2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287807 بازدید | 36895 پست
🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤🟤 نیازمندیها# 😂😂 بچه ها هرکی تجربه ی رژیم داره ومیتونه اعضارو ادا ...

انتخاب کردی ؟؟؟

این کاربری دست دونفره اگه تاپیک ها متفاوت بود براتون سوال نشه🥰
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 چالش_هفتگی‌غذایی#  ‍ چالش‌سرکه#   شروع از شنبه ...

@setaesh  

@barankhanomi  

@mمحیاs  

@liyanaarad  

@gayran  

چالش جدید از شنبه هس مطالعه بشه و توی گزارش ها اعلام بشه 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این چالش‌ها لطفا صفحشو بگو من پیدا نمیکنم❣️

۲۱۴ آخرین پست 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام عزیزم چرا یوقتایی پیام میده فعلا موندش رفته بالا کلاس و اینا میره وقت نداره مادمازل خانوم ...

چقدر دلم تنگ شده براش😭😭

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

پس ‌برای تو سنگگ بیاره یااا وقتی لواش هست، یه مقدار غذات را با کاهو یا کلم لقمه بگیر که زیاد لو ...

تلاش خودمو بيشتر ميكنم حتما عشقم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه چهارستاره🌟🌟🌟🌟 وزن شروع ۸۹.۹۰۰ وزن جدید ۸۰.۱۰۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اعصاب.ت.خ.م.ی.نباشیم#  ‍😄😁😀😃😜😜😜 بزار تا اومدم مثل بز میدوئم میزارم 😹😹😹

اعصاب_شخمی_کن_نباشیم# مرسی_اه#  😬😬

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نه نترس لاغر شدی چربی مربی نداری واسه همونه نبضت میزنه قشنگ متوجهش میشی😄😄

گفتم شانس ندارم ازونايي نشم كه هم پري ميشن هم ني ني تو شكمشونه😂😂😂😂

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 چالش_هفتگی‌غذایی#  ‍ چالش‌سرکه#   شروع از شنبه ...

عزیز من اسید معده و معده درد دارم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

اعصاب_شخمی_کن_نباشیم# مرسی_اه#   😬😬

واي الهه يه سوال

من صبح ٩ پاشدم ديشب دير خوابيده بودم ظهرو دو ساعت خوابيدم 

با اين همه خواب چاق ميشم؟

ممنون از لطف شما بابت این تاپیک ارزنده  بخدا این کار شما بی اجر پیش خدا نمیمونه  چون هم ...

قربونت عزیزدلم لطف داری 

واقعا من هر روز دارم کلی انرژی مثبت تو زندگیم میگیریم خداروشکر و مطمئنماز لطف همه ی دوستای مهربونمه  🙏🏼😘♥️♥️♥️♥️ 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اگه پری بودی برات بادکنک بذارم؟

سلام مهديهجون 

ليلا هستم زير گروه جديد 

نميتونستم تگتون كنم

اگه نكته خواستي براي گروه زرد به منم بگيد ☺️

گزارش#  

ص نون تافتون پنير گردو عسل ابليمو

ن دلمه فلفل ماست

م خربزه 

شام تخي ابپز كاهو كوجه

نيم ساعت رقص

شنا رو ديوار ٥٠

حلقه ١٠ دقيقه

مصرفي ١٦٠٠

مجاز ١٦٥٠

اب ١٠ ليوان

💜💜💜🌻🌞                             خداياااااا تو دليم رو به تو ميسپارم🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤰🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🤱🏼🤰🏼🤱🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼    عشقم دخترااااام🤰👧                            اميد وارم هر كي ميخواد مادر بشه خدا دامنش رو سبز كنه 
@گل_همیشه_بهارم     @بانوی_محبت     @مهر62  @ریما7 ...

گزارش# شیردهی# ۷۹روزتاموفقیت#  

💙‍💙💙💙 

صبونه👈 نان بربری+ پنیر +چای👈۲۰۰

ناهار👈 خورشت کدو سبز+سبزی👈۱۳۰

میانوعده👈 نصف انبه+ ی تیکه کوچیک (۲۰گرمم نشد) کیک شکلاتی+ لواشک👈۲۴۵

شام 👈میریم بیرون احتمالا گوشت یا کباب بدون نون بخورم بقیه کالریمو باهاش پرمیکنم

مصرفی تا الان ۵۷۵ تا شب به ۱۰۰۰میرسونم

مجاز ۱۰۰۰

ورزش

پیاده روی

شنادیواری 

چالش چوب کرانچ پلانک 

اسکوات

خوشبحالت😭😭😭😭😭من بابام هرجی میگیره از بیرون اگه من اونجا باشم مامانم جلوی من ضدعفونی میکنه  ...

پدر مادر منم واقعا نمیتونن تحمل کنن بوس نکنن بچه رو ولی چون رعایت میکنن خیالم راحته 

بقیه هم که زیاد رعایت نمیکنن خدارو شکر محبتشون هم زیاد نیست 😬😬

منم دخترام همسن گل دختر شما هستن اما یکیش ۱۱ سالگی یکیش هم چندماه پیش پریود شد به نظرت زود پریود شدن ...

خدا حفظشون کنه عزیزم 😍😍

نه زود نیست خیلی از همکلاسی های دخترم پارسال پریود شدن دختر جاریم ده سالگی بود ولی قدش خوبه کلا سن بلوغ نسبت به زمان ما کمتر شده نترس تا ۲۰ سالگی هنوز رشد میکنن