2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287967 بازدید | 36895 پست
سلام شیرین جونی خوبی ♥️♥️♥️💋💋💋

سلام به روی ماهت خوشگلم

مرسی تو خوبی خوشی؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اگه بدونی برای نوشتن همون دو خط پسرم جنگ جهانی سوم راه انداخت منم نصفشو نوشته بودم خودمو خفه کردم ت ...

😂😂😂😂😂😂

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گزارش# @pari95     صبحانه:۱ کف دست نان سنگک+پنیر+۲ عدد گردو میان وعده صبح:۱ عدد سیب ...

اره بخور.

چالش اب 

چالش‌سرکه رو انجام بده 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   چالش# ۸۶ روزه  @سمیه1396     سلام عزیزم خوبی؟ صبحانه:یه لیوان ...

سلام گلم🌸

باریکلا👏👏👏👏

گلم موقع پری میتونی یه پیاده روی اروم تو خونه داشته باشی و بعدش جالش چوب بری کافیه😉

اگه هم نمیتونی دو الی ۳ روز اول را استراحت کن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام عزیزم من ساعت ده به بعد نیستم گزارشم رو الان میذارم گزارش# فست# ۶۲ روز ...

سلام گلم🌸

به به عالی بودی👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره دیدم لایک کرده بودی پستش رو فهمیدم منظورت رو عشقم😘😘 ساناز جون من ول کن تو که نیستم🤦‍♀️😅 می ...

سلام گلم

کالری مجازت چنده؟

گزارش روز فست کلا روز فست بدون نون هست برام صبحانه ...۴تا خرما میان وعده..هلو ۶۵گ ناهار...تخم مر ...

عالی بودی گلم👏👏👏👏

ققط ۴ تا خرما واسه صبحانه زیاد میشه عزیزم

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۵۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

——————————-

آره الان که فعلا صبحانم شده ارده و شیره و کنجد و پنیر ولی باز از اون طرف تا یکدونه کنجد میخورم 3 تا ...

وای چه بد. ایشالا نتیجه بخش باشه لااقل. از عطاری واسه مشکلت گیاه های دمکردنی بخر. مثلا مامانم میگه دم کرده اویشن و تخم شوید هم گرمه و واسه پریودی خوبه. 

یه دکتر زنان هم برو اگه نرفتی. اونا بهتر میتونن کمک کنن

البته اگه دکتر کار بلد باشه

ایشالا خدا کمک کنه و  درست شه❤️

[QUOTE=147033261]سلام من نمیتونم گزارش بدم حالم خوب نیس..اگه خوب شدم خاموش دنبال میکنم..اینم شانس

سلام عزیزم چیشده ؟

اگه دقت کرده باشی خیلی منتظر بودم  حتی همون موقع اخطار ندادم.نمیتونید گزارش بدید لاقل وزن کشی و سایز گیری بیاید اطلاع بدید 

حیف ول نکن رژیمتو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
[QUOTE=147033261]سلام من نمیتونم گزارش بدم حالم خوب نیس..اگه خوب شدم خاموش دنبال میکنم..اینم شانس س ...

سلام کرونا دارم خفیفه تب و دردو اعصابم خرابه باشه چشم این هفته وزنمو اعلام میکنمم