2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
@pari95     پری جون من نه و نیم بیدار شدم معذرت میخوام دستشویی رفتم بعد نه و چهل دیقه بو ...

همین ۹۷/۶۰۰ 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ای جااااانم 😂🥰🥰🥰 من تا دوسال پیش نمیزاشتم هررررگز وزنم از ۶۵بالاتر بیاد  دوسال گذشته ماما ...

بهت تسلیت میگم عزیزدلم خدا رحمتشون کنه❤❤

آفرین بهت که ارادتو بدست آوردی مطمئنم بااین همه انرژی تا اخرش پیش میری و باربی میشی😋😋😋👍👍👍👍😍😍😍

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

@مهدیه24‍    وزن شروع ۸۳       وزن هفته ی قبل۷۸/۵۰۰     وزن این هفته 🎈       وزن هدف ۶۵

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
مبارکه عزیزم🌹 کی شروع کردی وزن هفته قبلت چند بود ؟

۴/۷ شروع کردم یکشتبه قبل همون ۹۴ بودم 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

گزارش# @مهدیه24 وزن اولیه ۷۴. وزن هفته قبل ۷۳٫۵ وزن این هفته ۷۱٫۵  خیلی خوشحالم ممنون سر گروه جونم    

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
هدفتو بگو 

هدفمم ۶۸ 

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩
بهت تسلیت میگم عزیزدلم خدا رحمتشون کنه❤❤ آفرین بهت که ارادتو بدست آوردی مطمئنم بااین همه انرژی تا ا ...

خدا مهمتریناتو روی چشماش بزاره🥰🥰🥰🥰

حتماااااااااا تا اخره آخر 🙃🙃♥️♥️♥️♥️♥️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

@سمیه1396   

سلام به همگی 😘😘

وزن هفته قبل۶۸/۶۰۰

وزن امروز ۶۸/۳۰

@sanaz718‍  

وزن#  

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
ای جااااانم 😂🥰🥰🥰 من تا دوسال پیش نمیزاشتم هررررگز وزنم از ۶۵بالاتر بیاد  دوسال گذشته ماما ...

(♥_♥)

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😎😎😎. پلیس فتا حواسش ب همه جی هست👮👮😂

دقیقا ....والله بخدا ادم نمیتونه یواشکی یه کاری کنی پلیس سریع دستبندو میزنه😁😁😁💚💚

💚 به امید خدا در تاریخ 9/9/99 💚اتفاقای خوبی برام می افته💚💃
@pari95      امروز ۴/۱۵ وزن اولیه             ۹۶ وز ...

مبارکه عزیز دلمممم،😍😍😍😍