2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 287967 بازدید | 36895 پست

گزارش_سرگروه#  

💚💚💚💚💚💚

🌸به نام خدا🌸
🌸چهارشنبه ۱۱ تیر 🌸

کالری محاز و مصرفی ۱۰۰۰

کالری سوزی ۶۰۰

————————-

نیم ساعت پیاده روی ترکیبی🏃‍♀️🚶‍♀️
درازنشست  ۲*۳۰
زیر شکمی ۲*۳۰
چرخش پا  ۲*۳۰🦵
شنای دیوار ۲*۵۰🏊‍♀️
چالش کتف و پشت💪
چالش چوب  ۲*۲ دقیقه 🥢
 طناب ۱۰۰ تا
 پروانه ۱۰۰ تا 🦋
چالش تنفس عمیق🗣
صبحانه: شیر🥛
میان وعده: هندوانه🍉
ناهار: گوشت چرخ کرده+ سیب زمینی+ سالا‌د🧆🥗🥔
میان وعده:اجیل🥜+کشمش🥜
شام: هندوانه🍉

۸ لیوان اب 💦
ماساژ شکم با زیتون🍾
دمنوش زیره🍸

@sepiiiiiideh  

@مهدیه24  

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
ووویییی یعنی کل نونی میتونم بخورم۶۰گرم؟😲😲😲چه کممممم پس کالری رو چطوری پرش کنم آخه؟☹☹😂😂😂من همین ...

با خرما 

مغزیجات

میوه

سبزیجات

میوه های خشک

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم‌ 😍😍😍😍 باورکن فک نمیکنم از پسر من شیطون تر باشه  ی چیزبگم باورت نمیشه من بعضی موقع ه ...

اخ پسره منم خیلی شیطونه.من دستشویی میرم پشت در در میزنه میگه مامان بیا بشوهرمم وابسته نیست چسپیده بخودم الانم ک دارم از پوشک میگیرم کارم چند برابر امروزم دوبار دست گل ب اب داد😁

🌹اللهم عجل لولیک الفرج🌹
نه نداره ولی حتی ی وعده هم نباید تقلب کنید و کامل تو رژیم باشید

سلام من عضو گروه نیستم ولی میام میخونم و رعایت میکنم یه ماهه چهار کیلو کم کردم

یه سوال داشتم جریان این چالش ۸۶ روز چیه اگه میشه به منم بگین منم رعایت کنم😊😊

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
چرا؟؟

عکس نمیشه فرستاد

سرعت پایین اومده

صفحه هااا دیر بالا میاد

نکنههه مال شمااا درسته.. مال من خرابه فقط🥴

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم پروفایلت را هم سرگروهی کن😉 البته الان سایت مشکل داره نمیشه، بعداا برو از روی پروفایل مامان ...

باشه عزیزم الان که بقول شما سایت قاطی کرده لامصب 😁

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣

بچه هامن شدیداشباگرسنم میشه چه کنم؟ازشدت گرسنگی خوابم نمیبره سبزیجات ومیوه ام شباخیلی دلمودردمیاره اصلاحس سیری ام نمیده  

گروه زرد،شروع رژیم ۳۱/۳/۹۹،وزن اولیه۷۲وزن الان۷۱/۵۰۰وزن هدف۵۲...  
سلام من عضو گروه نیستم ولی میام میخونم و رعایت میکنم یه ماهه چهار کیلو کم کردم یه سوال داشتم جریان ...

۸۶ روز روزشماریه رژیم بدون تقلبه و باااید همه بسته به شرایطشون ۵ تا ۱۲ کیلو کم کنن. اول مهر هم تمومه

تاشقایق هست زندگی بایدکرد❤️وزن اولیه ۷۹😑 وزن الانم۶۳😌وزن هدفم ۵۵💪🏻🏆.    من همونیم که دنبال آرزوهااش رفت! ویولونیستم و میخونم! کیک تولدم میپزممم😋  

گزارش#

@zizigoli

کالری مجاز👈1340

کالری مصرفی👈1340

مصرف اب👈8 لیوان

صبحانه👈پنیر+خامه+شیر+نان جو+خیار+گوجه=136

ناهار👈آش دوغ=216

شام👈مرغ آب پز+سس قرمز+کلم+کاهو+خیار=356

میان وعده👈شلیل+آلبالو+کلوچه شوشتری+هویج=528

ورزش👈20تا شنا+30تا دراز و نشست+چربی سوزی شکم+15 دقیقه حلقه

عزیزم الان برات میذارم

حالا که قاطی کرده  سایت ببین شاید تونستی دستت درد نکنه

نی نی سایتای عزیز لطفا برید لیزر وقتی میاید سایت انقدر پشماتون نریزه دائم در حال جمع کردن پشم و برگای شما هسم🤣
بچه هامن شدیداشباگرسنم میشه چه کنم؟ازشدت گرسنگی خوابم نمیبره سبزیجات ومیوه ام شباخیلی دلمودردمیاره ا ...

اخهه چرا تا الان بیداری... اگه خواب بودی، زیاد متوجه گشنگی نمیشدی😅

باشه عزیزم الان که بقول شما سایت قاطی کرده لامصب 😁

اصلا نمیشه کسیو پیدا کرد عکس فرستادن پیش کش

فردا از پروفایل سهیلا جون وردار