2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287813 بازدید | 36895 پست
عزیزانم چندتا مطلب بگم.قدیمی هارو تگ نکردم چون میدونن. اول اینکه قرص مولتی ویتامین حتما بخورین.ر ...

ممنون عزیزم . صلوات واست ‌ حاججتت روا . خیلی زحمت میکشی . التماس دعا

فاطمه صدام کنین دوستای خوبم 💚❤اینم بگم پفسه اصلا معنی خاصی نداره اگه واستون سوال بود⚘راستی اگه سوالی بود در حد توان در خدمتم🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@مامان_الیساهستم2     صبحانه : سنگک و پنیر (۲۲۷ تا) ناهار : کشک بادمجان و ۳ کف نان (۳۶۷ ...

خیلی عالی بود. افررررررین. پیشرفت داری میکنی ها. هر روز بهتر از دیروز. باریکلااااا👏👏👏👏.

نذرتونم قبول ان شاالله. مارو از دعای خیرت فراموش نکنی🙏🙏

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
سلام بانو. عزیزم اشکالی نداره اونا هم کلی مفیدن نوش جونت😘😘😘😘

سلام عزیزم روزت بخیر 

گزارش#  

صبحانه : پنیر و عسل و نان »»»»۱۱۲ کالری

نهار : ماکارونی ،سبزی خوردن ،دلستر،دوغ»»»۴۱۰ کالری

شام :پلو ۶ق ،خورشت لوبیا سبز ۵ق ،سالاد کاهو ،ته دیگ »۵۴۳ کالری

میان وعده :موز ، شلیل ،خرما »»»۲۲۷ کالری

مجاز :۱۱۶۰ کالری

مصرفی :۱۲۹۰ کالری🤭🤭

امروز رفته بودم خونه مامانم هر کاری کردم باز کالریم زده بالا 

ورزش هم فقط پیاده روی بود 

آب هم کم خوردم 

مولتی 

چالش پوست و مسواک 

گروه  سبز    👈وزن اوليه: ٦٨ 😓.🌻  هدف آخر بهار:۶۴ 🔒 🌻هدف آخر تابستان :۵۲ 🔒🌻  وزن هدف نهايي:٥٠🤩🔒🌻تاريخ شروع : ١٤٠١/٠٢/٢٤       💫💫هيچ كاري نشد نداره 💫💫.       وزن الان :😔٦٨.    
اها درسته راست میگی مرسی واقعا. اره دیگع هله هولمو کم میکنم . سالاد شیرازی کالریش بالاست؟ الان بخورم ...

ن عزیزم بخور نوش جانت.

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
یکم اینبر اونبر اشکال نداره سخت نگیر

نه کاریشون ندارم 😁 

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
عزیزانم چندتا مطلب بگم.قدیمی هارو تگ نکردم چون میدونن. اول اینکه قرص مولتی ویتامین حتما بخورین.ر ...

عزیزم مولتی خیلی اشتها رو زیاد میکنه من اصلا نمیتونم بعدش خودمو کنترل کنم و از مجاز م میزنم بالا چیکار کنم شبا هم میخورم

بهترین دکتری که میتونم بهتون معرفی کنم برای مشکلات جنسی دکتر کاظم فروتن هست شک نکنید عالیه و بهترین جراح و دکتر زنان دکتر فرامرز مصباح♥️♥️♥️
سلام عزیزم روزت بخیر  گزارش#   صبحانه : پنیر و عسل و نان »»»»۱۱۲ کالری نهار : ماکا ...

خب عزیزم من سه روزه مراعاتتو میکنم و اخطار نمیدم. مگه قرار نشد قبل ۱۲ گزارش بدین؟

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  
گزارش#   @zizigoli     82روز# تا موفقیت رژیم خگخ صبحانه: عسل +مغز پسته+خرما ...

عالییییی نمونه#  

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
سلام گلم دیدم اومدم لایک و ج بدم نتم پرید ببخشید😚😚😚💋👌👌👏👏👏👏👏👏 عالیییی 

نه بابا خواهش میکنم گفتم که یه موقع اخطار نگیرم عزیزم .ممنون از زحماتت 😍😍😍😍

❤️❤️❤️❤️عضو گروه قرمز ❤️❤️بانام و یادخدا شروع میکنم  وزن اولیه ۹۸ ❤️❤️❤️وزن هدف ۷۰ ❤️❤️❤️من حتما از پسش برمیام با کمک خدا و دوستای گلم 🤩🤩🤩

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

👈👈👈👈نکته ی ورزشی در مورد چالش  چوب

چالش چوب را قبلا توضیح دادم ، عکس هم کذاشتم...ولی بازم یاداوری میکنم .

بچه هاا دقت کنید.. این حرکت چوب  با چرخش کمر مربوطه باید با دقت انجام بشه که خدایی نکرده، کمر و گردنتون اسیب نبینه با یه حرکت اشتباه.. (((داخل توضیحات، عکس هست)) . 

فاصله دست با سر چوب مشخصه داخل عکس..بهتره که چوب  به اندازه ی طول دو تا دستمامون باشه که دستامون صاف باشه.. حالا اگه بلند نداشتیم و دستمون یه خورده خم هم شد مثه عکسه اشکالی نداره..

.  چوب به گردن اصلا فشار نمیاره..با استخوان شانه مماسه.. کمکی هس واسه تعادل بهتر بدن برای چرخش بهتر  و باز شدن قفسه سینه هس...(تاکیددد میکنم هیچ فشارییییی به گردن نمیاااد🤪)

حرکت را هم اهسته انجام بدید.. تند تند نرید، بعدش بیایید بگید، آخ کمرم، آخ سرم👹

👈👈👈راستی این یه ماه تاثیرش تو سایز کمرتون چقدر بود؟؟؟؟ 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گزارش# @zizigoli   صبحانه👈پنیر+شیر+نان+شلیل=155 ناهار👈ماست+کاهو+نان جو=110 شام👈دال ...

عالیه عزیزم به دیر وقت موکلش نکن 

🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 👈👈👈👈نکته ی ورزشی در مورد چالش  چوب چالش چوب را قبلا ...

دوستای گلم این نکته را  به عضو هاتون بگید، که بهتر  و دقیق تر  حرکت را انجام بدن 🌸مرسی

@مامان_الیساهستم2  

@sepiiiiiideh  

@مهدیه24  

@شیرین_آردا  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴 👈👈👈👈نکته ی ورزشی در مورد چالش  چوب چالش چوب را قبلا ...

دوستای گلم این نکته را  به عضو هاتون بگید، که بهتر  و دقیق تر  حرکت را انجام بدن 🌸مرسی

@pari95  

@zizigoli  

@sanaz718