2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287835 بازدید | 36895 پست
ممنون عزیزم واقعا عالی بودی صبحانه قارچ پخته.     چه جذاااب عزیزم وقتی فقط عکس باشه تو پ ...

ممنون عزیزم چشم

لطفا لایک نکن ممنون       براخوشبخت شدن و رسیدن به آرزوهام یه صلوات میفرستی        اللهم صلی علی محمد و آل محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@sepiiiiiideh  گزاااااااارش#  

۷۳# روزمانده تاهدف💪

ناشتا.اب گرم وروغن زیتون😁😷

صبحنانه نخوردم

میان و.مییوه

ناهار.خوراک سبزبجات با کلم وسالادوسبزی.رطب.یه لقمه نون

شام.ماست وکشمش

مجاز۷۰

مصرفی۵۳۰

ورزش# (حلقه.پیاده روی.پروانه)

سرکه سیب قبل وبعدور‌ش 

گروه قرمزشروع از1 دی باتاپیک بامدادخمار وزن شروع90 هدف60.    89.300»»»
بودم بودم مهم نیس هستم هستم‌مهمه عزیزم 😁فعلا که شما کمتری 😓حس رقابت درونم فوران کرد😂

😄اووو فکر کردی میتونی از من بیشتر وزن کم کنی،😕

شوخی میکنم،انشالله همه موفق باشی😘😍

💕💞
عزیزم منو به رقیبی میپذیری؟😶

قربونت شما که ماشاالله خیلی جلوتری 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚
یه چیز سبکتر بخور،

اصلا نمیدونم شامشون چیه ولی سالاد همیشه دارن امروز روعن زیتون بخورید همگی 😊😊

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

@نازلی_سخن_نگفت  سلام خانومی من مهمون سرزده برام اومده تو این وضعیت کرونایی 😣😣کالری شماری نکردم میشه فقط فردا بیام وزن بدم از الان تو فکر اینم کجا خودمو وزن کنم

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)

گزارش#  

فست

صبحانه:چای+خرما+نان۱کف+پنیر(۱۱۵)بخاطر قرصی ک باید صبح بخورم مجبور شدم نان بخورم حتما معده باید پر باشه😔

ناهار:ران مرغ+کاهو(۱۵۷)

میانوعده:زردآلو+چای سبز+خرما+گردو+اب هویج(۳۳۳)

شام:شیر😋(۶۴)

مصرفی:۶۶۹

مجاز۷۰۰

ورزش:حلقه+رقص+چالش شکم

چالش چوب ۲حرکت ۶۰تایی

فقط ۷۳روز مانده تاهدف لاغری و جذابیت🥰

آب۸لیوان

@خانومه_مانكن    

@مامی_خوشگل    

@لولیتا_ناباکوف    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم
@نازلی_سخن_نگفت    سلام خانومی من مهمون سرزده برام اومده تو این وضعیت کرونایی 😣😣کالری ...

سلام عزیزم. 

ای بابا چه بد شد.  اینجوری وزن یکشنبه ت درست درنمیاد. 

سعی کن کربو و چربی نخوری. آب زیاد بخور جلوی اشتهات رو کمی بگیره. 

یکشنبه هم حتما ناشتا وزن کن و قبلش دستشویی 

حرف به من/پیام ناشناس. 🌻سرگروه زرد🌻تاپیک زندگی سالم وکاهش وزن بامدادخمار 💚خودم عضو گروه سبز💚 رژیم رو از 12 اردیبهشت شروع کردم. وزن شروع:67🤦🏻‍♀️-وزن فعلی:59💪-وزن هدف:57🔒 قد 168 🧍🏻‍♀️🧘🏻‍♀️🚴🏻‍♀️🎾 Don’t stop until you’re proud
گزارش#   فست صبحانه:چای+خرما+نان۱کف+پنیر(۱۱۵)بخاطر قرصی ک باید صبح بخورم مجبور شدم نان بخورم ...

سركه سيبو نزدي بر بدن؟

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

سلام عزیز دلم خوبی؟ گزارش#  امروز @مامان_الیساهستم2     75 روز مانده تا مانکن ...

سلام عزیزم .مرسی خوبم🌷.

گزارشت خوب و بی ایراد بود پریساجون.👏👏👏.

عزیزم شکر قهوه ای با سفید هیچ فرقی نداره. یعنی موادشون همونه. هردوشون از نیشکر میگیرن.منتها ب شکر قهوه ای ی موادی میزنن ک اون رنگی شه. فقط میگن ی کم اهن و کلسیم بیشتری نسبت ب شکر سفید داره.

ولی از لحاظ کالری یه مقدار خیلی کم از سفید کمتره. مثلا اگه سفید20کالری داره قهوه ای 19،6 داره.

پس تو مصرف اونم رعایت کن.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
من 168 قدم 84وزنم شما چطور؟؟؟؟

من قدم ۱۶۷ یا ۱۶۸  دقیقا نمی دونم ولی وزنم فک کنم ۷۸ 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)