2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287836 بازدید | 36895 پست
سلام عزیزم.بهتون گفتم تا ۲۲ تیر نمیتونم هرروز گزارش بدم ولی رعایت میکنم.میریم خونه مادرشوهر کمک اونج ...

اهاا.. فکر  کردم تموم شده😅

پس تا اون موقع همون یکشنبه ها اول  صبح وزنتوو بزار تا سرت خلوت بشه و گزارش بدی😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سمیه جون الانم منتظرم همسرم بیاد بریم خونه مادرشوهر جهیزیه ببریم نمیدونم ناهار و شام چیه.این چتد وقت ...

به سلامتی😍😍😍

اندازه ی کالاریت، سالم خوری کن..😉

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گزارش#  

@مامان_الیساهستم2    

86روزتااندام_عااالییی#  

سلام عزیزم من زودتر گزارش میدم شاید نتونم دوباره امروز بیام

کالری مجاز1340

کالری مصرفی 1336

صبحانه:نان و پنیر

ناهار: خوراک مرغ+سالاد کاهو

میان وعده آلو و نسکافه

شام: خوراک تن ماهی

ورزش امروز یکم انجام دادم این دفعه نمی دونم چرا اینقدر بد پریود شدم

آب  8 لیوان

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     
 گزارش# شیردهی# ۸۳روزتاموفقیت#   💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙 صبحانه👈 ۲تاتخم مرغ ...

عالی مثل همیشه تو نمونه ای خیلی هم مقرراتی کیف میکنم از همچین زیر گروهی داشتن 😍❣

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

سلام خانمای با اراده گروه آبی 

۱_عزیزان روزهای یک شنبه تا  ساعت ۲ ظهر حتما وزناتون بدید 

۲_گزارش ها رو تا ساعت ۱۲ شب حتما بدید 

۳_از این به بعد هر یک شنبه تشویقی داریم سه نفر از بچه های گروه بیشتر از همه کم کرده باشن تو گروه تشویق میشن تا انگیزه ای واسه بقیه بچه ها بشه 

۴_ازتون میخام در هفته بیشتر از دوبار برنج نخورید به اندازه ۱۰ تا قاشق بیشتر نشه 

۵_اینو ازتون میخام که اگه یک شنبه برنج خوردید کنار گزارشتون اعلام کنید اگه امروز برنج خوردید مثلا بگید یک شنبه هم برنج خوردم یا اگه سختتون میشه بگید دومین بار در هفته برنج خوردم 

۶_سعی کنید شب ها اصلا برنج نخورید ماکارونی هم همین طور 

🍔🍔🍔

۷_روزی که برنج میخورید بیشتر از دو کف دست نون مصرف نشه 

۸_بستنی رو محدود کنید اگه می تونید کلا حذف کنید از برنامه این نظر منه ولی سخت نمی گیرم چون اینجا گروه الهه جون هست نظر ایشون اولویت هست بیسکویت هم نخورید چون شکر و نشاسته هست خیلی زود گرسنه میشید 🍭🍭🍭

۹_دوتا چالش براتون می زارم که هر دو تاش بیشتر از ۲۵ دقیقه وقتتون نمی گیره و واقعا معجزه میکنه توی کاهش سایز 

از گوگل پلی سرچ کنید کاهش چربی شکم در ۳۰ روز عکسش می زارم  بهتر متوجه بشید 

۱۰ _و در آخر سالم خوری داشته باشید توی وعده های غذایی سالاد مصرف بشه و صبح ها ناشتا دم نوش آبجوش عسل فلفل و زنجبیل و لیمو مصرف بشه خیلی خوبه 

اینا قوانین من هست میدونم توی بامداد نمیشه کسی رو به چیزی محدود کرد ولی برای روند سریع تر خودتون بهتره نخورید 

@ماه_آسمون  

@گل_همیشه_بهارم  

@بانوی_محبت خانما اینا قوانین من  هست ممنون میشم بهش احترام بزارید 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام خانمای با اراده گروه آبی  ۱_عزیزان روزهای یک شنبه تا  ساعت ۲ ظهر حتما وزناتون بدید&n ...

@mamanali95  

@gayran  

@liyanaarad  

@mمحیاs  

@barankhanomi  

بخونید بچه ها ☝️☝️☝️☝️

سلام خانمای با اراده گروه آبی  ۱_عزیزان روزهای یک شنبه تا  ساعت ۲ ظهر حتما وزناتون بدید&n ...

@setaesh  

@zahra_79  

@newyork  

@taniya1400  

@ریما749 عزیزان مطالعه بفرمائید 

گزارش#   @مامان_الیساهستم2       86روزتااندام_عااالییی#   سلا ...

سلام پریساجون

گزارشت خیلی خوب بود. افرین.

فعلا ورزش نکن تاخوب شی. یعنی پریودی تو تابستون یعنی شکنجه😬😬😬.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
خسته نباشی😃نیم ساعت بخوابی؟🤨🤨با کدوم انرژی ادامشو بخونی؟🥺🥺 عکسی که به من فرستادی خوب نبود؟

سلامت باشی

اسفناج میخورم دوپینگ میکنم ادامشا میرم😂😂

نه الان مامانم فرستاد عکس

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
چقدددر عالیییی ولی چرا امروز وزن کردی دختر اخطار بدم بهت؟؟😆😆😆😆😆

نههه تولوخدااا😯😂آخه امروز خونه مامانجونم ترازوشون درست و دقیقه دیگه گفتم برم هم فاله هم تماشا

وااایی خیلی خوشحالم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50

@مهر620    

@یاشارمامان    

@ویانا5647

@جوجو۱۴۰۰

@ielia   لطفا بخونید قوانین گروه آبی رو اگه کسی میتونه ویانا و جوجو رو تگ کنه من نتونستم @روشنا5  

یااااا ایزد منااااان

ایدا 10 قااااشق برنج،؟؟؟!؟!؟😂😂😂

گلم فوقش 7تا مجازیم که.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
یااااا ایزد منااااان ایدا 10 قااااشق برنج،؟؟؟!؟!؟😂😂😂 گلم فوقش 7تا مجازیم که.

منم تهش گفتم الان ویرایش میزنم 

یااااا ایزد منااااان ایدا 10 قااااشق برنج،؟؟؟!؟!؟😂😂😂 گلم فوقش 7تا مجازیم که.

نمیشه دیگه ویرایش کنم