2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287863 بازدید | 36895 پست
گزارش#   صبحانه لواش ۴کف.پنیر ۳۰گرم.گوجه.خیار.چای.خامه ۱ق(۲۷۸) ناهار جوجه کباب یه سیخ.کته ۵ق ...

عالی بودی عزیزم

چقدر کامل

خیلی خوشحالم که با شامت به جای نون کاهو خوردی

چالش 86 روزه اینه: چالش 86

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
سلام عزیزم خوب بودافرین. قبولباشه روزه ات. 

سلامت باشی .مرسی عزیزم ان شاالله . اگه اضافه موند تا کالریم یکمم میوه میخرم نرسیدم هیچی

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره. ولی چون یکشنبه وزنکشی داریم بهتره ک شنبه باشی

آره خودمم دوست نداشتم. پیش اومد   

گزارش#  

‍ 67 روز تا بدن سالم

روزه بودم 

افطاری: 1.5 ملاقه آش رشته 

میانوعده: چای با خرما و قند، گیلاس 

مصرفی: 551

مجاز: 500 (فست به جای شنبه) 

ورزش نداشتم

سلام قد ۱۶۲, وزن شروع ۶۷، تاریخ شروع ۵ دی، وزن هدف ۵۰، زمان رسیدن به هدف مرداد ۱۴۰۱ به امید خدا، تیکر رسیدن به وزن دلخواه
📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣📣 💧💧💧چالش  ۱ هفته ای آب قبل غذا💧💧💧 بچه ها این چالش خیلی اس ...

بچه ها چالش جدید داریم

حتما کامل بخونید و رعایت کنید و توی گزارشهاتون بنویسید که انجام دادین

مرررسی

@گل_کادوپول @دخیناز @قرمزی78 @رهام97 @abremaman  

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud

بچه ها چالش جدید داریم

حتما کامل بخونید و رعایت کنید و توی گزارشهاتون بنویسید که انجام دادین

مرررسی

@مهربون21 @yaldaهستم @sogol155 @aghayedelha  

سلام آلو بخارا هم 10تا خوردم تو گزارشم یادم رفت بنویسم

خیلی خیلی خوب بودی مثل همیشه

کارت درسته یه پا استادی 

رژیمی_نمونه#         

@نازلی_سخن_نگفت     صبحانه:2کف دست سنگک+1گز ناهار:3قاشق املت+2/5کف دست بربری میان وعده ...

عزیزم باز نگفتی چطوری صبحونه فقط نون خالی می خوری بعد با گز؟؟

شام کربو نخور. ماکارونی واسه شام نباشه بهتره

خیلیییی نون خوردی. 3 ق املت چیزی نمیشه چقد نون خوردی باهاش. صبحونه هم نون خالی. شام هم که ماکارونی. همش کربوهیدارت

عزیزم مگه نون تست بهتر از حتی سنگکه؟ 

تو حجم مشابه وزن کمتری داره 

من با یه کف دست بربری یا 40 گرم سیر نمی شم واسه صبحونه! خیلی نونی هستم

اما نون تست یه جفتش (یعنی دو کف دست) کالریش میشه 150 - چون دوتاست حس می کنم حجم بیشتری دارم می خورم بهتر حس سیری می کنم

درسته تو کرفس کالری یک کف دست بربری رو حدود 65 داده (الان دقیق یادم نیست) اما هر بار همون کف دست رو وزنی حساب کردم کالریش بیشتر بوده و وزنش بیشتر از 40

👆👆👆👆👆👆 @شیرین_آردا     @zizigoli     @مهدیه24     @نا ...

@الههههی  

@newyork  

@barankhanomi  

@gayran  

@بانوی_محبت‍ 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

@ویانا5647  

@یاشارمامان  

@taniya1400  

@ماه_آسمون  

@mمحیاs  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزيزم گزارش ديروزم رو نديدي؟ حالا گزارش امروز رو بزارم  #### ‍  ٦٩ روز مانده تا ...

سلام عزیزم شما تگ نمی شی گزارش پنجشنبه و سه شنبه هم ازت ندارم نمی دونم نیستی یا نمیتونی تگم کنی؟

میتونی واسه گزارش دادن ریپلایم کنی که مطمین باشیم من می بینم؟ مثلا شماره همین صفحه رو به خاطر بسپار هر بار میخوای گزارش بدی بیا یکی از پستای من تو این صفحه رو ریپلای کن که حتما ببینم 

چالش جدید هم داریم عزیزم این جا رو بخون و لطفا از فردا رعایت کن و توی گزارشت هم بنویس که انجام دادی:‌ چالش آب خوردن 

@liyanaarad  

@مهر62 

@جوجو140  

بچه ها چالش جدید داریم حتما کامل بخونید و رعایت کنید و توی گزارشهاتون بنویسید که انجام دادین مرررس ...

خوندم عزیزم 😘

گروه رزنارنجی 🍁وزن اولیه ۸۲🌹هدف اول ۷۸✔ 🍁هدف دوم ۷۵🍁هدف سوم ۷۳🍁هدف چهارم ۶۸🍁هدف آخر ۶۵ تاریخ شروع رژیم ۱۶تیر 🍁وزن الان ۷۷۶۰۰
گزارش#   @zizigoli    ناهار= پلو ۱۲۰ گرم و ماهی سرخ شده... ۲۴۵ کالری شام= گوجه.خ ...

عزیزم پست بالا بچه ها رو تگ کردم برو بخون چالش جدید هست