2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
گزارش#   چالش۸۶# روزه @سمیه1396     صبحانه: یه لیوان آب+یه قوطی پنیر+۱/۵کف د ...

عالی بودی👏👏👏

فقط از وقت ورزش هوازیت کمتر کن بزار روی قدرتیت..

دمنوش را هم روزی یه بار بیشتر نخور... فشارت را نیاره پایین...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@شیرین_آردا     سلام😔رفتم  رو ترازو ۱ کیلو چاق شدم😢😭😭دق کردم بچه ها چاق شدم ...

مگه قرار بود بری رو وزنه؟؟؟؟؟؟ چرا حرف گوش نمیکنی؟؟؟؟؟😡

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@شیرین_آردا   سلام عزیزم من دیشب مسموم شدم حالم خیلی بد بود نشد گزارش بدم. الان گزارشو دیروز ...

خدا بد نده گلم خوبی الان؟؟؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عالیههههه عزیزم👌👌❤❤❤💓💓

صبحانه:2 خرما.2 گ پسته

نا6ار:4.5 ق آبگوشت.3 چهارم ل آبگوشت.سبزی.2 کف تافتون

شام:2 کف تافتون.سبزی.جوجه 1 سیخ

میان وعده:طالبی 180 گ.گیلاس.خرما

ورزش:15 مین قدرتی.1 ساعت پیاده روی

چالش آب رعایت شد

@نازلی_سخن_نگفت       صبحانه:5تاالوزرد, 6تازردالو، 1/2لیوان گیلاس ناهار:برنج8 ...

سلام عزیزم لطفا همه مقدارا رو بنویس حتما
الان سیب زمینی و تن ماهی جزو ناسالم محسوب میشه اما شما ننوشتی چقد خوردی.
2 تا گز هم زیاده شما قرار بود قند رو نخوری با یه چیزی مثل خرما یا توت جایگزین کنی نه گز که بدتره اونم دو تا

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@شیرین_آردا         سلام گزارش امروز ۶۱ روز تا جذابیت ص . شیر ...

گزارشت خوب بود

وقتی چیزی میگم گوش نمیکنی چه فایده😶

@نازلی_سخن_نگفت     سلام عزیزم  ورزش فعالیت زیاد  کالری مصرفی ۱۲۵۰ ...

سلام عزیزم چیزای خوبی خوردی اما اینایی که نوشتی کامله؟‌ 1250 نمیشه که ؟ کالریت رو پر کن حتما

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
@شیرین_آردا   گزارش#   سلام سرگروه جان عزیزم     صبحانه: پنیر 20گرم+خرما ...

خوشگلم خیلی خوبه🧡

@نازلی_سخن_نگفت ‍     @مهدیه24 ‍ ‍  سلام ، من دارم میرم سفر احتمالا دوشنبه یا سه ...

اوکی عزیزم خوش بگذره

تقریبا نصف گروهتون رفتن

ممنون عزیزم خیلی کامل و عالی توضیح دادی من اشتباهی که میکردم صبحانمو کم میخوردم و شام رو زیاد ممنون ...

قربونت برم بازم سوالی داشتی بپرس🧡

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت     (چهارشنبه) صبحانه:نون ،خرما،پنیر،چای(۱۸۱) نهار:یتیمچه،نان،س ...

سلام عزیزم مقدارها رو حتما کامل بنویس ممنون

ورزشت عالی بود مرسی

😄😄😄😄🥰

ماشاالله چه مامان ورزشکاری... دیگه چیاا داره؟؟😅

گلم اینم برنامم:👇👇👇👇

🔴(موقع ورزش همیشه کتونی داشته باش حتی تو خونه)

🔴حرکات را یواش و با تمرکز انجام بده

🔴 ورزش هایی را که ازش مطمعن نیستی  و دفعه ی اولت هست را یه بار فیلمش را ببین تا خوب یاد بگیریش..

🔴 بستگی به قدرت بدنی، تعدادشو میتونی کم و زیاد کنی.. بعد یه مدت که برات راحت شد، تعدادش را بیار بالاتر ولی نه یهویی، کم کم
——————————————————-
👈ورزش برای گرم کردن بدن:
۱۵ الی ۳۰ دقیقه پیاده روی یا رقص یا ترکیبی(بستگی به وقتم داره و حس و حالم😁💃)

👈قدرتی:
برای شکم و پهلو هر روز بعد از گرم کردن بدن:
(این ورزشام یکی درمیون واسه بالا و پایین شکمم هس)

-دارزنشست ۲ ست ۴۰ تایی
-زیرشکمی ۲ ست ۳۰ تایی
-چرخش روسی ۲ ست ۵۰ تایی(با وزنه)
-چرخش پا ۲ ست ۳۰ تایی
_چالش چوب ۲ تا ۳ دقیقه ای(ولی تو کمتر برو)

👈۱ روز درمیون هم چالش شکم و (چالش بازو و چالش کتف (با بطری) هم روزاش جابه جا میشه)...
یعنی یه روز شکم، فرداش بازو بعدش دوباره شکم فرداش پشت، دوباره شکم و ....

👈(شنای روی دیوار هم داخل اپ های ورزشی هر روز هست..۲ ست ۵۰ تایی)

👈بعد ورزش هم هر روز :
۱۰۰ تا طناب
۱۰۰ تا پروانه

👈اخر ورزش هم چند تا تنفس عمیق  ژاپنی میکشی..

👈 بعد ورزش هم دمنوش زیره و  وِلوو شدن

خدا قبول کنه🤲😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خدا بد نده گلم خوبی الان؟؟؟

سلام رژیم شیر دهی ۲ اردیبهشت ۶۱ روز مانده تا پایان چالش ۸۶ روزه 

ص نان یک کف دست و پنیر ۱۰ گرم ۸۵ کالری 

ن استامبولی پلو و دوغ با سالاد شیرازی ۳۶۳ کالری

ش نان و پنیر و کوجه و طالبی ۱۹۶ کالری 

میان وعده هندوانه.زردآلو.گیلاس .گوجه.خیار ۵۷۳ کالری 

کالری مجاز ۱۲۲۰ 

کالری مصرفی۱۲۱۷ کالری 

پیاده روی نیم ساعت 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
سلام نازلي جون شبت بخير عزيزم گزارش#   صبحانه نان بربري دو كف دست و ٢٠ گرم پنير و يك ق چ ...

چه گزارش خوبی بودی خیلی عالی تنظیم کردی بین وعده ها. مرسی

قربونت برم بازم سوالی داشتی بپرس🧡

شیرین جون دیشبم گزارش فرستاده بودم فکر کنم ندیدی 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊