟کجایی؟؟ مگه قرار نبود شروع کنی به رژیم؟؟؟

سمیه مشکل زندگیم بدجوری روم تسلط کرده

خودمو باختم

البته خداروشکر اصلن اضافه نکردم.ولی نمیدونم چرا افسردگی گرفتم یا دارم تلقین میکنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

@بامدادخمار       @kiarash_mami       @عروسترکم   ...

عزیزم ببخشید تازه اومدم

چه خبر نی نی چطوره خودت خوبی

اوا خوبه

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

@مهدیه24     @kiarash_mami     @مامانجوجوبودم     @عروسترکم ...

سلام سپیده جونم خوبی.منم همبنطور ب خدا

سلام ب همگی🤗🤗🤗من دیگه اومدم ب خدا قول میدم دیگه نرم

بچه هاواسم دعا کنید توروخدا.ی تصمیمی گرفتم ک خدا کنه از پسش بر بیام

تصمیم گرفتم سکوت کنم تو زندگی و بی تفاوت باشم..ک خیلی با شخصیت من دور این رفتار

سمیه مشکل زندگیم بدجوری روم تسلط کرده خودمو باختم البته خداروشکر اصلن اضافه نکردم.ولی نمیدونم چرا ...

ای بابا..

گلم  بیا اینجا حداقل بین ما باش.. صحبت کن و به رژیم و ورزشت ادامه بده:. همینا خودش کمکت میکنه واسه بیرون اومدن از تنهایی و افسردگی.

برای خودت و سلامتی و شادیت  وقت بزار.. از مشکلاتت کوه نساز.. 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@ماه_آسمون   عزیزم امشب گزارش ندید حذف میشید بازم بهتون یه فرصت دیگه دادم

واقعا نمیدونم فازشون چیه.چرا اخههههههههه؟؟؟!؟!؟!؟

میان اصرار و اصرار که ما هم عضو بشیم.چرا عضو نمیگیرن و گزارش و بدوبیراه و شکلکای جورواجور ازخودشون درمیارن ک چرا عضو نمیگیرن. 

وقتی هم عضو میکنیمشون دو دوهفته میان و غیبشون میزنه یا انصراف میدن یا دوباره میان یا میرن. اصن نمیدونم چی بگم والاااا.

فقط میتونم بگم

کار هر مرد نیست خرمن کوفتن

گاو نر میخواهد و مرد کهن.

رژیم گرفتن و گزارش دادن و پایبند بودن کار هر کسی نیس.

تامام😎

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام ب همگی🤗🤗🤗من دیگه اومدم ب خدا قول میدم دیگه نرم بچه هاواسم دعا کنید توروخدا.ی تصمیمی گرفتم ک ...

خودتو_دوست_داشته_باش#  😊❤️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام ب همگی🤗🤗🤗من دیگه اومدم ب خدا قول میدم دیگه نرم بچه هاواسم دعا کنید توروخدا.ی تصمیمی گرفتم ک ...

سلام عشقم

چطوری؟

بابا بیخیال این دنیا. هر جوری بگیریش میگذره. عمرتو تلف این چیزا نکن. همه مون مشکل داریم. ولی نباید خودمون رو ببازیم و شکست بخوریم. 

بیخیال باش. ازاااد. رهااااا. ول کن این دنیا و مسائل مربوط ب اونو.

هر چیزی ک بخاد بشه میشه و کاری هم از ما برنمیاد فقط خودمونو پیر میکنیم و اخرشم هیچی ک هیچی .

خوش باااااش. بیخیاااالشششس. بیا اینجا بین ما حالشو ببر.

💃💃💃💃💃💃

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
امروز برا شروع ۳۰۰تا چوب رفتم  ایشالا از شنبه شروع کنم همه رو دقیق میگم

برای شروع ۳۰۰ تااااا   خیلی زیاده کههه.. یواش یواش 

برای شروع ۳۰۰ تااااا     خیلی زیاده کههه.. یواش یواش

آخه جارو برقی کشیده بودم خونمونم بزرگه ۴۰دیقه درگیر جارو بدوم بعد دیدم آب که از سر و صورتم میاد دیگه اون ۳۰۰تا رو رفتم بعدشم رفتم دوش گرفتم جات خالی الان یه لیوان شیر دارچین زدم جشن گرفتم 

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 🔴🔴🔴چالش  ورزشی این ماه🔴🔴🔴🔴         ...

من کتونی ندارم بدون کفش میشه انجام‌داد 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
آخه جارو برقی کشیده بودم خونمونم بزرگه ۴۰دیقه درگیر جارو بدوم بعد دیدم آب که از سر و صورتم میاد دیگه ...

😂😂😂😂گفتی حالا که تنور داغه، نون رو هم بچسبونم

اقا از کم شروع کن.. ورزشات را همیشه تو ۲ ست انجام بده که بیشتر تاثیر کنه..