2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529932 بازدید | 57095 پست
سلام من نینی رو بردم دکتر  چقدر سخته با بچه بیرون رفتن کلافه شدم  دکتر گفت خوب وزن نگرفت ...

دکتر دخترمم همین حرفو میزد که همه چیز بخور .اما دوشب تا صبح که بچه از کولیک و دلپیچه گریه کرد به این ننیجه رسیدم که دکتر برای خودش این حرفو زده.

ینی اگه نامه داشته باشم فوری سزارین میکنن؟ این نامه رو قبل عمل باید ببریم بیمارستان وقت بگیریم ؟

اره بچه ها میگن  نامه از دکترت داشته باشی اگر دردت هم بگیره سریع اتاق عمل میبرنت ،چندتا از دوستان گفتن دکترشون نامه داده تا اگر ی موقع درد گرفتشون برن سریع ببرنشون اتاق عمل 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی بی رودر واسی بگم دهنتون آسفالته🤦‍♀️ آبجیم همین اوضاع رو داره  میدونم چخبره

خدا به دادمون برسه🥴

از یه سنی به بعد شما دیگه وقت نداری بشینی گریه کنی         مجبوری همراه با اشک ریختن رانندگی کنی؛ظرف بشوری و به بقیه کارای عقب مونده ات برسی.....

سلام من نینی رو بردم دکتر  چقدر سخته با بچه بیرون رفتن کلافه شدم  دکتر گفت خوب وزن نگرفت ...

عزیزم برا وزنش شروع کن بهش کمکی بده 

افرین دیدی برا غذا خوردنا من خودم یپا دکترم 😁😜

منم ک گفتم همه چی میخورم 😊

سر اون دوتا حداقل تا یکی دوهفته بخاطر خودم 🙊غذاهای نفاخ مث حبوبات و سبزی خام نخوردم 

برا این یکی چون بیمارستان بودم همون روز اول مجبور شدم ماهی و قیمه و کتلت بخورم

ک بچه هم دلدرد گرفت یه شبش هم تا صب نخابید ولی خب چاره ای نداشتم 

الانم ک اومدم خونه کمتر میخورم ولی خب میخورم پشتش عرق زنیان یا زیره میخورم 

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
دکتر دخترمم همین حرفو میزد که همه چیز بخور .اما دوشب تا صبح که بچه از کولیک و دلپیچه گریه کرد به این ...

بعداز غذا نصف استکان عرق زنیان 

به بچه هم پدی لاکت و کولیکز بدی تا حدودی کمک میکنه ب دلدرداش

بعدم اگر کولیک باشه ک فک کنم کاری ب غذای مادر نداره 

چون دختر دومم کولیک داشت هر چی ک میخوردم بازم از ۱تا۴صب دردا رو داشت ک با ماساژ شکمش و پشتش و گاهی هم تنقیه ارومتر میشد

دخترم الان‌میخای بشینی منتظر تا کیسه باز شه😂😂😂

آره دقیقا .یه ساعته تمرکزمو گذاشتم روقسمت پایین که چکه کنه😅

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
همیشه که یجور نیست فائزه جان  من واسه بارداری اولم 40هفتم گذشته بود غروب که خوردم نصف شب کیسه ...

هیییییع.دیگه داشتم به این فکرمیکردم تا فردا شب بچه م تو بغلمه

خدایا شکرت که دعامو مستجاب کردی😍 گر نگهدار من آن است که من میدانم❤شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد💫گل پسرم خوش اومدی به زندگی مامان بابا  
فائزه به بچه بگو سر کیسه رو شل کن 😂😂😂

وقتی دمنوشو خوردم یه حرکتایی زد دیگه خییییلی شیرازی وااار خوابید😑واااای خدایا یعنی میشه من زودتر از این گل نهال زایمان کنممممم☺️

خانوما كسي بوده كه تاريخ زايمانش با پريود ٢٧ اذر باشه ولي سونو وقتش رو به دي بده من خيلي نگرانم برا دي وقت داده دكتر واي با پريود ٢٧ اذرم 😩😩

خدا خواست خوشبخترين باشم  گل هاي زندگي ام رو افريد 🌹A🌹A