2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 289106 بازدید | 36895 پست

@سمیه1396  

سلام سمیه جون 

صبحانه شیر قهوه و شکلات تلخ و نون روگن و ارده و شیره(۱۴۷)

ناهار تخم مرغ نیمرو با ده گرم کره و ۴۰گرم نون(۳۳۲)

شام شیر دارچین عسل(۱۲۶)

میانوعده ها سیب آلو سیاه گلابی طالبی (۲۷۰)

جمع ۹۰۰

مجاز ۹۷۰

تا شب پرش میکنم سمیه جون 

ورزش ده کیلومتر پیاده روی و چالش چوب 

آب هم من همیشه زیاد میخورم سمیه جون قطعا بیشتر از ۸لیوانه 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت   به نام خداوند بخشنده و مهربان.   صبحانه :نان بربری یه کف دست ،خرما دو عدد،پنیر۳۰ گرم ،چای سبز(۱۷۷) نهار:بلغور گندم +جوجه کباب +گوجه،فلفل،سبزی(۳۱۵) شام:بلغور گندم ۵ ق،گوجه،خیارشور یه دونه،سبزی خوردن،۳ق سوپ مرغ(۱۹۱٫۵) م و:زرد آلو ،قهوه ،چای سبز،هویج ،خیار،چایی،خرما(۳۲۸) کالری مجاز (۱۳۸۵) مصرفی(۱۰۱۱٫۵). چالش سرکه+چالش آب قبل غذا+چالش چوب +صبح ناشتا اب وابلیو ورزشها :۴۳دقیقه پلاتس +۲۵ دقیقه رقص (زومبا،عربی اذری،فارسی)+۴۰۸۳ قدم پیاده رویی

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت   ۱۳لیوان اب

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
مگه میخوای شوک بگیری ؟؟؟

نه نمیخوام شوک بگیرم ولی بدنم انگار یه جورایی عادت کرده با رعایت کالری هفتگی میخوام ریتم کالریم را چند وقت تغییر بدم،تو خود مانکن هم با رعایت کالری هفتگی چند مدل رژیم داره.خطی.آخر هفته خوشمزه.نوسانی 1 و 2

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت   نازلی جون من بازم پری شدم وزن دیروزم درسته یعنی

بچه ها ، کم لطفی نکنین توی گزارش نوشتن ، من سعی میکنم گزارش غذاهای بچه ها رو بخونم اما بعضیا رو که م ...

اوتمیل خوره کی بودم من اونم دو لیوان دولیوان....خخخخخ😁😁😁 اره گزینه ی خوبیه من سعی میکنم تا قبل از ساعت 8 شامم و بخورم کالریش ی لیوان زده 150....ایده بگیره کی بودی عشقوووم😘😘

👑سرگروهه سبززززز👑.                      تاریخ شروع رژیم 99/3/30 وزن اولیه ی اولیه 103😕              وزن همراه شدن با تاپیک 87😢😢😢                       وزن فعلی  66 😅😅😅 وزن هدف 65😍      خاستن توانستن است💪💪💪 فقط کافیه ی بار برای همیشه اراده کنی و بهترینا رو واسه ی خودت رقم بزنی با تاپیک بامداد خمار عزیز همراهم و ازش ممنونم👙👙
@شیرین_آردا   گزارش#   سلام به شیرین جانم     صبحانه: نان لواش 2کف دست+خر ...

سلام خوشگل خانوم یکم ناسالم خوردی گلم. پاشو ورزش کن جبران شه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
شیرین🥺🥺🥺من چرابایدازجای توبرم

قربونت برم😍😍😍 اونا از من خوش اخلاق ترن🤪 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
داخل یادداشت گوشی که بنویسی، نمیتونی مستقیم داخل تاپیک بفرستی،،، اول از داخل یادداشت یه کپی بگیرش بف ...

مرسی عزیزم من رو لیست قبلی کپی کردم فک کنم بخاطر همین نشد

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@zizigoli     سلام شب خوش گزارش امروز من صبحان پنیر گردو نان ۳۶۰ کالری نهار اش دوغ۴۸۵ ...

خیلی نون خوردی شبم نباید استانبولی میخوردی  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
@zizigoli     گزارش#   صبحانه: پنیر گردویی +خیار + پسته+ گردو = 175 کالری  ...

خیلی خوبه 

پس میرین آبی @مامان_الیساهستم2     @zizigoli     عزیزای من جا دارین؟

اره بیاد