2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287838 بازدید | 36895 پست
ممنون عشقم خیلییییی لطف کردی عزیزدلم 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️ بامداد خمار عاشقتو ...

وای الهه جون تولدت مبارک عزیزم من امروز تازه اومدم سایت ان شا الله هرچیییی از خدا می خوای بهت بده  واقعا خیلی خوب و مهربونی و اینکه بی چشم داشت داری به ما کمک می کنی یه دونه ای عزیزمممممم الهی به هر چی می خوای برسی    

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 چالش_هفتگی‌غذایی#  ‍ چالش‌سرکه#   شروع از شنبه ...

خیلی عالیه ممنون ساناز جون 😍😍😘👌👌

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
نذار گشنه بمونی. معدتو مرکن. با سالاد. هویج.خیار.میوه.

گزارش#  

86روزتااندام_عااالییی#  

با سلام عزيز دل

ناشتا يك ليوان شير گرم با تخم ريحان

صبحانه ٦٠ گرم بربري با ١٠ گرم پنير كم چرب، ٥ گرم كره پايتوريزه، يك عدد مرباي زرد آلوي خونگي

ناهار ٧ قاشق برنج با خورشت بادنجان و يه تكه گوشت

شام دونر گوشت چهار قاشق

ميان وعده ها. : كاهو ، شليل، آب ٦ ليوان

من امروز تو سه هفته پري شدم، واسه همين به هم ريختگي هورمونام وزنم قاطي كرده و ورزشم نتونستم بكنم

چالش سركه رو از شنبه شروع ميكنم

٨٠ روز مانده تا خوش اندامي

كالري مجاز و دريافتي ١٣٠٠

عزیزم من جون قبل شروع  گروه شما خودم ...رژیم کالری میگرفتم هزار صد هزار دویصت میخورد الان ک بر ...

اشتباه پیش میرفتی عزیزم 

الان با همین روش ادامه بده تا ببینیم کاهشت چطوره 

ورزشم داشته باش 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام روز۵شنبه به صورت تصادفی با این تایپیک آشنا شدم و به طرز عجیبی از حضور مدیرگروه و دوستان با ارا ...

خیلی عالیه عزیزم اول مهر منتظرتیم با کاهش عالی بیای تو جمعمون 

موفق باشی 😍👌👏🏼

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
یه سوال: الان که تو ماه هفت شیردهی هستم وزن واقعی ام همونی است که وزنه نشون میده؟ آخه هنوز پری نشدم ...

نه درسته وزنت 

قربونت ....من که همیشه یاد شمام وقتی الان هم زیاد روی میکنم یاد شما می اوفتم میگه کاش بامداد بود دعو ...

قربونت گلم 

حتما دوباره کم میشی تو میتونی ❤️❤️

باشه ممنونم ...در ضمن من همیشه دعات میکنم ...خیلی دلم برات تنگ شده بود فکر نمیکردم هنوز چالش داشته ب ...

😘😘♥️♥️♥️♥️ 

دفعه بعد یه مشت بزن بهش👹👹👹👹

امشبم باهاش مهربون بودم دیگه از فردا باهاش برخورد فیزیکی میکنم😳

گروه آبی🥲     وزن اولیه:۷۳.۵۰     وزن هدف:۶۷      قد:۱۷۰                                      
#گزارش هشتاد بک روز تا جذابیت  من امروز بریودیم  واقعا نمیتونم جیزی بخورم  صبحانه ...

عالیه عزیزم  امروز فکر کنم ۷۹ روز تا جذابیت باشه عسلم💕😍

چشم به هم بزنی میگذره 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
وای الهه جون تولدت مبارک عزیزم من امروز تازه اومدم سایت ان شا الله هرچیییی از خدا می خوای بهت بده &n ...

سلام عشقم  خیلیییی ممنون عزیزدلم 😘😘😘♥️♥️♥️♥️🙏🏼😍😍

@pari95  

گزارش#  

# ۷۹ روز مانده تا پایان چالش🙏

📆 روز ۶ رژیم 📆

سلام پر پری💜💖 . تثبیتیه قهرمان💪🏆👏

🍴 صبحانه 👈  نون ، پنیر ، گردو  ( ک ۳۲۰  )

🍴 میان وعده 👈 تخمه ۳۰ گرم ( ک ۱۸۰  ) 

🍴 ناهار 👈 برنج ، قیمه ، سوپ ( ک ۵۵۲  )

🍴 میان وعده 👈 طالبی ، هندوانه ، کشک  ( ک ۱۴۰  ) 

🍴 شام 👈 آش گوجه ، کشک  ( ک ۳۸۵  )

🍴 میان وعده 👈  پاپ کورن ( ک ۱۶۵ )

🎯 کالری مجاز 👈 ( ک ۱۷۴۰  ) 

🎯 کالری مصرفی 👈 ( ک ۱۷۴۰ )

🔫 تخلفات 👈 نداشتم😎 

🏃 ورزش 👈 نرسیدم انجام بدم ، امروز یکم درگیر مریض داری بودم .  

🍰 چالش شیرینی 👈 ✔

🚰چالش آب 👈 ✔

تبریک به خاطر تثبیتی شدنت😘