2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287967 بازدید | 36895 پست
نه عشقم میگم خیلی دوس دارم درست کنم علاقه دارم به کیک پزی و اینا نمیگم دوس دارم بخورم که😁 واقع ...

اره بخدا.

خب رژیمم دیگه. 

شوهرم گاهی اوقات شیرینی خامه ای هوس میکنه میخره ولی من نمیخورم.

نوشابه و الویه و اینام نمیخوره نباشه.

بچه هم نداریم😊

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه جشنی امروز داریم😂😂 مباااااااارکه🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎈🎈😂😂

😆😆😆😆😆

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
آفرین به اراده و پشتکارد من هر چی مخورم میره رو شکم و سینه و پهلوم بالا تنم چاقه دوست ندارم پایین تن ...

کی گفته نمیشه!!!!!؟؟؟؟؟

قبلا هم گفتم اینجا نداریم و نمیشه و محاله نیست.

همه چییییییی امکان پذیره.

شک نکن.

@سمیه1396 سلاااااامممم عزیز دلمممم 🤗🤗🤗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

گزارش# ۸۲روز مانده تا هدف😍😍😍😍😍😍

صبحانه👈نسکافه با شیر بدون شکر +خرما

نهار👈سینه مرغ پخته+کاهو خام+ترشی 

میان وعده 👈بادام+هندوانه+گیلاس +گردو

شام👈تخم مرغ آب پز+گوجه+خیار

ورزش👈چالش چوب+چرخونک+شنا دیواری+پلانک+حلقه

آب👈۸لیوان 

مولتی ویتامین 💚

کالری مصرفی 👈۶۰۳

کالری مجاز👈۷۰۰💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام خوشگلای مانکن من میگمااا من حالم بده اصلا بدنم انگاردیگه نمیکشه. نظرتون چیه یه ماه اینا تثبیت ...

سلام گلم🌸

قدت چقدره؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
@سمیه1396   سلاااااامممم عزیز دلمممم 🤗🤗🤗💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚💚 گزارش# ۸۲روز ...

سلام گلم🌸

مث همیشه کارت بیسته👌👌👌

حرف نداره عزیزم#  

سلام گلم🌸 مث همیشه کارت بیسته👌👌👌 حرف نداره عزیزم#  

فدای تو 🤗🤗💚💚

مبگم سمیه جون من یک هفته اس لکه بینی دارم

پریود نمیشم😣😣😣

درد هم دارم... موندم چ کنممممم؟؟؟؟ 

فردا وزن کنم یا نه؟؟

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزم دیشب در حد المپیک درد کلیه داشتم نشد گزارش بدم از صبح هم بیرون بودم هنوز خونه نرفتم گزار ...

سلام گلم🌸 چالش چوب یادت نره😉

واای بعضیااا چرا شعور ندارن چقدر سنگدل هستن که دل کسی را با حرفاشون میشکونن، اونم به خاطر چیزی که دست ادم نیس🙁

انشاالله که زودی دامنت سبز بشه.. یه بچه ی سالم و خوشگل بیاد تو بغلت🤩🤩🤩

این 👊👊👊 برسد به قوم شوهر👹👹👹

فدای تو 🤗🤗💚💚 مبگم سمیه جون من یک هفته اس لکه بینی دارم پریود نمیشم😣😣😣 درد هم دارم... موندم ...

وقت پریت چه تاریخی هس؟؟

من خیلی دوس داشتم کمکت کنم ولی بخدا دیدی ک وقت نمیکنم زیاد بیام تاپیک😍😍😍😍😍

فدات عزیزم 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
کی گفته نمیشه!!!!!؟؟؟؟؟ قبلا هم گفتم اینجا نداریم و نمیشه و محاله نیست. همه چییییییی امکان پذیر ...

انشالله از امروز چالش چوب رو نشسته شروع کردم انشالله جواب بگیرم حرکت سینه و باسنم‌ انجام میدم 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
 اگه لوبیات چیتی هست، بزن لوبیای چیتی پخته شده و روغنش را هم جدا حساب کن😉

مرسي عشقم😘😘

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏