2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287828 بازدید | 36895 پست
یه چیز ساده و مسخره است اما جواب داده رو خواهرم .  وقتی حمام میری آخر حمامت روی سینت آب سرد بر ...

مرسی گلم حتماانجام میدم

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂آرع آرع😃تازه از خواب بیدار شدم😁😁😃

من دو ساعت و جهل دیقه درس خوندم الان واقعا خوابم میاد دیشبم تا ساعت چهار بیدار بودم میرم نیم ساعت بخوابم بعد دوباره بشینم بخونم و بعدم پیاده روی و این جیزا

تابلوعه رو جا گذاشتم عکس درستم ندارم ازش چ کنم

با آدمایی که دوسشون دارید حرف بزنید....وقتی ناراحتن،وقتی خوشحالن،وقتی عاشقن، وقتی دلخورن و نمیتونن ببخشن،وقتی غصه امونشونو بریده،وقتی اعصابشون خورده....آدمیزاد اگه حرف نزنه باید تنهایی بار درداشو به دوش بکشه، حرف دل آدمارو پیر میکنه، حرف بزنید....عضو گروه رز زرد...وزن شروع:68 ....هدف اول:62....هدف دوم:59....هدف سوم:55...هدف نهایی:50
من دو ساعت و جهل دیقه درس خوندم الان واقعا خوابم میاد دیشبم تا ساعت چهار بیدار بودم میرم نیم ساعت بخ ...

خسته نباشی😃نیم ساعت بخوابی؟🤨🤨با کدوم انرژی ادامشو بخونی؟🥺🥺

عکسی که به من فرستادی خوب نبود؟

خدایا شکرت😍💖

@شیرین_آردا  سلام عزیزم

صبحانه:نان بربری ۲ کف.پنیر.خیار.گوجه.نیمرو.۲۰۸ کالری
نهار:فسنجون.کباب کوبیده.برنج بدون روعن ۷ ق.۶۶۳ کالری
شام:سالاد.۳۷ کالری
میان وعده:گیلاس.زردآلو.هندوانه.توت فرنگی.۴۳۱کالری
کالری مصرفی:۱۳۴۱
۹ لیوان آب
باز ورزش نداشتم عزیزم
امیدوارم یکشنبه فقط اصافه نکرده باشم این دو روز به باد رفت😣

خدایا شکرت 🌸
بله عزیزم میدونم پستی که ریپلای کردم و بخونید واسه چالش چوب هست نحوه صحیح انجام دادنش و تغییر سایز د ...

من که سایز خیلی تغییر کردم ولی الان دیگه سایزم نگرفتم

تاریخ شروع ۱۴۰۱/۱۰/۲۰وزن شروع ۸۵ وزن الان ۷۲😍دوباره شروع میکنم پرقدرت مثل همیشه من از ۱۲۵ این همه راه دور دراز اومدم پس بقیه راهم میتونم تا  به هدفم ۶۵ برسم                             

@zizigoli  

بازم سخت گیری خودتو بکن و همه ی نکات رو مو ب مو تذکر بده 

مثلا نون و برنج تو ی روز خوردن یا بستنی و شکلات و.. تذکر بده حالا هرکی انجام نده خودش عقب میفته 

برای گروه هم چالش ایجاد کن تا هماهنگ تر پیش بریم

عزیزم خیلی خوبه که مصرف میوه ات زیاده ولی تو ناهار همراه ناهار میوه نخوری بهتره که احساس گرسنگی کم ...

چشم سرگروه جان ،ممنون  

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
عزیزم الهه گفت باید کنار هر وعده کالری رو بزنی  @pari95   اشتباه میگم عزیزم🤔🤔 اینجو ...

عزیزم گاهی کار دارن وقت نمیکنن نمیشه سخت گرفت 

ب بنویسن که خوبه 

زبونمونمو در اورد بسکه میگیم کالری پر کنید هشتگ بزنید اب بخورید کامل بنویسید 😟

میگیم نمونه گزارش ببینید 😕

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
سلام گلی خوبی عزیزم...من صبحانه دو قاشق اش و یک  کف دست سنگکک ناهار صد بنجاه گرم برنج دویست گرم ...

سلام گلم خوبم تو خوبی عزیزم 😘😘🌷🌷🌷🌷🌷

👌👌👌 هشتگ گزارش بزن 

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

گزارش# شیردهی# ۸۳روزتاموفقیت#  

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

صبحانه👈 ۲تاتخم مرغ +۱تخم بلدرچین آپز+ ۱گوجه👈۳۰۱

ناهار 👈۱۴۰گرم باقالی پلوبا گوشت+ سبزی خوردن👈۳۶۳

شام 👈۲لیوان شیر +۲تاخرما👈۳۹

میانوعده👈۱۵گرم پفیلا +۱شلیل+۴ زردالو +۱۰گوجه سبز👈 ۳۸۰

مصرفی۱۰۸۵

مجاز۱۰۰۰

اب ۸لیوان 

ورزش ها

شنادیواری

چالش کرانچ ۱۰۵

پلانک ۳دیقه

چالش چوب ۳*۳۰

اسکات با دمبل ۳*۲۰

دبل توئیست

@zizigoli    

@zizigoli     بازم سخت گیری خودتو بکن و همه ی نکات رو مو ب مو تذکر بده  مثلا نون ...

من که از خدامه اگه دست من بود میگفتم اصلا بستنی نخورید کسی واقعا بخواد سریع تر پیش بره بستنی و بیسکویت میزاره کنار  اتفاقا دیروز یه سری قوانین و چالش دو دفعه تایپ کردم که ارسال کنم سایت قاطی کرده بود جواب نمیداد حالا دوباره امتحان میکنم سه تا  چالش توپ دارم واستون

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣