2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529931 بازدید | 57095 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم برا وزنش شروع کن بهش کمکی بده  افرین دیدی برا غذا خوردنا من خودم یپا دکترم 😁😜 منم ک گ ...

بچه من رفته تو پنج ماه تا پنجاه روزگی دلدرد داشت سه رو در هفته شبا جیغ میزد و تا ۶ صبح بیدار بود..تو روز عادیم میپیچید بخودش فقط گریپ میکسچر بهش اثر کرد ن چیز دیگه خودمم همه چیو امتحان کردم همه قطره و گیاهارو فایده نکرد

نمی‌دونم والا دکتر گفته خوبه دیگه    منکه انقدر از دیشب ناراحتم  مخصوصا این ...

نه بابا كوليك دارن فك ميكنن با سينه و مك زدن مشكلشون حل ميشه چون باهاش به ارامش ميرسن

پسر منم همينه

وقت دلدردش زير سينه اروم ميشه مياد بيرون باز جيغ و گريه

من ريخته ام در رگ تو شيره جان..جان ِ مادر💜
چشم عزيزم حتمن  زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره ي ...

گلم منم هموگلوبینم همیشه ده، دو تا قرص آهن میخورم

تا این که دکترم آزمایش الکتروفورسیس واسم نوشت با یه آزمایش دیگه که ظرفیت آهن خون ام رو مشخص میگردد، آهن خون ام خوب بود حتی نزدیک به زیاد بود، اما متوجه شدم کم خونی ارثی دارم، البته مینور نیست. فدرا جان دکتر بهش خون گیاهی داده، فکر نکنم توی ایران باشه، اما فکر کنم راه درمان دیگه ای نداره

گلم منم هموگلوبینم همیشه ده، دو تا قرص آهن میخورم تا این که دکترم آزمایش الکتروفورسیس واسم نوشت با ...

سلام عزيزم 

پس اينكه كم ميشه احتمال داره واسه منم ارثي باشه  قرصمو به موقع ميخورم تغذيمم خوبه اما چهار سري ازمايش دادم كم شده زياد نشده

عزيزم خطرناكه ؟  

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
سلام عزيزم حتمن امروز ميخرم  خيلي لطف كردي مهربونم😘😘😘😘😘 پروفايلتو عشقه😍😍😍 اي جاااااان ...

عزیژمی 

خواهش 😍

فدات 😍😘

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
عزیژمی  خواهش 😍 فدات 😍😘

قربووونت عزیز دلی 🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
دیگه به صفحه جایزه تعلق نمیگیره هرکی زودتر بزاد 😎🥸🤪

وای فاطمه جون ممنون پس جایزه ابن صفحه هم مال خودمه دیگه من زودتر زاییدم 😍😜

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
نه بابا كوليك دارن فك ميكنن با سينه و مك زدن مشكلشون حل ميشه چون باهاش به ارامش ميرسن پسر منم همينه ...

بهترین راهش پستونکه

سلام مامانی گل . ساعت ۸ و ربع صبح دخترم به دنیا اومد . بیهوشی گامل بودم .خیلی بیهوشیم خوب بود خدا رو ...

مبارکه😊😊😍

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖