2777
2789
عنوان

زندگی سالم ‌و کاهش وزن ( بامداد خمار) ⛔️عضو جدید نمیگیریم 🙏🏼❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 283054 بازدید | 36895 پست
تگش کردم عزیزم

ممنون

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹

گزارش#  

صبحانه:بربری۲کف+پنیر+خرما+چای(۲۴۷)

ناهار:فلافل+کاهو+گوجه+خیارشور+سس کچاپ(۳۱۳)

میانوعده:چای سبز+خرما+هندوانه+گردو+هویج+بادام(۳۶۱)

شام:شیر+کیک خودم پز۵۰گرم(۳۲۶)

مصرفی:۱۲۴۸

مجاز۱۲۶۰

ورزش:تردمیل+چالش ران+بازو

چالش چوب ۲حرکت ۶۰تایی

فقط ۷۲روز مانده تاهدف لاغری و جذابیت🥰

آب۸لیوان

@خانومه_مانكن    

@مامی_خوشگل    

@لولیتا_ناباکوف    

🙂گروه بنفش😊وزن فعلی۷۸😊۷۶.۵۵۰😍هدف اول۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف آخر۶۵🔒🙃🙃🙃من میتونم به هدفام برسم و یک مادر خوشتیپ باشم🥰از ۹۴رسیدم به ۸۰ پس کمترم میشممممم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم. بازم کاهش خوبی داشتی. آفرین ناامید نشو روند لاغر شدن ثابت نیست. ایشالا هفته ی بعدی یه ک ...

ممنون انشالله 

گروه آبی شروع رژیم ۹۹/۴/۷                                            شروع  رژیم با چالش جدید پاییزه  ۹۹/۷/۱      وزن هفته پیش ۶۵.۵۰۰   وزن این هفته ۶۳.۹۰۰ وزن اولیه ۷۲.۲۰۰                          وزن اولیه با شروع چالش پاییزه ۶۷ کیلو گرم  😍 قد ۱۵۷   وزن هدف ۵۵کیلو 😊😊     
2803
منم همینم زود چاق زود لاغر بیوفتم رو دور چاقی تا نترکم ول نمیکنم 😄

عزیزدلم😂😂😂

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
2804
مبارکه عزیزم😘😘😘🎀🎀

چالش جدید مشخص نشده؟ چون قرار بود هفتگی باشه

🌹من شیعه هستم من امام علی را دوست دارم...🌹       🌴🌴الحمد لله الذی اجعلنا من المتمسکین بولاية مولانا امیرالمومنین علی بن ابی طالب علیه السلام و الائمة المعصومين علیهم 🌴🌴                                                                                            شادی روح پدر بزرگم و شفای بیماری من و پدر مادرم صلوات میفرستید؟                        
کدوم اپلیکیشن خواهر ب منم بگو🥺🥺🥺

کاهش چربی وشکم صاف در۳۰روز عزیزم

با خدا باش پادشاهی کن..خدایا شکرت که این همه مهربونی در حقم.. صدهزار بار شکرت که هستی و تنهام نمیذاری🤲🤲🤲وزن شروع ۷۴/۵۰۰😅وزن الان ۶۸😌👌خداروشکر به هدفم رسیدم 👏👏🥳🥳💪👍
2805

@مامان_الیساهستم2    

گزارش#  

سلام عزیزم خوبی؟

کالری مجاز 1340

کالری مصرفی 1325

صبحانه:نان و پنیر

ناهار:یکم مرغ از دیشب مونده بود +5 قاشق برنج

میان وعده:نسککافه+هندوانه

شام:خوراک  کوشت چرخ کرده

ورزش انجام شد

آب8 لیوان‍

لاغری با تاپیک بامداد خمار💪  📌گروه نارنجی📌   وزن شروع: 80.   🎯هدف اول ۷۸  👈👈هدف دوم ۷۵ 😍🤲  👈 هدف سوم ۷۲ 👈👈هدف چهارم ۶8 😍😍     

گزارش#  

@zizigoli    

۷۴روز# تا خوش اندامی

صبحانه:لواش۵کف دست+لیقوان ۲قکطی کبریت+عسل ۱قاشق+گردو۳تا:۴۷۲ کالری

ناهار:۸قاشق لوبیا پلو+۱لیوان دوغ:۳۹۲کالری

شام:۱سمبوس گوشت:۳۰۸ کالری

میانوعده:۴هلو و ۱زردالو:۲۰۸کالری

ورزش:نداشتم 

وزن اولیه:۹۴😢‌هدف :۶۵🏅 وزن الان:۸۱😢 👈۷۹/۹۰۰🔓    همه چیزو سپردم به خدا... 
2801