2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287322 بازدید | 36895 پست

@شیرین_آردا      

گزارش#

سلام رژیم شیر دهی ۲۳ تیر ۷۲ روز مانده به پایان چالش ۸۶ روزه 

صبحانه ۲ عدد رطب ۳۰‌کالری 

ناهار ۶ قاشق برنج و ۴ قاشق قورمه سبزی ۳۰۶ کالری

شام املت و نان لواش ۳۷۸ کالری 

میان وعده نسکافه .انبه .آلبالو .گیلاس .لواشک و قره قوروت.سیب .۵۰۶ کالری 

کالری مجاز ۱۲۴۰ 

کالری مصرفی ۱۲۳۲

ورزش شنای سینه ۴ ست ۱۵ تایی

چالش چوب ۵ دقیقه 

چالش سرکه هم انجام‌ندادم دو روز انجام دادم حالم خیلی بد شد هم‌معده ام‌شدیدا اذییت میشد هم سردرد شدید در طول روز داشتم دیگه انجام‌نمیدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     

@pari95  

سلام عزیزم  ببخشید من از صبح مهمون دارم نتونستم گزارش بدم شرمندم 

گفتم بگم که اخطار نگیرم یه وقت 

ولی کاملا رعایت کردم عزیزم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چالش چوب هم رفتی؟؟؟ چالش چند روز مونده تا ۸۶؟؟؟ قبل غذا ۱ لیوان اب بخور.. غذا و نونت کم ...

نميدونم راستش روز شماري نميكنم

نه امروز چوب كار نكرديم اصلا 

عضو گروه چهار ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️ وزن شروع ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۸۲.۸۰۰ وزن هدف ۷۵ 

نميدونم راستش روز شماري نميكنم نه امروز چوب كار نكرديم اصلا 

خودت اخر ورزشات انجامش بده😉

روزشماری و نوشتنش حتمنی هس... از فردا بنویس

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
حالا کیکو هیچی نگم بستنی رو کجای دلم بذارم ناهارتم بده یک و نیم کفگیر خیلیه خدایی عصرانه و شامت کو ...

سلام شیرین خوبی؟

امروز چقدر مونده به ۸۶. روز؟؟ 

هر کی یه چیز نوشته😐

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
نه عزیزم اون موقع استپ میشی.  وزن ضربدر بیست منهای صد کن.  هرسری جدید حساب کن

خب باش شما دکتر مایی و بهتر میدونی. 

ولی واقعا زیاده واسم. همیشه شکمم باده و احساس میکنم جا ندارم.

گلاب به رو تون شکمم هم غبض نمیشه و دو سه بار کار میکنه. ولی نمیدونم چرا اینجور میشم. 

سلام شیرین خوبی؟ امروز چقدر مونده به ۸۶. روز؟؟  هر کی یه چیز نوشته😐

سلام عزیزم بصبر برم حساب کنم. یکی نوشته ۷۲ یکی ۷۰☹️

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
عزیزم اگه رعایت کرده باشی پیش میاد شاید نزدیک پریودیته یا زمانی که تخم گذاری اینجوری میشه 

سلام سرگروه عزیز

صبحانه نان پنیر وگردو و خرما وچای

ناهار سیب زمینی وتخم مرغ آپز 

میان وعده آجیل خام یک مشت و 5گیلاس 

شام نان بربری 2کف دست و ماست 

کلا 700کالری

فست گرفتم

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
سلام شیرین خوبی؟ امروز چقدر مونده به ۸۶. روز؟؟  هر کی یه چیز نوشته😐

۷۱ روز مونده امروز دقیق

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
خب باش شما دکتر مایی و بهتر میدونی.  ولی واقعا زیاده واسم. همیشه شکمم باده و احساس میکنم جا ند ...

ملین استفاده کن عزیزم