2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
@مامان_الیساهستم2    

گلم کاپوچیتو رو کمتر بخور. قهوه تلخ بخوری بهتره.شکر میزنی بهش؟

شبا پلو نخوری عالیه.

کالری مجاز و مصرفیت. چالشهات. و ورزش و اب هم ننوشتی برام.

رعایتشون کن عزیزم.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sepiiiiiideh  

گزارش#  

۵۷# روزمانده تاهدف

افطار.فرنی باعسل.شیرمحلی

میان وعده.خربزه.گیلاس.انجیر.آلوسیاه.خارک

۱ قاشق ماست.یه لیوان دوغ

شام ۲تخم مرغ ابپز

مجاز۱۴۲۰

مصرفی۱۰۳۶ به خاطردیروز

ورزش# (پیاده روی.حلقه.پروانه.چالش درازنشست.چرخش روسی.چندحرکت برای ران.دوچرخه خوابیده)همه باهم۷۰دقیقه

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
باحلقه زدن میشه شکم اب شد یان

اب کردن شکم صرفا با حلقه نمیشه عزیزم.

ورزش مخصوص شکم و پهلو.کم کردن نون و برنج و ماکارونی.پیاده روی. همراه با حلقه.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
@نازلی_سخن_نگفت     سلام سرگروه عزیزم شب بخیر, خوبی؟  کالری مجاز:1320 کالری مصرفی ...

سلام عزیزم شبت به خیر

چرا این همه چیزای ناسالم تو یه روز خوردی؟؟؟

وقتی چیز ناسالم می خورین بهتره مقدارش رو برام حتما بنویسی توی اسکرین بشقاب مشخص نمی شه (یا مانکن. نمی شناسم چیه)

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گزارش#   ۵۷روز مانده تا خوش اندامی صبحانه:سه کف دست نان لواش+یک واحد پنیر+یک لیوان چای=۱۴ ...

خوب بود عزیزم مرسی

پاستیل رو از جلو دستت بردار خب   .

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
اب کردن شکم صرفا با حلقه نمیشه عزیزم. ورزش مخصوص شکم و پهلو.کم کردن نون و برنج و ماکارونی.پیاده روی ...

اخه بهم گفتهبودن حلقه باعث میشه شکم کوچیک بشه اتفاقا زیاد پرخور هم نیستم غذام کمه ولی دلم مبخاد شکمم همون ذره ک هس بره پایین

سلام  گزارش امروز  نهار ماکارانی ۵۰۰ کالری عصرانه بس ...

واسه وزن ریپلای نشدم نمیدونم  شایدم از دستم در رفته 

اصلا گزارشت خوب نیست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم شبت به خیر چرا این همه چیزای ناسالم تو یه روز خوردی؟؟؟ وقتی چیز ناسالم می خورین بهتره م ...

ناسالم مگه چی خوردم؟ تی تاپ وشکلات میگی؟ تی تاپ یدونه متوسط بود شکلاتم یه تیکه کوچیک

خیلی خوب بود عزیزم یه کم فقط برنج ناهارت زیاد بود سعی کن از 6 ق بیشتر نخوری ورزش هم فراموش نشه غیر ...

سلام گلم 

مرسي از راهنماييهات چشم حواسم رو جمع ميكنم حتما

سرگروه شدنت هم مبارك باشه عزيزم

گزارش#  

صبحانه دو كف دست نان بربري و ٤٠ گرم پنير و چاي ر خرما

ميان وعده الو و خيار

ناهار يك عدد نان باگت كوچيك و دوتا كتلت و گوجه و خيارشور و كاهو و ١ ق سس هزار جزيره

عصر چاي و خرما و هلو و گلابي و شليل

شام عدسي ٧ ق خالي 

اخر شب شير و عسل

كالري مجاز ١٥٥٠ كالري مصرفي١٤٩٠

چالش اب قبل غذا رعايت شد

چالش گلاب رعايت شد

اب ٥ ليوان

ورزش ٢٠ دقيقه تردميل 

اب کردن شکم صرفا با حلقه نمیشه عزیزم. ورزش مخصوص شکم و پهلو.کم کردن نون و برنج و ماکارونی.پیاده روی ...

سلام سرگروه 

خدا شاهده گوشیم هفته قبل افتاد رو سرامیک و ال سی دیش شکست

گوشی هم نداشتم بهتون خبر بدم بخدا

گوشی هم اینقد گرونه نتونستم بخرم دیگه شوهرم دلش سوخت گوشی خودش رو داد به من 

اینقد استرس داشتم که منو از گروه نندازی بیرون😢😢

سرگروه امیدم همینجاست کنار شما

می خوای عکس گوشی شکستمو هم واست می زارم عزیزم که باور کنی 😢😢

بازم ببخش گلم که نتوستم زودتر اطلاع بدم

وزن فعلی85/700    قد167    وزن هدف اول 80           
باحلقه زدن میشه شکم اب شد یان

من هم تازه به جمع دوستان اومدم عزیزم، ولی تا جایی که بلدم حلقه برای پهلو خیلی عالیه. بقیه دوستان و سرگروه ها اطلاعاتشون خیلی دقیق تر از منه    

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
سلام اینم گزارش امشب صبحانه: مربا انجیر ۲ قاشق +خامه ۱ قاشق + نان لواش ۳ کف دست + تخم مرغ ۱ عدد. ن ...

سلام عزیزم

آفرین امروز صبحانه ت خیلی خوب بود

ولی برنج و قورمه سبزی خیلیی زیاد خوردی

ببین عزیزم وقتی صبحانه کامل می خوری خوب سیر می شی میلت به ناهار کمتره. مثلا امروز باید ناهارت رو یه کم دیرتر می خوردی اما همون برنج و قورمه سبزی... به این صورت که برنجت از 6 ق بیشتر نشه و قورمه سبزی هم بیشتر از 2-3 قاشق نشه. اگه مثلا مطمین بودی با گوشت بدون چربی و با روغن کم پخته شده می تونستی یکی دو قاشق بیشتر هم بخوری. ولی یه ملاقه خیلیه

اینجوری هم صبحونه ت سیرت کرده هم ناهارت کم و متعادل بوده باز عصر یه میان وعده سیر کننده مثل شیرموزی چیزی می خوری کنار میوه و شام هم سالاد و چیزای سبکی که خودت مد نظرت بود

یه میان وعده سبک بعد صبحونه هم میتونی بخوری

نکته ش رو فهمیدی دیگه؟‌ اینکه صبحونه سیرت می کنه یه امتیازه ازش استفاده کن ناهار رو کم بخور و بعدش با میان وعده خودت رو سیر کن

نه که خودتو نگه داری اونقدر که گرسنه بشی در حدی که اون همه برنج و قورمه سبزی نیاز باشه بخوری

سلام اینم گزارش امشب صبحانه: مربا انجیر ۲ قاشق +خامه ۱ قاشق + نان لواش ۳ کف دست + تخم مرغ ۱ عدد. ن ...

بعد هم کالری مجاز و مصرفیت کو؟؟؟ مقدار فقط نوشتی.