2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 288426 بازدید | 36895 پست

@بامدادخمار الهه جونم خوبی؟ خوشی؟

کارت راه افتاد ایشالا؟؟ 🤗

میگم که یک خواااااهش😜

میشه به نی نی یار بگی اون اولین تاپیک رژیممون رو برگردونه؟ 

حرف تورو بیشتر نفوذ داره تا من😂💝

چون میخوام اولییییین گزارش‌های کج و کولَم رو ببینم یک کم برای الانم امید بگیرم☺️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

@شیرین_آردا  

گزارش#  

سلام شیرین جون. گزارش امروز من

62 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن

کالری مجاز 1260 

کالری مصرفی 1235

اب زیاد

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و یه حب سیر 

صبحانه 335 کالری 

نان سنگک 40 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 5 گرم + کنجد 5 گرم + خیار 45 گرم + گوجه خام 70 گرم + کوکو سبزی دو تکه کوچک ( حوص کردم) 

میانوعده 203 کالری 

شیر کم چرب 1 لیوان +خرما 10 گرم + شلیل وزن شده با هسته 170 گرم 

ناهار 383 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + کته کم چرب 6 قاشق + قورمه 90 گرم + سالاد شیرازی 80 گرم

میانوعده 172 کالری 

مغز پسته خام 3 گرم + مغز فندق خام 6 گرم + گیلاس وزن شده با هسته 160گرم + آلو سیاه 120 گرم

شام 143 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + ماست 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

صبح 1 ساعت پیاده روی سریع + درازنشت 2 ست 30 تایی

عصر نیم ساعت پیاده روی سریع  + نیم ساعت قدرتی +  درازنشست 2 ست 30 تایی + شنای دیواری 2 ست 30 تایی +چالش چوب 3 ست 60 تایی +پلانک 2 ست 1 دقیقه ای

مسواک صبح و شب

ماسک ارد برنج و ماست + اخر شب روغن شتر مرغ

چالش آب قبل از وعده های غذایی انجام شد. 

واسه شام یادم رفت وسط شام خوردن اب خوردم😀

خوب بود عزیزم کالریتم پر کن🧡

سلام گزارش شیردهی ۱ اردیبهشت ۶۳ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه 

ص یک کف دست نان ۱۰ گرم پنیر ۳۰ گرم خرما ۱۲۷ کالری 

ناهار ۸ قاشق برنج و ۲۰گرم تن ماهی ۲۲۸ کالری 

شام‌ نمیخورم چون بستنی خوردم 

میان وعده انبه .گیلاس .آلبالو .تخمه افتابگردان ۳۰ گرم بستنی سنتی ۵۰ گرم ۶۷۶   شیر مجاز شیر دهی ۱ لیوان 

کالری مصرفی ۱۰۳۱

کالری مجاز ۱۲۲۰

چالش پلانک شکم .چالش چوب .شنای سینه 

بقیه  کالریمم تا اخر شب پر میکنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

سلام سپیده جون من امروزمتاسفانه نتونسم کالریمو پر کنم غذامم امروز نونی شد.شبم املت هنوز نخوردم املت خالی نمیتونم بخورم.

۶۳#  روز تا موفقیت
گزارش#  .  @sepiiiiiideh  
روز ۶شوک
ص:لواش۳کف+نیمرو
ن:آب گوشت+لواش۳کف
ش:املت+۲کف لواش
م و:چای وقند+تخمه+بستنی+کشمش
ورزش پیاده روی
چالش بنفش✓✓
چالش چوب✓
چالش آب قبل غذا✓
آب خوردم
مجاز۱۷۰۰ مصرفی.۱۰۹۷

شب به خیر عزیزم @سمیه1396 گزارش# ۶۲ روز تا پایان چالش

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
😂 😂 😂 😂 خیر ببینی ننه جانم🤗😘👵 آره دراز و نشست رو تازگی ها در حد نصفه (همینقدر که به شک ...

قربونت ننه😆😚

افرین منتظرم ببینم چیکار میکنیا🔫😈

تو میتونی 😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم واست عکس ورستادم دوبار یه عالمه چرخید و ارسال نمیشد اومد برات؟ اخر شب تست میکنم 

ممنونم😍😍

‌اره گاهی سایت قاطی می‌کنه نمیشع عکس فرستاد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عالیه👌

قربونت😊😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عالی❤❤👌👌👌

عزیزمی😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

💙گزارش امروز ،

💙صبحانه نان پیتا۲۸گرم+۱۵ نون سوخاری+پنیر۱۸گ+گردو۸

💙ناهار کباب تابه ای ۱ عدد+با ۳ قاشق کتهو سالاد

💙میوه گیلاس+سیب+شکلات تلخ

💙چای سبز۱ +نسکافه ۲

💙شام شیر و خرما

💙مصرفی۱۰۳۸

💎مجاز ۱۱۰۰

چالش آب انجام شد

@zizigoli  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
بلخشید منو راهنمایی میکنی که حرکت زیر شکم وچرخش چجوریه؟؟چه حرکتی خیلی به شکمتون فشارمیاره لطفا میگین ...

حتما عزیزم😘

ببین عزیزم اینا سه تا حرکت که میشه درازنشست نیمه و کامل و حرکت زیر شکم..👇🏻👇🏻👇🏻

حرکت چرخش پهلو هم اینه👇🏻

حرکت چرخش با چوب هم اینه👇🏻

قربونت عزیزم انشااله بزودی ب تناسب اندام برسی😘😘😘😘😘😘😘

عزیزمی وهمچنین برا شما ان شاءالله 😘

😁😁😁😁 شکمتونو میخام آسفالت کنم.. اره اون ورزشاا چربی شِکن هستن😅 همشوو یهوو بالا نیار..نصف و ...

ای خیر ببینی الهی آسفالت کن😁😚

چشم پس آسونتراشو میارم بالا سختاشو دفعه بعد میارم بالا ان شاءالله...مرسی که با حوصله جواب میدی..ببخشید که منو مهدیس جون دست از سرت برنمیداریم با اینکه رفتیم تثبیت😐😅  

عزیزم کدوم حرکت ها بیشتر برای شکمت تاثیر داشته؟  منم تازگی ها دارای شیکم شدم😢

همین ورزشهای روز هوازی و قدرتی که میرم خیلی خوبن البته تو دراز مدت هااا...

تو صفحه ۶۷۳ عکساشو گذاشتم گلم😘

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز