2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست

@بامدادخمار الهه جونم خوبی؟ خوشی؟

کارت راه افتاد ایشالا؟؟ 🤗

میگم که یک خواااااهش😜

میشه به نی نی یار بگی اون اولین تاپیک رژیممون رو برگردونه؟ 

حرف تورو بیشتر نفوذ داره تا من😂💝

چون میخوام اولییییین گزارش‌های کج و کولَم رو ببینم یک کم برای الانم امید بگیرم☺️

امیدوارم 99.9.9 بهترین اتفاق برای همه و خودم بیفته 😍🤲. گروه سبز هستم 😉     وزن شروع:56  وزن اکنون :52  وزن هدف:50💪.  قد:160

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شیرین_آردا  

گزارش#  

سلام شیرین جون. گزارش امروز من

62 روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن

کالری مجاز 1260 

کالری مصرفی 1235

اب زیاد

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و یه حب سیر 

صبحانه 335 کالری 

نان سنگک 40 گرم + پنیر کم چرب 25 گرم + گردو 5 گرم + کنجد 5 گرم + خیار 45 گرم + گوجه خام 70 گرم + کوکو سبزی دو تکه کوچک ( حوص کردم) 

میانوعده 203 کالری 

شیر کم چرب 1 لیوان +خرما 10 گرم + شلیل وزن شده با هسته 170 گرم 

ناهار 383 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + کته کم چرب 6 قاشق + قورمه 90 گرم + سالاد شیرازی 80 گرم

میانوعده 172 کالری 

مغز پسته خام 3 گرم + مغز فندق خام 6 گرم + گیلاس وزن شده با هسته 160گرم + آلو سیاه 120 گرم

شام 143 کالری 

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + ماست 

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام 

صبح 1 ساعت پیاده روی سریع + درازنشت 2 ست 30 تایی

عصر نیم ساعت پیاده روی سریع  + نیم ساعت قدرتی +  درازنشست 2 ست 30 تایی + شنای دیواری 2 ست 30 تایی +چالش چوب 3 ست 60 تایی +پلانک 2 ست 1 دقیقه ای

مسواک صبح و شب

ماسک ارد برنج و ماست + اخر شب روغن شتر مرغ

چالش آب قبل از وعده های غذایی انجام شد. 

واسه شام یادم رفت وسط شام خوردن اب خوردم😀

خوب بود عزیزم کالریتم پر کن🧡

سلام گزارش شیردهی ۱ اردیبهشت ۶۳ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه 

ص یک کف دست نان ۱۰ گرم پنیر ۳۰ گرم خرما ۱۲۷ کالری 

ناهار ۸ قاشق برنج و ۲۰گرم تن ماهی ۲۲۸ کالری 

شام‌ نمیخورم چون بستنی خوردم 

میان وعده انبه .گیلاس .آلبالو .تخمه افتابگردان ۳۰ گرم بستنی سنتی ۵۰ گرم ۶۷۶   شیر مجاز شیر دهی ۱ لیوان 

کالری مصرفی ۱۰۳۱

کالری مجاز ۱۲۲۰

چالش پلانک شکم .چالش چوب .شنای سینه 

بقیه  کالریمم تا اخر شب پر میکنم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

سلام سپیده جون من امروزمتاسفانه نتونسم کالریمو پر کنم غذامم امروز نونی شد.شبم املت هنوز نخوردم املت خالی نمیتونم بخورم.

۶۳#  روز تا موفقیت
گزارش#  .  @sepiiiiiideh  
روز ۶شوک
ص:لواش۳کف+نیمرو
ن:آب گوشت+لواش۳کف
ش:املت+۲کف لواش
م و:چای وقند+تخمه+بستنی+کشمش
ورزش پیاده روی
چالش بنفش✓✓
چالش چوب✓
چالش آب قبل غذا✓
آب خوردم
مجاز۱۷۰۰ مصرفی.۱۰۹۷

شب به خیر عزیزم @سمیه1396 گزارش# ۶۲ روز تا پایان چالش

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
😂 😂 😂 😂 خیر ببینی ننه جانم🤗😘👵 آره دراز و نشست رو تازگی ها در حد نصفه (همینقدر که به شک ...

قربونت ننه😆😚

افرین منتظرم ببینم چیکار میکنیا🔫😈

تو میتونی 😍

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عزیزم واست عکس ورستادم دوبار یه عالمه چرخید و ارسال نمیشد اومد برات؟ اخر شب تست میکنم 

ممنونم😍😍

‌اره گاهی سایت قاطی می‌کنه نمیشع عکس فرستاد

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))
عالیه👌

قربونت😊😚

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
عالی❤❤👌👌👌

عزیزمی😘

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

💙گزارش امروز ،

💙صبحانه نان پیتا۲۸گرم+۱۵ نون سوخاری+پنیر۱۸گ+گردو۸

💙ناهار کباب تابه ای ۱ عدد+با ۳ قاشق کتهو سالاد

💙میوه گیلاس+سیب+شکلات تلخ

💙چای سبز۱ +نسکافه ۲

💙شام شیر و خرما

💙مصرفی۱۰۳۸

💎مجاز ۱۱۰۰

چالش آب انجام شد

@zizigoli  

گروه طلایی🌻تثبیت🌻   وزن شروع۶۵⬅️ ۵۹.۲۰۰ رفتم تثبیت💪🏆🎯 قد۱۶۰   
بلخشید منو راهنمایی میکنی که حرکت زیر شکم وچرخش چجوریه؟؟چه حرکتی خیلی به شکمتون فشارمیاره لطفا میگین ...

حتما عزیزم😘

ببین عزیزم اینا سه تا حرکت که میشه درازنشست نیمه و کامل و حرکت زیر شکم..👇🏻👇🏻👇🏻

حرکت چرخش پهلو هم اینه👇🏻

حرکت چرخش با چوب هم اینه👇🏻

قربونت عزیزم انشااله بزودی ب تناسب اندام برسی😘😘😘😘😘😘😘

عزیزمی وهمچنین برا شما ان شاءالله 😘

😁😁😁😁 شکمتونو میخام آسفالت کنم.. اره اون ورزشاا چربی شِکن هستن😅 همشوو یهوو بالا نیار..نصف و ...

ای خیر ببینی الهی آسفالت کن😁😚

چشم پس آسونتراشو میارم بالا سختاشو دفعه بعد میارم بالا ان شاءالله...مرسی که با حوصله جواب میدی..ببخشید که منو مهدیس جون دست از سرت برنمیداریم با اینکه رفتیم تثبیت😐😅  

عزیزم کدوم حرکت ها بیشتر برای شکمت تاثیر داشته؟  منم تازگی ها دارای شیکم شدم😢

همین ورزشهای روز هوازی و قدرتی که میرم خیلی خوبن البته تو دراز مدت هااا...

تو صفحه ۶۷۳ عکساشو گذاشتم گلم😘