2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
اگرم یهویی کالریتو زیاد کنی اضافه میشی،ولی کم کم اضافه کنی کمی هم کاهش داری، وقتی هم که به اخرین حد ...

باشه گلم ممنون 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
نه عزیزم اخطار نده به من گفته فعلا یکهفته مرخصی بده اگه نیومد اشکال نداره اخطر نداره 

باشه 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمی 😘

سلام گلم

چالش ها=نیم ساعت درجاارام.نیم ساعت حلقه.3دق پلانک.100عددشنادیوار.100عدددرازنشست.8لیوان اب دارچین وزنجبیلوخاکشیرابلیمو😊

80روزتاهدددددف💪💪💪

مجاز1040مصرفی1038

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
ساعت ۶شام میخوری؟ چرا اینقدر زود بعدش چی میخوری؟ بنظرم اگه همسرتون عادت داره از سرکار که میاد غذا ...

در واقع ما فقط یه وعده غذای اصلی میخوریم که همون عصر هست. وسط روز بیشتر میوه یا سالاد میخورم. اگر خیلی گرسنه بشم یه غذای مختصر یا تخم مرغ آب پز.

وزن شروع: 70، وزن فعلی:67.5، هدف: 53
@فندق_فسقلی     @پفسه     @مزرج     @ملیکه     @ ...

سلام عزیزم خدا مرگم بده ببخشید نشد تا الان بیام سایت (امروز پریود بودم وزن کشی نداشتم)  

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
اعلام وزناتون کو @پفسه     @مامان_دخترای_گل     @همکلاسی18196   &n ...

ببخشید مربی جونم من چون پریود بودم از صب فکر می کردم بهتون دیروز گفتم نمی دونم چرا اشتباه شد فکر می کردم گفتم تا الان هم نشده بود بیام سایت 

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

گزارش#  

@pari95  

4/15

79 روز تا هدف 

سلام عزیزم 

صبحانه:نان +تخم مرغ+روغن زیتون=۵۵۸

میان وعده:میوه=۲۰۰

ناهار:تن ماهی +نان=۵۶۰

میان وعده:میوه و بادام زمینی=۱۵۵

شام:شیر +مغزیجات=۲۳۰

مجاز:۱۷۰۰

مصرفی:۱۷۰۳

چایی سبز 

۹ لیوان آب

قهوه تلخ

ورزشم نکردم😭اخر شب میرم پیاده روی دعوام نکن سرگروه جان😢

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 چالش_هفتگی‌غذایی#  ‍ چالش‌سرکه#   شروع از شنبه ...

سلام بچه ها 💕👆

@termeeee1393  
@zahra_s  
@pargol۱۹۹۱  
@900narges  
@resolute  

گزارش#  

@مامان_الیساهستم2    

86روزتااندام_عااالییی#  

80 روز مانده تا مانکن جیگر بشم  

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1310 (سعی می کنم پرش کنم)

صبحانه: نان+پنیر

میان وعده: نسکافه+شلیل

ناهار: املت

شام: جاتون خالی قیمه+5قاشق برنج

ورزش: 50 طناب+50 پروانه+چالش 30 روزه

آب 8 لیوان

سلام دخترا 😗💕👆

@mahdis7393
@paytakht
@tradescantia
@فریماهی  

@helma2121  

@بامدادخمار    عااااشقتم الهه جووونم  واااای توووولدت مبااااارک‌خانم 🥳🥳🥳 ...

ممنون عشقم خیلییییی لطف کردی عزیزدلم 😘😘😘😘♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️

بامداد خمار عاشقتونه#  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام جینگولیا 🤔😄😍

@زی_زی_گولووو      @شب_بیدارم  
@نارگلینا  

خوب خوب بریم سر وقت تشویقی های این هفته  گروه آبی دو  واقعا همه بچه ها عالی کم کرده بودن ...

خیلی عالیه آفرین به همگی 😍😍👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼❤️❤️❤️❤️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار