2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287843 بازدید | 36895 پست
چالش هفتگی👆👆👆 @فقطخداجون     @مهسااجووون     @لولیتا_ناباکوف   ...

چشم عزیزم😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

@zizigoli  

وزن اول ۷۵.۳۰۰

وزن هفته قبل 🎈

وزن الان ۷۳🤕🤕من خودم میکشم بلاخره انگار شدم سنگ تکون نمیخورم تو دو هفته فقط ۹۰۰کم کردم 😭😭😭😭😭

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@pari95     وزن اولیه 🌼 وزن هفته قبل 🌼وزن الان🌼وزن هدف      ۱۰۵ &n ...

برو باهاش اشتی کن سریع خودتو وزن کن بعد دوباره قهر کن 😂😂

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

سلام به همگی دوستان 😘

@sanaz718‍ 

وزن هفته قبل۶۸/۳۰۰

وزن امروز۶۸/۶۰۰    بدون دشوری کلا یبس بودم این چند روز 

سه شنبه فست بودم و دیروز نشد فست ببندم

ورزش هم کلا دو روز داشتم قسمت نشد اصلا این هفته ورزش کنم😑

@سمیه1396         

وزن# 

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عزیزم فرق دستشویی رفتن با نرفتن فقط ۱۰۰ گرمه سخت نگیر برو رو ترازو 

خدا خیرت بده کاش زودتر میومدی میگفتی خاهر با هزار زور و بدبختی رفتم 50گرمم نشد خخخخخ😜😜😜😜

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
من زردالو میخورم شکمم خیلی کار میکنه.  اگه مثلا میانوعده صبح زردالو بخورم تا شب سه چهار بار شک ...

مرسی خانومی چشم ......ممنونم😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
سلام به همگی دوستان 😘   @sanaz718 ‍  وزن هفته قبل۶۸/۳۰۰ وزن امروز۶۸/۶۰۰    ب ...

@sanaz718‍ ‍  

ساناز جون اصلا تگ نمیشی هلاک شدم😁 

@مامان_الیساهستم2     سلام صبحت بخیر گل نازم😍😘 تنت سالم و زندگیتون غرق روزی بیشمار خد ...

احسنتتتت فاطمه جون 😍😍😍💪💪💪

یادتع وزن و قدمون مث هم بودددد

حسابی وزن کم کردیااااا😍😍😍💪💪💪

اما من هنوووووو اندر خم یک کوچه ام😆🤕🙆

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
این دیگه چه ناهاری بود... کاهو با سس هم شد غذااا🤕 غذای مقوی تر بخور روزای فست که ضعف نکنی!!!

غذا مقوي كه منو ميشناسي ميخوردم ديگه فست نميگرفتم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اینجوری که نمیشه برو دکتر حتما وزن کن خودتو

سلام عزیزم 

حتما ممنون گلم وزن هفته ی قبل با وجود پری 67/500..وزن فعلی 67 .که بازهم پری ....🎈😧...وزن هدف 55..وزن اولیه 75

خدایا خودت هستی🤲 دخترم آسمانی شد😔..اگه تونستی یک صلوات بفرست 🌹
ورزش چی خانومم؟؟

ورزش نداشتم از این هفته سعی میکنم ورزشم قطع نشه

عزیز من مادر بزرگ همسرم فوت شدن سرم شلوغه امروز شاید نتونم گزارش بدم

وزن اولیه88 وزن هفته پیش🎈 وزن این هفته83.500 وزن هدف70

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

اره باد اومده بود بیشتر لیموهامون ریخت بود زیر درختا با اصرار خودم رفتم لیموهاروجمع کردم الان پشت پا ...

آخی عزیزم 😕

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

گزارش# امروز یکشنبه

صبحانه بربری ۲کف.پنیر لاکتیکی ۳۰گرم.گوجه خیار.چای(۲۰۷)

ناهار عدس پلو ۵ق.ماست کم چرب ۱پیاله.دوغ ۱لیوان.زیتون ۱۰تا(۴۰۶)

شام تخم مرغ ابپز .گوجه.زیتون ۱۰تا.دوغ ۱لیوان (۲۵۱)

میان وعده شلیل ۲تا.الو ۲تا.سیب ۲تا.خیار.خرما ۲تا.چای.تخمه افتابگردون ۳۰گرم.تخمه کدو ۳۰ گرم.موز(۷۴۱)

مجاز ۱۶۶۰ مصرفی ۱۶۱۰

چالش اب .اب ۸لیوان

نیم ساعت تردمیل.۵۰شنادیوار .۳۰دراز نشست.

@نازلی_سخن_نگفت  

سلام صبح همگی بخیر روز خوبی داشته باشید با کلی کاهش وزن🤪🤪 وزن اولیه:۸۷.۷۰۰ وزن هفته قبل:۶۹.۶۰۰ ...

كاهشت مباركه عشقم

@سمیه1396 سميه من سه ٤ روز ديگه پري ميشم افتضاح ورم دارم وزنمو بدم يا نه؟ چون اينجور كه حساب ميكنم هفته ديگم يكشنبه پري ام نميشه وزن كنم اما الانم خيلي ورم داره شكمم مطمعنم برم رو ترازو ميخوره تو ذوقم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

@zizigoli       اسم   وزن اولیه          هفته پی ...

الهی عزیزم مبارک باشه من که بهت گفتم صبر کن درست رعایت کنی کم میشه 😍

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣