2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289087 بازدید | 36895 پست
سلام مریم جون خوبی عزیز دلم مریم مشکلات زندگیم بدجوری منو درگیر کرده.میخوام سکوت کنم و بیخیال باشم ...

اگه نميتوني جلوشون رو بگيري بهترين كار همينه

مگه دنيا چند روزه عزيزم 

بيخيالي طي كن 

ايشالله مشكلت حل شه🙏🏻🙏🏻🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان میشه یکی چالش چوب رو برای من بگه چطوریه؟

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

@مامان_الیساهستم2  

سلام دختر مهربون 💕

۵۴روزتاجذابیت#  

گزارش#  

🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧

🐥ماسک گلاب و گلیسیرین🍀

🐓صبحانه : ۳۳گرم لواش+ ۱قاشق عسل+۱۱ گرم گردو + ۱۰ گرم کره بادام زمینی + ۱لیوان دمنوش=۲۹۴ کالری

🐐ناهار : ۱۰۰گرم پلو + ۲۵۰ گرم آبگوشت + ۱۰۰ گرم ماست + ۱۰۰ گرم کاهو = ۴۸۵ کالری

🐕شام : ۳۰۰گرم سوپ جو = ۲۱۰ کالری 

🐦میانوعده ها: ۲۰ گرم کشک خشک + ۱۲ گرم لواشک + ۱۰ گرم پسته + ۵۰ گرم انجیر = ۱۳۲ کالری

🐟کالری مجاز ۱۱۲۲🐟

🐟کالری دریافتی ۱۱۲۱🐟

🐡چالش ۸ لیوان آب🌿

🐡چالش چوب🌿

🐡چالش حذف قند و شکر🌿

🐡ورزش پیاده روی ،،اپ چالش شکم🌿

🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧🐢🐧

به حکمتش دل بسپار 🌿
سلام گلم خوش اومدی 😘❤️

میشه منم عضو بشم چجوریه

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂
سلام دختر مهربون😘😘 من پریودیام منظمه نهایتش یکی دو روز بالا پایین بشم اما هر ماه پریود میشم قبلا ...

مرسی عزیزم از اینکه همه نکات رو گفتی بهم😘😘🌺

من پریود نمیشم😢پس حتما شرایطم بدتره🙁هر دو ماه میشم  که الان هم ماه سومه که نشدم😔

فقط به زور دارو پری میشم اونم مثل شما با یک عاااالمه درد و اذیت

آره میلم به شیرینی خیییییلی زیاد میره خییییلی 

سختمه که قطعش کنم ولی سعی میکنم کمترش کنم

خیلی بیماریه بدیه؟ 

دیگه تا آخر روت میمونه یا امکان داره بهتر بشی؟ 

اصلا نمیدونم چرا خیلی نگرانم

هر کس که این. اینطوری  بوده بهتر از من پری می‌شده ولی من نه

میگم که الان ماه سومه که نشدم😔

جاری خواهرم هم همینطوری مثل منه الان بچه دار نمیشه😔

ولی مامانم میگه احتمالا ارث گرفتم چون عمم و مامانجونم هم همینطوری بودن😖

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160
بچه ها کسی کالری معجون مغزیجات با عسل رو میدونه چنده؟ مامان بابام دیروز رفتن شیراز تو راه برگ ...

@مامان_الیساهستم2  

یادم رفت تگت کنم 😁😁😁

سهیلا جووونم تو نمیدونی؟

اسم دیگش (قُوِّتو)بش میگن

جات خالی برام بادام کوهی و پسته کوهی و کشک و لواشک هم آوردن😋😋😋😋😋😋😋

به حکمتش دل بسپار 🌿

بابا منم کمک کنید

ضربان قلبمه . مرحم دردمه . فقط خودی .فقط خودی. فرشته مرگمه. تمام تار وپودمه بود ونبودمه فقط خودی فقط خودی( عاشق آهنگشم😁)          گاهی به آخرین پیراهنم فکر میکنم که مرگ در آن رخ میدهد....     هم آرایش میکنید 😁 هم عمل کردین 😁 هم کامپوزیت و لمینت 😄  همم با اسنپ چت عکس میندازین 🙄😳 مگه چقد زشتین🤔   وقتی عکس یهویی تو فرستادی بدون آرایش میفهمیم چقد خوشگلین  با آرایش که سیب زمینی ام خوشگله😁😂

بامداد جان خیلی دوست دارم تو گروهت شرکت کنم هر کاری میکنم لاغر نمیشم رژیم سخت گرفتم، البته ناگفته نماند یه پسر شیطون دارم که نمیزاره گرسنگی تحمل کنم، تو روخدا راهنمایی کنید

اگه نميتوني جلوشون رو بگيري بهترين كار همينه مگه دنيا چند روزه عزيزم  بيخيالي طي كن  اي ...

اره دقیقا ن میتونم تغییر بدم ن درست کنم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

مرسی عزیزم از اینکه همه نکات رو گفتی بهم😘😘🌺 من پریود نمیشم😢پس حتما شرایطم بدتره🙁هر دو ماه م ...

گلم اصلا نگرانی ب خودت راه نده

دختر دایی من ۶ماه یبار پریود میشد الان پسرش۵سالشه

ولی من ک هر ماه پریود میشم هنوز باردار نشدم ب اینا ربطی نداره

تمام نکات رو رعایت کن شک نکن بهتر میشی من ب زور شیرینی رو خودم قطع کردم چون عشقم شیرینی بود،،جاش خرما عسل شیره خرما شیره انگور میخورم دیگه دلم نمیخاد

با رعایت این نکات کنترلش میکنی و چه بسا بهبودی کامل میشه

حرف تمام دکترا همینه گل دختر

بیخیال بیخیال بااااااااش 😊😊

به حکمتش دل بسپار 🌿