2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287847 بازدید | 36895 پست
@termeeee1393     @zahra_s     @pargol۱۹۹۱     @900narges ...

من جدیدم پری جونم 

زودمه خیلی ❣️❣️

چراااا نیستی 

😕😕😕میای یا کلا نیستی دوستم

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
بچه ه چالش چوب عالیه انجام بدید حتما  @paytakht     @فریماهی     @زی ...

چششششم انجام میدم ❤️❤️❤️

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گل محمدي بايد از مامان بگيرم  خاكشير هم شربت درست كردم بهش دادم تاخالا دم نكردم

ن بااب جوس دم کن.زودجواب میده

گروه سبز💚 وزن اولیه58😏 وزن فعلی52/600😄💪 وزن هدف50😆💪😆💪😆💪وبعدانشاا...تثبیت😄قدمم159😆 9/9/99انشاا...کروناوگرونیاسرنگون شه🙏
[QUOTE=144275132]پری جون جواب ندادی اخر خودت هستی یا به جات ی مدت گزارشا رو چک کنم؟؟[/QUOT پریجون ا ...

ن همینجا بده 

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
من صبح ورزش كردم و خلاص💃🏼

اره منم باید از این ب بعد صبح ورزش کنم چون عصر بی حوصلم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

خوش فرمش کرد،اسکات باعث میشه باس..ن چربی بخودش نگیره و عضلانی و سفت بشه ،سلولیت هم نمیشه

عزیزم اون موقع عکستو دیدم شوهرم اومد نتونستم ریپ کنم

اندامت عالیه اصلا بهت ۶۹ نمیخوره 

پایین تنت عالیه👌👌❤❤

قربونت. خودمون نمیخواییم والا. دوسال پیش یه دختر هفت ماهه سقط کردم ولی. الیسا دخمل آینده مه😄

انشالله به زودی دخملتو بغل کنی عشقم مهربانم

لبنیات زیاد بخور و زیاد گرمیجات نخور از نمک و پتاسیم هر دوتاتون پرهیز کنید و تا میتونیم چیزهای آبکی و سرخ نشده بخورید

😍😍😍 خواستن توانسته 😍😍😍        😍ممنونم از تا پیک بامداد خمار (الهه جون و بچه های خوب تاپیک ) عاشقتمونم😍             😀 تاریخ شروع رژیم آذر98😀                      وزن اولیه 80 😯 وزن فعلی53/800😀          وزن هدف 52😍    من میتوانم 💪💪
 گلم تا اینجا هم عالیی پیش  رفتیی.. افرین به ارادت،💪💪💪💪 خانم خوش هیکل🤩

تصمیم دوباره ای گرفتم. یه کم پیش به خودم گفتم زررررر نزن تا اینجا رفتی بعدشم میتونی💪🏻 

ببین دوسال پیش چه تصمیمایی گرفتم و انگیزشی ام چی بود🤗 

انگیزه#  

پسرم دفترو پیدا کرد آورد خوندم بخودم اومدم😍💪🏻

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋