2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
سلام‌گلم‌ شرمنده‌ باشه‌ولی‌توی‌این‌شرایط‌مشهد‌ازخونه‌بیرون‌نمیرم خیلی‌اوضاع‌خطرناکه‌ پیاده‌روی‌‌ ...

منم تو خونه پياده روي ميكنم عزيزم 

اصلا بيرون پياده روي نميكنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عالی بود عزیزم ممنون

ممنون گلم وزنم هم بگم هر چند راضي نيستم چون اين هفته يه دوباري خرابكاري كردم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وزن شروع ٩٣/٢٠٠

وزن هفته پيش🎈(دو هفته پيش ٨٦)

وزن اين هفته ٨٥/٦٠٠

وزن هدف ٦٨

@70alna   عزیزم اول بارداری چند کیلو بودی؟

بین حرکتاا مکث نکن، فقط حرکت ها را با دقت  انجام بده

فقط بین ست هاا یه مکث کوچیک  داشته باش

باشه گلم،بفرس 👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
کلا حدود یک قاشق ماکارونی خوردم دیگه  همون هم ارزش اینکه برم جداجدا بزنم نداره رفتم زدم یک قا ...

👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
با نمك😕😕🤣🤣🤣🤣🤣

😆😆😆😆

گزازش# شیردهی# ۵۸روزتاهدف#  

صبونه 👈۳۰گرم بربری یکم نان جو خشک ۵۰گرم سرشیر (نصف سیب زمینی و یه زرده پخته صبونه ی پسرم بود نخورد مجبور شدم بخورم😕)👈۵۵۶

ناهار👈 نخوردم فقط ورزش

شام 👈گوشت چرخ کرده سرخ شده بدون روغن با کاهو👈 ۱۴۹

میانوعده👈 آلو شلیل👈 ۷۴

آب ۸لیوان 

مصرفی۷۸۱

مجاز۹۰۰ 

با شیر و مویز پرش میکنم 

ورزش ها

بیس مین حلقه

۱۰۰پروانه

۱۰۰طناب

اسکات بادمبل 

دراز نشست۲تا۵۰

زیرشکم ۲تا۲۰

پهلو ۲تا۲۰

شنادیواری ۳تا۲۰

چالش چوب ۲تا۵۰

چالش شکم۳۰روزه

@سمیه1396  

منم تو خونه پياده روي ميكنم عزيزم  اصلا بيرون پياده روي نميكنم

منم تو‌خونه

یه کتونی پام میکنمووووو از این سووووووو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️... به اون  سووووو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️... اهاییی دختر چوپون

@سمیه1396     وزن اول    وزن هفته قبل    وزن الان     وزن ...

گلم همش ۲۰۰ تا بالا اومدی که زودی ابش میکنی... 

رعایت کنی هم رژیمی و ورزشی،، چند برابرشووو کم میکنی💪

خدایی ضعف نمیکنی؟؟؟؟ورزش چی انجام میدی ؟؟؟روز قبل وزن کشی قدرتی هم میری؟؟؟؟

چرا خیلی ضعف میکنم دیروزم میخواستم۷۰۰ ببندم اصلا کشش نداشتم همون ۹۰۰تا بستم 

ضعف دارم چه ضعفی اصلا دااغون

قدرتی هم میرم قبل وزن کشی حالا نمیدونم تاثیر داره مگه تو وزنکشی

تقصیر تو ک نیس بدن کوفتی خودمه تو کمک کردی خیلی بخدا میدونم تو خیلی کمک کردی راهنمایی کردی عاشقتم مش ...

اخی عزیزم ناراحت شدم. 😘😘

برو دکتر مشکلت رو بگو. ازمایش انجام بده چکاب کامل

شاید به جز جریان پریودت چیز دیگه ای باشه

شاید لازم باشه قرص بخوری که متابولیسمت بالا بره 

حتما برو دکتر

منم تو‌خونه یه کتونی پام میکنمووووو از این سووووووو🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️... به اون  سووووو🏃‍♀ ...

ي چوبم دستت بگير 🐑🐑🐏🐑🐏

اينا رو بچروووون

چقد كاهش داشتي دختر چوپون ؟؟؟؟