2777
2789
عنوان

دورهمی مامانای آذر 99

| مشاهده متن کامل بحث + 529931 بازدید | 57095 پست
وزنش هم خوب بود چون من دیابتی هستم الانم نازگلم صحیح و سالم کنارمه خداروشکر اسمشم مهرسانا هس

خدارو هزاران بارشکر 🙏🙏🌺🌺🌺🌺

انشالا همیشه سالم و خوشبخت کنار هم باشین😍😍😘😘

خیلی دوست داشتم عکسشو ببینم 

ولی خب متاسفانه سایت یاری نمیکنه

ماماناي گل اخرين سونو رو چن هفته بايد بديم  من الان ٣٦ هفته و چها روزمه اما دكترم ميگه كلا دي ...

من نوبت دکترم هفته دیگه س و گفت اونموقع سونو هم برات مینویسم

یعنی 38هفته و سه روز هستم اونوقت

خودت بگو برات بنویسه هفته 39که رفتی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من نوبت دکترم هفته دیگه س و گفت اونموقع سونو هم برات مینویسم یعنی 38هفته و سه روز هستم اونوقت خودت ...

چشم عزيزم حتمن 

زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره يا قرص ديگه بخرم 

فشارمم هميشه پايينه با فشار كاري ندارم اما هموگلبين رو چي كار كنم دكترم اين سري رفتم نبود ماماي مطب بهم باز فيفول داد احساس ميكنم تاثير نداره 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
خداييش منم هنگ كردم نتونستم بفهمم🤣🤣 البته منو در حالت بچه به بغل برا اروغ گيري و نصف شب و بعد از ...

وااای😆😆😆😆

همونم فک کنم دس کمی از تو نداشته 😆😂

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
مرسي عزيزم اينكارا رو ميكنم اروم ميشه ميذارم سر جاش باز همون اش و همون كاسه! خودم بعد غذا زنيان و ...

عزیزم وضعیت کرونا ک افتضاحه ولی خب الان واجبه چون هم خودت داری اذیت میشی هم نینی گلی پس بهتره ببری بهش بده

خدا حتما میخاسته مرا خوشبخترین زن جهان کند که شما را افریده😍#نازگل💖#سوگل💖#رُزگل💖
اره فکر کنم بشه که آزاد برات حساب میشه.

قربوووووونت عزيزم مرسی عزیز دل 😘😘😘😘😘😘

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام
چشم عزيزم حتمن  زهرا جون من هموگلبين خونم همش مياد پايين فيفول ميخورم به نظرت فيفول بهتره ي ...

والا دقیقا نمیدونم چی بهتره 

ولی بنظرم سعی کن غذاهای غنی از آهنم بخوری 

عدسی، اسفناج، گوشت قرمز

منم هفته 36ذهستم دکتر گفت دیگه سونو نیاز نداری

منم‌ چن بار بهش گفتم عزیزم میگه وقتی همه چی اوکی هست نیاز نیست اما به قول زهرا جون‌ هفته بالاتر بره باز بهش میگم 

منم باید بگیرم  شیر خشکم باید شروع کنم ظاهرا  امشب اصلا نخوابید کلا چسبیده ب سینه تا میذ ...

گرسنشه عزیزم 

بهش شیر خشک بده

والا دقیقا نمیدونم چی بهتره  ولی بنظرم سعی کن غذاهای غنی از آهنم بخوری  عدسی، اسفناج، گو ...

چشم عزیز دلم عدسی نمیتونم بخورم اذیت میشم اما اسفناج و گوشت رو میخورم‌ عزیزم