2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288761 بازدید | 36895 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گزارش# روز سه شنبه  کالری مجاز۱۳۴۰      کالری مصرفی ۱۳۴۵ صبحانه: نان بربری & ...

ورزشات خیلی کمن گلم

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش# روز چهارشنبه  کالری مجاز ۱۳۴۰     کالری مصرفی۱۳۴۰  @شیرین_آردا &nbs ...

همه چی خوبه گلم فقط ورزشات خیلی کمه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@شیرین_آردا   گزارش#   سلام شیرین جونم     صبحانه: پنیر 15گرم+خرما 1عدد+ گ ...

سلام جانم

کالریتو پرکن عزیزم بقیه عالی🧡

@شیرین_آردا     سلام روزای خ گ خ خوردن عسل و شیره ی انگور و ارده مجازه یا نه؟؟؟؟؟؟

بله عزیزم مجازه🧡

@شیرین_آردا     سلام عشقم میشه فردا خگخ نباشم چون امروزم فست بودم دلم ی صبحونه ی درست حس ...

ببخش گلم شب ندیدم. خگخ کلا اختیاریه 

@شیرین_آردا     گزارش#   سلام شیرین جون. گزارش امروز من 62 روز مانده تا پایا ...

چقدر خوبی تووو😍😍😍😍

@شیرین_آردا       شیرین جون من نمیتونم کالریمو از ۱۴۰۰ کمتر کنم😭هر روز میب ...

تو چرا اصلا حرف گوش نمیکنی؟؟؟😡😡😡😡

مگه نگفتم ۱۲۰۰ نبند. کالری مجازتو بخور بدون فست

@شیرین_آردا     گزاااااااارش#   سلام عزیز دلم شبت خوش کالری مجاز۱۷۰۰ کالر ...

خوب بود عزیزم

سلام گلم صبحانه:پسته و بادام و3تا انجیر210کالری میان وعده:میوه60کالری ناهار:0 میان وعده:میوه120ک ...

میوه چی؟ 

میشه یکم وقت بذارین برای گزارشاتون؟؟؟؟؟؟ همون طور که من به شما وقت میذارم! 

مصرفیتونم ۱۳۰۰ نیس که! 

انگیزه#  

خوش هیکل شدن نیاز به زمان و اراده داره.. پس عجول نباش😉

۲ سال طول کشیده تا این خانومه به هدفش برسه..

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@pari95            گزااارش#    یک ساعت پیاده روی یادم رف ...

عالی_مثل_همیشه# ❤❤❤❤👏👏👏👏👏

زودی اخطار نمیدم 😑😂🔫

اونایی ک میبینی اخطار میدم چند روز بعدم نمیان 😈

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
@شیرین_آردا     سلام عزیزم من چند تا سوال دارم ورزش چه زمانی بهتر کم میکنیم صبح یا ...

سلام جونم

ورزش بستگی داره به خودت یکی عصرا دوس داره یکی صبحا من خودم صبحا دوس دارم عصرا تنبلیم میشه😬

کالریتو ۳۰ درصدشو با میان وعده هات پر کن 

بقیه ۷۰ درصد رو خودت بچین اما شامت کالریش از بقیه وعده ها کمتر باشه. مثلا کالری مجازت ۱۲۰۰ تا باشه... ۴۰۰ تاش میان وعده

۱۵۰ تاش شام... ۲۵۰ تاش صبحانه... ۴۰۰ تاش ناهار.  

ببخش گلم شب ندیدم. خگخ کلا اختیاریه 

من همیشه پنج شنبه ها خگخ هستم ولی امروز استثنا چون دیروز فست بودم توان نداشتم اگ امروزم خگخ بودم ممنون نفسی ک جواب دادی امروز مجازمو میخورم با اجازت😘😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙