2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287975 بازدید | 36895 پست

@مهدیه24  

گزارش#  

سلام عزیزم 

صبحانه:نان ونیمرو۷۱

میان وعده میوه:۴۲

نهار:سبزیجات وسینه مرغ پخته ۵۰۰

میان وعده میوه:۱۰۹

شام:جگرکبابی۳۵۲

کالری مجاز۱۲۲۰

مصرفی ۱۰۷۴

ورزش:۱ساعت ورزش شکم وبازووسینه

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  

@مامان_الیساهستم2 سلام عزیزدلم 

80روز تا هدف

گزارش#  

ص: نیمرو +نان چای خرما یک عدد...61

ن:ابدوغ خیار#دوغ دولیوان خیار دو عدد سیر.... 244

ش: لوبیا چیتی +نان 29گرم ..331

کالری مجاز 1380

کالری مصرفی636 اولین روز فست 

اب 8لیوان 

یک لیوان خاکشیر با اب ولرم

حلقه 

درازونشست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مرسی متوجه شدم با کرفس چطوری کار کنم .با توجه به وزن ۷۵ کیلویی که دارم بدون ورزش باید ۱۳۰۰ کالری در ...

اره گلم. 

کالریتو ب همون اندازه ببند.

ن بیشتر نه کمتر.

هر 5کیلو که کم کردی 100تا از مجازت کم میکنی.

یعنی ایشالا70کیلو شدی 1200تا بخور. و همینجور تا وزن دلخواهت

نه گاهی نیستم وقتایی جایی میرم نت نیست  یا کار پیش میاد  خداروشکر از بچه های قدیمی یکی قب ...

دورت بگردم‌

خداروشکر❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
سلام عزیزم خیلی خوب بود👌🏻 کجایی چند روزه نیستی؟

@مهدیه جان من با بدبختی باید وارد سایت بشم یعنی این چند روزه همش میزنه در نی نی سایت عضو نیستید  بعد باید از اول ثبت نام کنم 

تاریخ شروع رژیم ۱۳/۲/۹۹.....وزن شروع۸۳*وزن فعل۷۵*وزن هدف ۶۵  (گروه آبی) "به آرزوهایم قول رسیدن دادم"(شروع چالش پاییزی)
سلااام😊😊😊خوبی عشقم مرسی از احوال پرسیت همین الان اومدم درد دارم زیااااد خیلی😢 باشه گزارش میدم ...

فردا ناشتا وزن کن بگو. نه کالری مجازتو منهای ۲۰۰ کن. یعنی وزن ضربدر ۲۰ منهای ۴۰۰ کن. 

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#  

@zizigoli  

81روز# تا موفقیت

سلام خوبید .من صبح دیر بیدارشدم نتونستم صبحانه بخورم

کالری مجاز ۵۰۰

مصرفی ۵۱۱

۸ لیوان آب 

ورزش: نیم ساعت پیاده روی+نیم ساعت حلقه+چالش چوب+چالش لاغری+چالش پلانک

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش# @مهدیه24    صبحانه :پنیر،خرما،چایی،نان بربری(۹۴) نهار:سالادالویه،نان بربری(۲۷۴) شام:بیسکویت ساقه طلایی،چایی(۲۲) م و:زردالو،خیار،البالو،گوجه سبز،هویج(۱۴۳) روز۸۰از چالش ۸۶ روز /۱۲لیوان آب+چالش چوب +۲۰ تا شنا دیوار +۲۰ دقیقه پلاتس ابرو شالی+۳۴۰۰قدم پیاده روی و ورزشهای کمرم + چالش قند و شکر +ناشتا اب و آبلیمو + شب آب و سرکه سیب   کالری مجاز ۱۳۸۵ کالری مصرفی (۵۳۳٫۶)

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده

@zizigoli    

گزارش#  

روز# ۸۰چالش ۸۶ روز

❤❤❤❤❤

صبحانه ۲/۵ کف دست نان بربری+۱قوطی کبریت لیقوان+۱گردو:۲۹۹ کالری

ناهار :سینه مرغ پخته +۱تخم مرغ ابپز قبل ناهار:۳۷۱ کالری

شام :سالاد کاهو گوجه خیار:۲۸ کالری

کالری مصرفی ۶۹۹ کالری

کالری مجاز :بین ۵۰۰ تا ۷۰۰

ورزش:۱۶۸ کالری پیاده روی و رقص

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
@مامان_الیساهستم2   سلام عزیزدلم  80روز تا هدف گزارش#   ص: نیمرو +نان چای خرما ...

سلام مهساجون

افررررررین دختر. اولین فستتو عالییییییی بستی.

👍👍👍👍👍👍👍.

سعی کن شب زودتر بخابی ک ضعف نکنی. دیگه بعداز فرمایشات احسان جون لالا کن😄