2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287826 بازدید | 36895 پست
انگیزه#  

من تقريبا مثل اوليه با ممه هايه دوميه ام😅😅

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام به روی مااااهت🌝 یه چیزی بگم🙈🙈🙈🙈 من تو این هفته فقط دوبار🚾رفتم ،،،بشدت شکمم و معدمم درد ...

دیگه قرص و دارویی نمیخوری؟

والا من لاکسی ژل خیلی روم جواب میده. نمیدونم.

قرص دینه هم هست.گیاهیه.اونام خوبن.

الوزرد رو ناشتا بخور.

و شیر سرد ناشتا.این دیگه حتما جواب میده😀

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آفرین به اراده ات که ماکارونی نخوردی. چرا دیر دادی گزارشتو؟؟  من بعد ۱۲ رو قبول ندارماا او ...

شرمنده ام واقعا خیلی گرفتار بودم تا پسرم نخوابه اصلا نمی تونم گوشی دستم بگیرم حتما سعی میکنم زودتر گزارش بدم🌷🌷🌷

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
عزیزم کدوم محدوده مشهد هستی؟ 😁😉

سلام‌عزیزم

بلوار‌پیروزی

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم
سلام همشهري  ميگم مدل ورزشت رو عوض كن يعني ب جاي حلقه ك هميشه ميري حالا پياده روي برو  و ...

سلام‌گلم‌

شرمنده‌

باشه‌ولی‌توی‌این‌شرایط‌مشهد‌ازخونه‌بیرون‌نمیرم

خیلی‌اوضاع‌خطرناکه‌

پیاده‌روی‌‌خیلی‌خوبه‌ولی‌میترسم‌برم‌بیرون‌خداکنه‌از‌این‌شرایط‌

زودتر‌خلاص‌بشیم🙏🏻🙏🏻🙏🏻

وزن‌اولیه‌۵۸‌😁قد‌❤۱۶۵وزن‌هدفم۵۰‌‌‌‌خواستن‌توانستن‌است‌بااراده‌قوی‌به‌ارزوهامون‌میرسیم‌بای‌خودمون‌رودوست‌داشته‌باشیم‌وهمیشه‌عاشق‌باشیم
سلام همشهري  ميگم مدل ورزشت رو عوض كن يعني ب جاي حلقه ك هميشه ميري حالا پياده روي برو  و ...

‌شوک‌‌یعنی‌چی‌گلم

چه‌مواردی‌روباید‌رعایت‌کنم

عطاریا دارن تا میتونی شرکتی نگیر اینایی ک خودشون میگیرن بهتر و طبیعیتره.....ولی باید بگردی چون هر کس ...

عصر برم ببینم پیدا میکنم☹️ صورتم جوش میزنه شوهرم نمیذاره چیز میز بزنم باید جیم شم برم بگیرم😁

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش# شیردهی# ۵۹روزتاهدف#  

💚💚💚

صبونه 👈ی لیوان شیرمحلی ی قاشق سه شیره ۳۱۲

ناهار👈 نخوردم فقط ورزش کردم

شام 👈۲تا تخم آپز ۱۵۵

میانوعده👈 کاهو خیار گوجه۷۵

مصرفی ۵۴۴

مجاز ۹۰۰

آب ۸لیوان

چالش آب قبل ازغذا و ماسک گلاب

ورزش ها

۱۰دیقه حلقه

۲۰۰طناب

۲۰۰پروانه

اسکات 

شنادیواری

چالش چوب 

چالش شکم 

چالش بازو 

سعی میکنم تا ۷۰۰ ببندم این دوسه روزی ک اومدم دارم تلاش میکنم گندی که زدم رو جمع کنم🙈 از وزنکشیه فردامیترسم سمیه😕

@سمیه1396  

@سمیه1396  

58روز مانده تا هدف

چالش آب ولرم رعایت شد

ناشتا لیمو و عسل و چای سفید

صبحانه املت و ۵۰گرم نان روگن و شیر قهوه(۲۸۵)

ناهار نصف برگر خانگی بدون نان با کاهو و کلم و گوجه و خیار و ذرت و زیتون (۳۴۰)

شام شیردارچین عسل(۱۴۵)

میانوعده ها توت فرنگی و طالبی و آب هویچ و سیب(۲۵۰)

جمع ۹۸۰

مجاز ۹۸۰

ورزش ده کیلومتر دو ترکیبی 

گلاب قبل از خواب اسپری میکنم ولی چون دوست ندارم صورتم پر شه گلیسیرین استفاده نمیکنم (من استخوونی دوست دارم🤣🤣🤣🤣)

@مامان_الیساهستم2 سلام عزیزم بعدازظهرت بخیر

صبحانه نخوردم
نهار:سیب زمینی آبپز.۱ کف نان لواش.یه ق املت۱۵۰ کالری
شام:سینه و ران مرغ آبپز‌.۱۸۴ کالری
میان وعده:هندوانه.شیر.خرما.۳۶۸ کالری
کالری مصرفی:۷۰۳
کالری مجاز:۱۳۰۰
ورزش:چالش شکم.چالش چوب.شنا دیواری.پلانک.طناب.حلقه
۵۹ روز تا هدف
۹ لیوان آب

خدایا شکرت 🌸
@مامان_الیساهستم2   سلام عزیزم بعدازظهرت بخیر صبحانه نخوردم نهار:سیب زمینی آبپز.۱ کف نان لوا ...

سلام عزیزم ظهرت بخیر

عالی بود عالی👍👍👍.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست