2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289219 بازدید | 36895 پست
سلام شیرین جونی خوبی ♥️♥️♥️💋💋💋

سلام به روی ماهت خوشگلم

مرسی تو خوبی خوشی؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
اگه بدونی برای نوشتن همون دو خط پسرم جنگ جهانی سوم راه انداخت منم نصفشو نوشته بودم خودمو خفه کردم ت ...

😂😂😂😂😂😂

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گزارش# @pari95     صبحانه:۱ کف دست نان سنگک+پنیر+۲ عدد گردو میان وعده صبح:۱ عدد سیب ...

اره بخور.

چالش اب 

چالش‌سرکه رو انجام بده 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
گزارش#   چالش# ۸۶ روزه  @سمیه1396     سلام عزیزم خوبی؟ صبحانه:یه لیوان ...

سلام گلم🌸

باریکلا👏👏👏👏

گلم موقع پری میتونی یه پیاده روی اروم تو خونه داشته باشی و بعدش جالش چوب بری کافیه😉

اگه هم نمیتونی دو الی ۳ روز اول را استراحت کن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلام عزیزم من ساعت ده به بعد نیستم گزارشم رو الان میذارم گزارش# فست# ۶۲ روز ...

سلام گلم🌸

به به عالی بودی👏👏👏👏👏

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آره دیدم لایک کرده بودی پستش رو فهمیدم منظورت رو عشقم😘😘 ساناز جون من ول کن تو که نیستم🤦‍♀️😅 می ...

سلام گلم

کالری مجازت چنده؟

گزارش روز فست کلا روز فست بدون نون هست برام صبحانه ...۴تا خرما میان وعده..هلو ۶۵گ ناهار...تخم مر ...

عالی بودی گلم👏👏👏👏

ققط ۴ تا خرما واسه صبحانه زیاد میشه عزیزم

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚

کالری مجاز و مصرفی ۵۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

——————————-

آره الان که فعلا صبحانم شده ارده و شیره و کنجد و پنیر ولی باز از اون طرف تا یکدونه کنجد میخورم 3 تا ...

وای چه بد. ایشالا نتیجه بخش باشه لااقل. از عطاری واسه مشکلت گیاه های دمکردنی بخر. مثلا مامانم میگه دم کرده اویشن و تخم شوید هم گرمه و واسه پریودی خوبه. 

یه دکتر زنان هم برو اگه نرفتی. اونا بهتر میتونن کمک کنن

البته اگه دکتر کار بلد باشه

ایشالا خدا کمک کنه و  درست شه❤️

[QUOTE=147033261]سلام من نمیتونم گزارش بدم حالم خوب نیس..اگه خوب شدم خاموش دنبال میکنم..اینم شانس

سلام عزیزم چیشده ؟

اگه دقت کرده باشی خیلی منتظر بودم  حتی همون موقع اخطار ندادم.نمیتونید گزارش بدید لاقل وزن کشی و سایز گیری بیاید اطلاع بدید 

حیف ول نکن رژیمتو

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
[QUOTE=147033261]سلام من نمیتونم گزارش بدم حالم خوب نیس..اگه خوب شدم خاموش دنبال میکنم..اینم شانس س ...

سلام کرونا دارم خفیفه تب و دردو اعصابم خرابه باشه چشم این هفته وزنمو اعلام میکنمم