2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
چی بگم عزیزم بخور اشکال نداره ولی سعی کن این چیزا رو توی برنامه غذایی راه ندی 

باشه❤

یعنی میشه فردا منم ۷۳ شده باشم ؟😭فک نکنم

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
ببین گلم...  من دیشب واقعا چیزی نگفتم بهت که تو اونجوری تند برخورد کردی برای اینکه دعوات ن ...

نه عزیزم میدونم من هیچ وقت برا شما جبهه نمیگیرم حرفتون درسته من خجالت میکشم بخدا

اگه اجازه بدی میخوام خاموش بخونم و اگه تغیر وزن داشتم بیام بگم🙂😔

یک عالمهههه قرص دارم میخورم ک عکسشو نشون بدم کپ میکنی معدم میسوزع به خاطرش بدون فست میخوام ادامه بدم تا قرصام تموم بشع 

منتظرم الان پری بشم ورمم بخوابه مال اونه وزنم استپه

😍واس خوشبخت شدنم صلوات میفرستی؟ تاریخ شروع رژیم ۳۰ مرداد وزن شروع ۸۷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

@نازلی_سخن_نگفت   . سلام نازلی گزارش امروز صبحانه : خیار ۳ عدد +انگور ۳۰ عدد ناهار :خورشت ...

سلام عزیزم
صبحونه ت خوب بوده ولی چون صبحونه وعده ی اصلیه سعی کن چیزای مقوی و سیر کننده بخوری و حددددااااقل 1/4 کالری مجازت صبحونه ت باشه

ناهارت هم به اندازه خوردی اما من شوکه شدم مقدار نونت رو دیدم فکر می کنم منظورت4 کف دست نان بوده درسته؟؟ وگرنه اگه با 2 ق خورش بادمجون 4 تا نون لواش سفید کامل خوردی که بگو همین الان من برم سرمو بکوبم تو دیوار بتنی

میان وعده هات خوبه. کنترلت واسه سیب زمینی سرخ کرده هم عالی بوده :))

شامت زیاد بوده...خیلیم زیاد بوده... کالری 4 ملاقه سوپ رو چطور و بر چه مبنایی حساب کردی؟؟؟

ممنون که قرص رو نوشتی
اما چالش آب چی؟؟؟
آب خوردی قبل وعده ها؟
کلا چند لیوان در روز آب میخوری؟
حتما بنویس گلم

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزيزم خوبي من تگ نميشم شما رو هم نميتونم تگ كنم ولي هميشه ريپلاي ميكنم سه شنبه گزارش دادم حالا ...

مرسی عزیزم

راضی بودم از گزارشت. 

نون رو هم رفته رفته میتونی کمترش کنی. یا تقسیم کنی بین وعده هات. مثلا این روزت رو میتونستی صبحونه نون کمتری بخوری و ناهار داشته باشیش

شام هم نون و برنج نخوری بهتره. مخصوصا که دو وعده قبلی نون داشتی. اینجور موقع ها واسه شام حذفش کن

کربوهیدارت ها رو باید با فواصل زمانی طولانی بخوریم نمیشه تو هر وعده تکرار شه

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@pargol۱۹۹۱    عزیز بچه ها رو تگ کن لطفا.😍😍😍 از خستگی‌دارم بیهوش میشم 😣 ببخشید زحم ...

سلام گلم 😘😍

خسته نباشی ♥️

خواهش میکنم

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖

@مامان_الیساهستم2     

سلام .

صبحانه نخوردم 

ناهار قرمه سبزی ۵ قاشق و ۵ قاشق برنج 

میانوعده یکم نون قندی و شربت زردالو 

شام الویه خوردم

مجازم ۱۲۰۰ تا هست . 

من ۱۱۹۰تا خوردم . 

اب کم خوردم 🤦‍♀️ 

یکم بی حوصله ام دوستان دعام کنین 😔

تحرکم امروز کار های خونه رو کردم 

قرص هم ویتامین دی کلسیم . دی . فولیک اسید ویتامین ایی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻
گزارش#   @نازلی_سخن_نگفت   سلام گلم... این هفته تمام تلاشمو میکنم ورزش کنم💪💪 ای ...

سلام عزیزم
مرسی عالیه منتظر گزارشای ورزشت هستم

عزیزم لطفا مقدار مواد غذایی که میخوری رو بنویس ممنون. مثلا کره و عسل رو خیلی مهمه بدونم چقد خوردی تا اگه اشتباه حساب کرده بودی بتونم راهنماییت کنم. چیزای ریسکی هستن

همینطور پلو و نون و شیرینجاتی که خوردی

شکلات و مسقطی تو یه روز درست نیست... یکی رو فقط میخوردی
لازانیا هم واسه شام اصلا مناسب نیست چون فقط چربی و کربو هست... مقدارش هم مشخص نکردی متاسفانه

جمعه شامت کوکوی سرخ شده بوده یا بدون روغن تو فر گذاشتی؟‌ عددی که نوشتی هیچ جوره منطقی به نظر نمیاد مخصوصا با وجود نون. 

سعی کن شام سبک ترین و سالم ترین وعده ت باشه
لطفا حتما حتما حتما مقدار چیزایی که میخوری بنویس

@شیرین_آردا  

گزارش#  

سلام شیرینم. اینم گزارش امروز

روز فست

66روز مانده تا پایان چالش. به امید 62 کیلو شدن

کالری مجاز 500

کالری مصرفی483

اب تا الان 16 لیوان

ناشتا اب گرم و دارچین و زنجبیل و یه حب سیر

صبحانه 99 کالری

تخم مرغ آبپز 55 گرم + گوجه 80 گرم

ناهار 197 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم + سینه مرغ آبپز 90 گرم + خیار شور 45 گرم + گوجه پخته 60 گرم

شام 150 کالری

سالاد کاهو خیار گوجه 250 گرم  + عدس پخته 100 گرم

میانوعده 39 کالری

آلو زرد وزن شده با هسته 50 گرم

چای سبز نیم ساعت قبل از ورزش ها

قهوه سبز نیم ساعت قبل از ناهار و شام

صبح 1 ساعت پیاده روی سریع + درازنشست 2 ست 30 تایی + پلانک 2 ست 1 دقیقه ای + شنای دیواری 2 ست 30 تایی

عصر نیم ساعت پیاده روی + 35 مین قدرتی + درازنشست 2 ست 30 تایی + شنای دیواری 2 ست 30 تایی + چالش چوب 3 ست 50 تایی + پلانک 2 ست 1 دقیقه ای

مسواک صبح و شب

ماسک کف دریا و ماست + اخر شب روغن شتر مرغ

مولتی ویتامین

چالش اب قبل از وعده های غذایی انجام شد

نازلی جون من از ساعت دوازده هی میخوام بیام بگم امشب گزارش نمیدم و هی نتونستم بیام ولی کالری مجاز رو ...

یلدا جان این هفته امیدوارم وزن کشی ناامیدت نکنه و خوش حال بشی اممممما از هفته دیگه انتظار خیلی خیلی ویژه ای ازت دارم باید این مدت رو حسابی جبران کنی

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت   صبحانه:چایی،پنیر ۳۰ گرم،نان بربری یه کف دست,خرما۱عدد(۲۱۴) نهار :س ...

عزیزم آفرین آفرین صد آفرین هزار و سیصد آفرین

بسییییااااار خوشحال شدم با گزارشت و هم چنین ورزشت و مواردی که رعایت کردی

مرده ی اون 0.1 اخر کالری مصرفیتم     

رژیمی_نمونه#     

ممنون عزیزم    من خیلی سعی میکنم رعایت کنم هم قوانین تاپیک هم سالم خوری حذف کربو قندمصنوعی ...

تلاشت قابل تحسینه عزیزم مطمینم به نتیجه میرسی

سلام عزیزم من شب ها شوهرم دوست نداره سرم تو گوشی باشه براهمین 10تا 12نمیتونم گزارش بدم من عصر ها گزا ...

عصرها خیلی خوبه عزیزم . من از این ناراحت بودم که بچه ها 12 به بعد می ذارن کلا بی توجهی به قانون تاپیکه. 

از شما کلا از همه جنبه ها راضیم موفق باشی   

📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💧💧💧چالش  ۱ هفته ای آب قبل غذا💧💧💧 بچه ها این چالش خیلی اس ...

@paytakht  

@فریماهی  

@شب_بیدارم  

@mahdis7393  

بچه ها چالش رو دریابید 👍

ماه را گم نکنی بین چراغانی ها❤مکن دل دل ای دل بزن دل به دریا❤💕💖
سلام گلم 😘😍 خسته نباشی ♥️ خواهش میکنم

@pari95  

گزارش#  

🚩 اینک ۶۶ روز مانده تا اعتماد به نفس🙏به امید ۸۴ کیلویی😍

📆 روز ۱۹ رژیم 📆

سلام پرگل جون 💜💖  

🍴 صبحانه 👈  تخی آبپز 🍳 ( ک ۷۷  )

🍴 میان وعده 👈 سیب🍏 ( ک ۵۳  ) 

🍴 ناهار 👈 مرغ آبپز🍗 ، گوجه🍅 ، سیر ماست🍥  ( ک ۲۸۸ )

🍴 میان وعده 👈 سیب🍏 ، آلو🍒  ( ک ۵۰  ) 

🍴 شام 👈  تخی آبپز🍳 ، سالاد شیرازی🍲  ( ک .  )

🍴 میان وعده 👈 شیر🍼 ، خرما🌰 ، هفت جوانه🌱  ( ک ۱۳۴ )

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۰۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک ۷۰۰ )

🔫 تخلفات 👈 یکم ناخونک زدم به شام و ناهار بقیه . خیای کم بود

👏 نه گفتم 👈  چیز خاصی نبود 

🏃 ورزش 👈 یک ساعت پیاده روی

🚰چالش آب 👈 ✔

راستی چالشی که قرار بود سرگروه ها هفته ای بذارن چی شد؟