2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287839 بازدید | 36895 پست
بچه ها وزن یادتون نره. حتما ناشتا باشید و دستشویی رفته باشید و با لباس همیشگی   خودتون استادی ...

سلام عزیزم صبحت قشنگ

وزن اولیه    وزن هفته پیش   وزن این هفته    هدف

۹۸                  ۹۷                        ۹۵/۵        ۸۱

البته من پریود هستم

در پریودی وزن بیشتر هستش یا کمتر

گروه نارنجی 💥شروع رژیم ۹۹/۴/۷ وزن فعلی۹۸ ✅۹۷✅👈۹۵/۵ قد۱۷۰ هدف۸۱   😄😄  بخند بزار همه بفهمند قویتر از دیروزی😄😄                                        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی خوشحالم فدات بشم الان پروفم و باید عوض کنم؟؟؟

بعله عزیز دلم وزن شروع فعلی و هدفم بگین. پروفایل و امضاتونم عوض کنین🧡😘

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
@pari95     سلام عزیزم  ۴/۲۲ وزن شروع ۹۴ وزن هفته قبل ۹۳.۵۰۰(دقیق یادم نیس پری ج ...

سلام گلم مبارک😍😍😍😍😍😍❤❤❤👌👌👌👌

وزن هفته قبلت ۹۳/۳۰۰☺☺

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام گلم.ناراحت نباش یه هفته ای ۶۸رند میکنی مطمئنم.منم این هفته پری بودم.جمعه هم خونه مادرشوهر از کا ...

مرسی گل من😍😘😘...شمام ۵۸ بودی اون هفته ۸۰۰ افزایش داشتی؟

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت    وزن اولیه:۷۴.     وزن هفته پیش:۷۱٫۵   این هفته  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

گزارش# @نازلی_سخن_نگفت  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام گلم مبارک😍😍😍😍😍😍❤❤❤👌👌👌👌 وزن هفته قبلت ۹۳/۳۰۰☺☺

مرسی عزیزم 

پری جون خوبه یا باید کاری بیشتر بکنم که کاهشم بیشتر بشه؟مثلا ورزشمو زیاد کنم؟

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
نه سختم نیست میخرم حتما  مارک ترازوت چیه بگم همسرم پیدا کنه برام  اپلیکیشن lose weight i ...

عزیزم از دیجی کالا مارک و قیمت ببین من ترازومو بابام واسم خرید نمیدونم ننوشته روش حالا بازم مبینم🤔😂

اپیکیشن هم یکی دوتا هست واسه همه جا اندام خوبه پیدا کنم عکس میفرستم روصفحه ندارمش

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
مرسی عزیزم  پری جون خوبه یا باید کاری بیشتر بکنم که کاهشم بیشتر بشه؟مثلا ورزشمو زیاد کنم؟

عزیزم خیلی عالیه همینطوری پیش بروو👌👌👌👌👌👌

بچه ها وزن یادتون نره. حتما ناشتا باشید و دستشویی رفته باشید و با لباس همیشگی   خودتون استادی ...

روز سوم پری هستم ۷۱ شده نیم کیلو کاهش،  

آفرین عزیزم به امید شکست دهه هفتاد خیلی خوب کم کردی چه کارایی برا بالا بردن متابولیسم انجام میدی

نمیدونم تاثیر داره یا نه ولی صبا ساعت ۷ اینا پامیشم😄صبونه هم حتما میخورم چای سبزو آب بالای ۱۰ لیوان😢تو چقد کم کردی عزیزم؟؟تگم نکردی

خدایا شکرت 🌸

وزن#  

سلام عزیزم 

وزن اولیه82        وزن دوهفته قبل 73800     هفته قبل      وزن این هفته 73500     وزن هدف68

کاهش قطره چکونی دارم  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍